SG: Budapest Connection

Oldal 1 / 26Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rákosrendező

Most akkor a ló másik oldalára lett esve, maxi Dubaj helyett, micro Duhaj lesz?
A főpolgármester szerint mire ott valami elkészül, nyugdíjba megy.
Az is szép távlat.
Hihetetlenek, egyik rosszabb mint a másik.
De már az is előrelépés lenne, ha a szemetet elvinnék és rend lenne.

Talajcsere?
Nem lehet növényeket telepíteni amik felszívják a mérgeket?
Mert most úgyse lesz évtizedekig semmi, akkor az lehet olcsóbb megoldás.
De nem értek ehhez, csak írom. :)
Hihetetlen ez a főpolgi. Hírlevélben olvasom.

Vannak emberek akik egy párhuzamos valóságban élnek. Már napközben se lehet közlekedni a városban. Tömegközlekedésben méltatlan állapotok vannak. Embereket felőrli a stressz. Csökken a GDP, stb.
Erre ő kitalál 1000-ed rangú dolgokat, amitől a többségnek még rosszabb. Ilyenekkel akkor lehetne foglalkozni, ha már minden probléma meg van oldva a városban.
//www.youtube.com/embed/FnuDMr7QCDo
Fel is kerültek az ötletek az oldalra, ezekre lehet szavazni:

Kis ötlet

A kis ötleteknek alsó értékhatára nincs, de maximum 50 millió Ft-ból megvalósíthatónak kell lenniük. Minden kategóriában maximum 4 kis ötlet nyerhet.

Közterületi gyalogos terek árnyékolása

Becsült költség: 50 millió Ft

A Gőtés-tó és környezetének rendbetétele

Nagykörúti utcatorkolat zöldítése, pihenőhelyek kialakítása szintben átvezetett járdával

A Naplás-tavi hulladéklerakó felszámolása

Zöldfalak a belvárosban

Zajszintméréssel az élhetőbb városért

Legyen növényzet a Rákóczi út járdáin

Becsült költség: 30 millió Ft

Megosztott használatú teherkerékpárok

Több kerékpártámasz a csomópontok, piacok környékén

Szemeteskukák fejlesztése Budapesten

Kerékpáros közlekedést megkönnyítő fejlesztések a Szent István körúton

Közösségi kertek létrehozása

Nagy ötlet

Nagy ötletnek az számít, aminek a megvalósítása 50 és 133 millió Ft közé esik. Minden kategóriában csak egy nagy ötlet nyerhet.

Biciklis parkolóház a Keleti pályaudvarnál

Becsült költség: 133 millió Ft

Több növényzet a belvárosban

Sétálóutca létesítése

Esőkertek kialakítása budai kerületekben

49 ötlet kerülhet szavazólapra az idén a közösségi költségvetési tanács javaslata alapján

kíváncsi vagyok mik lesznek, még egy hét van mire nyilvános lesz a lista

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Desiderata

zorrobomber
kezs van

AnarchoiD
Oggi Marcello nekem az o orias palacsintajuk a tuti vagy 10 eve valtozatlan minosegben

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

RAZOR27
nagy feró

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

sziasztok! tudtok valami jó, hangulatos palacsintázót a belvárosban? (a nagyi nem játszik...)
lehet sima kávézó/pub is, ahol felszolgálnak palacsintát.

vigyori14
Üdv.
Dragon ball os kártyákat keresek. Akinek lenne ilyen és eladná az írjon privit.

Fresh Duke
Van itt olyan, aki esetleg Õrbottyánon lakik?

A heavy cost. I pay it gladly.

birdo
ááá nem hiszem el ((

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Desiderata
Értelmetlen rongálások a Margitszigeten.

Talán ha megpróbálják eladni a szobrot akkor elkapják ezeket a vandálokat.
Szomorú az egész :(
Tarajos Sül
A leges-legegyszerûbben vonattal.
Nyugati pályaudvaron felszállsz a vonatra,(Monori helyi, személyvonat, a lényeg, hogy a vonat végállomása Monor)és leszállsz Pestszentlõrinc állomáson, az már a 18. kerület, de hogy ott pontosan hol, mennyire közel van az állomáshoz a cél, azt csak Te tudod. :)
Sziasztok Budapestiek !

Szeretném kérdezni, hogy Bp-n a nyugati pályaudvartól hogyan és mikkel tudok a legkönnyebben, és leggyorsabban eljutni a 18ik kerületbe?

köszi

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

birdo

OrioN the S
hogy erted, hogy kamu? :D ne idegesiccse ma'! nem kamu csak sokan vannak meg a Sanyi.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RoyalPredator
Hali. Csak annyi lenne, ha vki Budapesti, és Airsoftozik, vagy csak szeretne, az jelenzkezzen nálam, mert van egy budaörsi csapat, akik kifejezetten az olyanokat veszik fel szívesen, akiket koruk miatt nem vesznek komolyan (15-18 között). Mindezt remek hangulat közepette.

Csak hogy szívességbõl hypeoljam 1 kicsit a csapatot, sorry ;)

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

CheAteR88
szerintem már temetnek:D

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

birdo
Azon a csúszáson már túl fúrtak...de hogy most hol fúrnak<#nemtudom>

CheAteR88
amikor elkezdték rá egy héttel kb közölték hogy csúszás lesz...
sose lesz kész... kamu az egész... szerintem ebbõl is csak a kesst akarták kiszedni:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Tarajos Sül
hááát
Hamár a #1229-et olvasom,eszembejut,hogy jól elk*rták ezt a 4-es metrót.
A blikkben napi téma,hogy 2 és fél évet csúszhat,mert valamilyen szerzõdés le fog járni,és még lenne munka bõven...
Desiderata
wigwam-ba szeretnék eljutni, de asszem egy párhuzamos úton megyek majd
A vásárcsarnoktól nem lehet a móriczra átmenni, már ha ezt a részét kérdezed.

Desiderata
a Fehérvári út még le van zárva a metró miatt? vagy már járható autóval?
birdo
Reggel beszéltek arról, hogy figyelmeztetést kaptunk Budapest levegõszennyezettsége miatt.... valamint arról, hogy elesünk környezetvédelmi EUs támogatástól , mert nem látják a megfelelõnek a terveket, elképzeléseket a levegõ szennyezettségére vonatkozóan.
Hááát pedig több vad dolgot is bedobtak a " köztudatba.... Például derékig bontsuk vissza a békásmegyeri tízemeletes házakat ...

OrioN the S
:o

ez tenyleg nagyon szep lett! amint stabil napsuteses nap van azonnal megnezem :) nyaron tuti sokat fogok ott hevereszni :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kösz, valami ilyesmire gondoltam :)

poppe
margit sziget? :)

meg a kopaszi gát, ami még könnyen megközelíthetõ, szépen lett parkosítva, csend van és tisztaság link

szerintem a többi partszakasz mind zajos meg szmogos, de lehet õspestiek tudnak még vmi jó helyet

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Sziasztok!

Tudtok olyan helyet, ahol le lehet menni a Duna partra leülni, vagy sétálni ?

OrioN the S
ket het alatt csak eljutott oda :D

Desiderata
4-es villamossal, onnan pedig busszal
Pontosabban Budafoki út 50. és Sztregova köz ez van a cimben.

SZiasztok!

Boldog Újévet mindenkinek! :)

Szeretném kérdezni, hogy Budapesten a Nyugati pályaudvartól hogyan jutok el a legkönnyebben és leggyorsabban a Budafoki út közepére?, vagy egyáltalán a Budafoki út-ra.

Azt már megnéztem térképen, hogy Budán van a Duna mellett.

köszönöm

zolo
sziasztok

Aug. 20-án úgytervezem barátnõmmel, hogy felmegyek megnézni a tüzijátékot. A kocsit csepel északi csücskében, obi parkolóban gondoltuk lerakni, és a 2-es villamossal tovább.

Bkv oldalán elég érdekes a 2-es villamos, meg a térkép is hozzá.
2 részen megy a villamos, és közte buszok mennek pótlásként? Vagy eltudok jutni akár az országházig is egy villamossal a Vágóhíd megállóból?

http://flickr.com/photos/zolika90/

köszi!!
poppe
keletibe felülsz a metróra, a déli pu irányába. elmész a batthyány térig, ott átszállsz a 160 v a 260-as buszra, és elmész a kolosy térig. leszállsz, és elindulsz felfelé a hegyek felé a szépvölgyi úton, merõlegesen arra az utcára, ahol a busz jött. az 1. keresztezõdés a bécsi út

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Bécsi út 58.
4. kerület jóféle hely? :D

poppe
átszállás nélkül taxi, sztem 15K-ból ki is jönne <#nevetes1>

van útvonal tervezõ a bkv honlapján
bécsi út elég hosszú, írj házszámot is

Sziasztok! Szeretném a segítésegeteket kérni! A Keleti pályaudvartól szeretnék eljutni a III. kerületbe, a Bécsi út-ra. Egri vagyok, tehát nagyon nem ismerem a járást Bp-n :) Bármilyen tömegközlekedési eszköz szóba jöhet, és ha lehet, átszállás nélkül. Ha más nincs, úgy is jó! Valaki segítene ? Elõre is kösz.
Tarajos Sül
Ha minden igaz,akkor ott megy el az Újpest-központnál(a képen) a 14-es villamos...
a 14-es villamosra pedig a Lehel tér környékén fel tudsz szállni
A Lehet tér pedig közel van a nyugati pályaudvarhoz
még egészítsék ki a pestiek,mert tuti,hogy hiányos :S
szia!

köszi a segítséget.
A metros utvonallal tényleg gyorsan oda tudnék érni.

Azért gondoltam, hogy trolival mennék, mert nem vagyok Budapesti, és legalább akkor látnék valamit a városból.

Esetleg tudnátok segíteni egy olyan útvonallal, hogy lássak is valamit a városból?

köszi

Csuhai G
A Nyugati pályaudvar aluljárójába lemész, felszállsz a 3-mas metróra, majd elmész vele Újpest-Városközpont megállóig.
Trolis útvonalat nem ismerek, de fölösleges is, metróval perceken belül odaérsz, átszállás nélkül.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hello!

Budapestiektõl kérnék segítséget, hogy hogyan tudnék eljutni ide:
ide szeretnék eljutni

A nyugati nagyállomástól szeretnék eljutni a képen látható helyre.

Látom, hogy a képen van metro állomás.

1. Metroval hogyan tudok eljutni a nagyállomástól?

2. Valamint ugyanez csak, ha trolival szeretnék menni.

köszi

Premier outletbe megy volánbusz a kelenföldi vasútállomás elõl. Azt hiszem a 173-mas busszal kell menni onnan. Kb. 15 perc az út. Biatorbágy felé kell menni, de nem kell kimenni Biatorbágyra. Múltkor voltam kint az outletben. Nincs közel, de annyira nem is vészes.
Oldal 1 / 26Következő →