SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valakinél ilyen pörög, legyen oly kedves és ossza meg velem tapasztalatait <#eljen>#eljen>
"The trees move. Do you not see it?"
tud errefelé valaki használt számtech cuccokkal foglalkozó boltot, Szent Mihály utcában lévõ PC bontó kivételével? (ott már jártam)
vagy: akad itt valakinek valami normálisabb PCI-e foglalatos videokártyája, ami szinte égeti a kezét, úgy meg akar tõle szabadulni? a kedves öreg kis 8800 GT-m pont a BGEE kiadásakor döntött úgy, h itt az ideje elbúcsúzni ettõl a gonosz világtól... nem tett túl boldoggá ezzel a lépésével.
kéretik nem megkövezni a kérdésért...
Ti találkoztatok-e a napokban azzal a nem teljesen vicces jelenséggel, hogy a szemétdíjas számlát egész ÉVRE kiszámlázta a környezetgazdálkodási cég??? Kurvára nincs kedvem kifizetni egész évre... Gondolom fel kéne hívni azt a szájbabaszott ügyfélszolgáltatot...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
2-3 perc még oké, 5 is még éppen, de afelett... nem.
"meglepõ" módon 5 év óta most decemberben vettem elõször bérletet, szóval tippelheted kb mennyire rajongok a tömegközlekedésért. <#hawaii>#hawaii>
de legalább közben realizáltam, h hallom/látom az elhaladó trolikat lakhelyemrõl, szóval probléma megoldva <#hawaii>#hawaii>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
na ilyesmit akartam igazából, csak SZKT járataihoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
értem én, h tiszta szívükbõl gyûlölik a rohadt utasokat, de ettõl függetlenül nem szeretem a golyóimat lefagyasztani várakozás közben <#gonosz1>#gonosz1>
Viszont, ha nem rendes, akkor az oblivionba kerül a csomag (jobb esetben vissza hozzám), és akkor idén már tuti nem kapja meg az illetõ. :D
(Sõt, lehet rendes, csak nem ismeri a környéket, új, helyettesíti a szokásos postást, rossz napja van, stb.)
Gvik: Köszönöm, akkor írok. :)
Amúgy, megpróbálkoztam még azzal, hogy írtam valakinek FB-on, hátha tud nekem segíteni. (Választ még nem kaptam, habár tény, hogy hajnali 1-kor írtam.) Elvileg az illetõ az adott utcában lakik. (A Földhivatal oldalán találtam egy jóembert, aki ott lakik. Akit FB-on találtam meg, jó eséllyel a lánya.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Másrészt meg ha nem nagy az utca, akkor feladod postán, aztán max a házszámot lefelejted, vagy ráírsz valami mást, a postás meg a helyére rakja a csomagot, ha rendes.
Nincs véletlenül köztetek valaki, aki szegvári?
Van egy ismerõsöm Szegváron, és neki szeretnék ajándékot küldeni, de nem szeretnék szólni neki róla. A probléma, hogy nem tudom a pontos lakcímét. (Az utcát tudom, a házszámot nem.)
A kérdésem, hogy nincs itt valaki, aki Szegváron lakik, és netán ismeri a Táncsics Mihály utca lakóit? :D
Vagy ha van valakinek egy Csongrád megyei telefonkönyve, akkor az is egy jó kiindulási alap lenne. (Pl, kiválasztani egy random embert az utcából, és attól kérni segítséget telefonon.)
Elõre is köszönöm a segítséget!
(Én amúgy az ország másik végében vagyok, szóval az ajándék személyes átadása nem kivitelezhetõ.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
Édesapámat szeretném meglepni valami klassz órával mert az õ Rakétája már a végét rúgja (pedig az aztán a remek óra!:) )
elõre is köszi a segítséget!
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam õket.
EGyébként a Cora-ban vásároltam meg a Tefal-t, mert ott nagy volt a választék.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
SZegeden hol lehet találni nagy választékban Tefal edényeket/serpenyõket?
A MediaMarkt, és a NagyTesco nem nyerõ, ott alig van.
köszi
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Tudtok Szegeden olyan vulkanizáló/gumijavító helyet, ahova érdemes elvinni a kerékpár lyukas gumiját?
Ahova érdemes, mert olcsóbb, mint pl. egy kerékpárbolt.
köszi
Az új híd után viszont hasonló létesítmények vannak: A Horthy csónakház ami gyk. kocsma, illetve kajak-kenu bérlés méltányos áron mellette egy kis úszóházon (csónakda a neve).
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Most egy olyan kérdésem lenne, hogy: :-)
A tiszaparton a (belvárosi híd), és a (novotelnél a rakpartra lehajtó) rész között a vízen van egy nagy hajó. Ehhez a hajóhoz van sok másik kishajó kikötve. Mintha dokk ként szolgálna ez a nagy hajó.
Ez az egész egyébként majdnem ott van a belvárosi híd mellett.
--1-- Ezeknél a kis hajóknál van olyan lehetõség, hogy kibérelsz egyet, és akkor a tiszán hajózhatsz vele?
--2-- A nagy hajó tetején láttam asztalokat, mintha vendéglõ lenne.
Vendéglõ ként is üzemel? Fel lehet menni?, és inni ezt, azt?, mert embereket még nem nagyon láttam ott.
köszi