Monitor probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10:04 tigerbácsi: 9 polusú anya
10:04 tigerbácsi: viszont vszínû egyben nincs ilyen, hanem kettõt kell majd összeraknod
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
most vettem egy új gépet, de a monitor csatlakoztatója nem ugyanaz :S
a számítógépen ilyen:
a monitoré viszont ilyen :|
Venni kéne valami átalakítót, hiogy jó legyen??
És ha igen, akkor milyet?
Mert a régi gépemen jó volt
Elõre is köszi a segítséget!<#worship>#worship>
namármost, a gondom a következõ:
amikor elindítom a gépet 2 mp-re megjelenik a kép, enyhén villódzva, aztán eltûnik. kb 20-30 mp múlva megint megjelenik úgyanígy és el is tûnik. mi lehet a gond?
proview 15" tft lcd
elõre is thx.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Mert vagy idáig 4-er ujra raktam a winfost mert amikor raktam a legujabb ATI CCC-t az ujrainditásnál átváltot másodlagos képernyõre egyszerûen a töltés után miután középen megkénne jelenie a vista körös hülyeségnek meg egybeknek a helyén ott egy fekete háttér van és nem tok vele semmit sem csinálni. :(
A videó kártyám ATI Radeon 2900 XT és a monitorom egy Flatron,LG L206W 20.1/57cm.
Valaki tudna segíteni?
Újra én, teljesen mégsem oldódott meg az elõzõ problémám, de már annyira rájöttem hogy mi okozza. Szóval 22-es monitorom van és a windows media player illetve a classic csíkozza a videókat amiknek 704x396 a felbontásuk, viszont az 1280-as videókkal semmi gond, más lejátszók tökéletesen viszik mind2-õt. Ha valaki találkozott már hasonlóval plz help
Ja igen ha lejjebb veszem a monitor felbontását megszûnik a gond, ugye úgy a képe ocsmány
Másik gépen természetesen jól mûködik <#falbav>#falbav>
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Formula 1 Fan
Most vettem egy Samsung 932bf monitort, adtak hozzá egy Natural Color Pro nevû programot, amivel nagyon szépen sikerült bekalibrálnom a színeket, de miután elindítok egy játékot, a színek visszaugranak olyanra, mintha nem futna alatta ez a program. Ahogy kilépek a játékból, minden visszaáll rendesbe. Szóval a program csak a windows-os ablakok alatt mûködik.
Ez elég bosszantó, mivel a Natural Color Pro nélkül a monitor színei lényegesn rondábbak.
Valaki tud esetleg 5letet mi lehet a megoldás?
Formula 1 Fan
Valaki ha ért, hozzá, vagy találkozott már ezzel a jelenséggel, akkor tanácsokat kérnék!
A gondom az, hogy van egy tft, amit ha bekapcsolok, világit a piros led, ha a gépet beinditom, akkor zöldre vált, de képet nemad...
Érdemes ezzel foglalkozni, vagy szemétbe vele, mert garancia nincs már rá!
Thx!
egy olyan problémám van, hogy még windows betöltés elõtt a monitor ki-be kapcsol!
A kép nem jön be, de úgy 4-5 újraindítás után jó lesz.
Ha rendesen bekapcsol, semmi baj sincs!
Ha újraindítom a gépet akkor nincs ez a ki-be kapcsolás.
Szerintem nem monitor hiba lehet!
Valaki írjon pls!
shrike7973
Olyan problémám lene, hogy az Acer X223W monitoromat alapértelmezett megjelenítõnek ismeri fel a Windows így sajnos nem állnak rendelkezésre a megfelelõ felbontások. Sajna drivert nem találok a monitorhoz a neten sem és a windows driverek között sem, bár akkor nem tudom, hogy eddig mi alapján ismerte fel a win a monitort. Próbáltam már VGA drivert újrarakni de ez nem segített. Nem tudom mi lehet mert eddig kapásból felismerte mindíg, de így alapértelmezett monitorként a 16:10 arányú felbontásokat nem kínálja fel a gép. Ha tud valaki valamit a témában jelezze legyen szíves!
Csak hogy vmi reakcó is legyen... nem véletlen írja ki, sztem vidd szervízbe... burn in durván hangzik!!!! Beégés vagymi... lehet kiégett vmi cucc benne!:D
Van egy Philips Brilliance 201B monitorom,ma bekapcsoltam és megjelent egy BURN IN felirat szürke hátteren piros betûkkel villog és nem csinál semmit.Kihúztam,visszadugtam,de semmi.Mi lehet a probléma?
MSI K9N Ultra F2 Amd Athlon64 x2 5600+ MSI 8800GTS 320MB 4X1GB Kingmax DDR2 800MHZ 300gb Maxtor Zalman proci hütõ
nekem egy Samsung SyncMaster 795mb monitorom van, kb 2 éves, de már régebb óta rájött az, hogy kis barna csíkok jönnek be jobbról! hol sûrûbben, hol kevés! hol napokig nincs, hol meg bekapcsolás után 5 perccel! íme! gyanítom szervíz lesz belõle, de mi lehet a probléma?
Valami ötlet hogy mi lehet a gáz?
Fákjúal!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Segtítsetek nekem mert a monitorom kiirja hogy Power Management azaz "Erõhatalmi vezetés". Bekapcsoltam a gépem hallom hogy bejön a windows kép még seholse jó 2 perc bejön kiirja Power Management elkezd számolni visszafelé 20 mp tõl, jó végigvárom kikapcsolja magától a monitort, bekapcsolom ugyanez. Pliz help (most egy laptopról irok)
Most vettem 1 hete Fujitsu Siemens scaeloview 19"-os monitort, és az a gondom(ha már ez gondnak számít) hogy a monitor teteje, és a képernyõ teteje melegszik, sehol máshol csak ott. Amúgy gond még nincs vele.
ez baj, avagy normális, kérlek segítsetek, mert ha gond, akkor visszaviszem, köszi
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
van sok megoldás de szerintem ez a legegyszerûbb
a driverba is van ilyen
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Már régóta van egy problémám.
Van egy LG monitorom,amit idõnként a windows alpértelmezett monitornak ismer fel és akárhogy állítom a képfrissítési frekvenciát mindig úgy vibrál mintha 60-Hzen lenne.
Akármilyen videókarira kötöm rá ezt csinálja<#szomoru1>#szomoru1>
Mi lehet a baj?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Most vettem egy 19"-os LG L1919S LCD monitort. A problémám az, hogy a filmeknél ( dvd film, avi film ) nem tiszta, éles a kép hanem inkább ilyen kockás fõleg a sötét részeknél. Mi lehet a baj? Fentvan a legújabb videókártya driver és a legújabb divx codec...
Plíz help!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8