Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
<#taps>

hajrá, hajrá! folytassátok csak, nagyon izgi! 😄

@

kifli
mééé? téged máris kibasztak az egyetemrõl? <#idiota>
Roger6
Aha, szóval a húsboltba mész nadrágot venni? <#hehe> Nyári szünet? Mi?! Te még suliba jársz?<#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Narxis
ejnye srácok 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pisztácia
Látom sok a szabadidõd a nyári szünetben. Menj ki inkább a levegõre, és ne fárassz.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Roger6
Ez a Counter Strike: Source fórum. Esetleg ha a betûket összeolvasod, rájössz, hogy nem az 1.6, és nem a GO. Tudod miért nem nézi senki? Mert nincs róla új hír. És tudod ha ott nem beszélnek róla, itt sem fognak, mert ez a Source fóruma te okos.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pisztácia
Kb senki nem nézi.
Ám, ez is cs, szóval feleslegesn jelentkeztél be, és irtál.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Roger6
Van saját fóruma. Viszlát. <#szomoru2>

pisztácia
Mi a F@sz van már a GO-val? Semmi hír nincs hetek óta.

kifli
sv_pure 1-volt és nem volt jó a whitelist 😊
Spészgószt
az a vicces hogy ez volt az egyetlen dolog ami benne maradt még pure mellett is...nem tudom hogy, nem értek hozzá, de se skin semmi nem maradhatott de a hang megmaradat! <#buck>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

kifli
ja csak így olyan szerverre nem tudsz menni, ahol van sv_pure rendesen beállítva...
Narxis
Magyar hangok kellenének.. 😄

Spészgószt
nem tudom mit rinyáltok és forogtok ezen a hang témán!
Pont úgy ahogy eddig is simán kicseréled õket a régiekre, vagy bármire!

Én egyszer kurva jó "segítséget" találtam hangok terén...használt is!
Van vagy 6-8 headshot hang, de a quake soundos csak néhányat ír felül, én fogtam és felülírtam az összes headshoot hangot a könyvtárban...
Asszem a headshot 6 vagy valami ilyesmi hang volt moddolva a fájdalom hang helyett a "HEADSHOT" quake hangra és "véletlenül" a gránátnak is az a sebzéshangja....így...ha benyomtam egy HE-t valami sötét vagy nem látszó helyre és bemondta hogy "HEADSHOT" akkor bizony ott figyelt az ellen 😄
egyétek és vegyétek...<#alien>
bár van itt annyi hack és bug huszár, nem biztos, hogy újat mondtam....

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

pisztácia
Hangot nem kapcsolom ki... ragdoll, falomb, minmodels parancsok alapok voltak eddig. Képi beállításoknál minden off, csak a dual proci van pipálva.

Casseus
Na látod nekem a 2200óra semmi .D😄

ha te azt tudnád...^^

Roger6
<#hehe><#taps>

<#nevetes1>

armageddon666
de õ NAPONTA!!! :'D

@

Roger6
"CS-be a hang" - FAIL - a legjobb. És azt hogy érted, hogy ki lesznek kapcsolva? Hang nélkül játszol? <#idiota> dö ríl pró (btw 700 óra az semmi, én 2.200 felett járok CS:S-ben)

kifli
nekem annyi nem tetszett a játékban, hogy szerintem nagyon szórnak a fegyverek. Ami nem lenne baj, hogyha nem egy csípõbõl lövöldözõ játékról beszélnénk. Ha lehetne felemelni a fegyvert célzásra, akkor nem érdekelne a dolog, csak akkor már nem cs-rõl beszélgetnénk, így ez nekem nem opció 😊

Egyébként nyilván megtanulható a dolog, még nem volt erõm, hogy belekezdjek...
pisztácia
CS-be a hang, meg a grafika valahogy sose érdekelt. Úgyis minden ki lesz kapcsolva, meg low-on lesz. ha itt is lehet, a fa lombkoronát is kapásból kilövöm. A lényeg, hogy fogjon meg a játék, és legyen 700 órám azzal is.

Lacccca
Ebbe azért van bõven ellentmondás.
Aki kicsit is ismeri a fórumokat és a közösségi hálózatokat rájön hogy az akinek nincs gondja a játékkal az az esetek többségében nem keresi fel ezeket a helyek és nem nyilvánít véleményt róla, mert nincs oka rá.

És minden rinyáló emberre legalább jut 3-4x annyi olyan aki nem rinyál.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Lacccca
Talán azért nem jön ki mert ugy akarsz vele játszani mint eddig a CSS-el vagy ne adjisten 1.6 -al... el kel fogadni ez egy új játék azonos jtáék alapokkal.
Újra meg kell tanulni a játékot magyarán.
Aki erre ne mképes vagy nem hajlandó az nem fog tudni vele játszani.

Nekem van bétám, játszottam vele kipróbáltam habár az FPS-t mostanság hanyagolom mégis sokkal jobbnak érzem mint a CSS-t, 1.6 tól meg fõleg, hitek ott vannak ahol az ember nem kell elé mögé stb.. lõdözni (persze ennek feltétele a nomrális net/gép).
Egyetlen negatívum a hangok azok tényleg gyengébbre sikeredtek mint a CSS ben.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Roger6
Az a baj, hogy "biztos jó lesz", és az eddigi vélemények nem illenek össze.

pisztácia
Hát én azért nagyon várom. Biztos jó lesz.

frango
Mert nem jön ki a skill a játékban. Hit se ott van ahova lõsz. Inkább idegesítõ mint élvezhetõ...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Narxis
Na neeee. Mé?

frango
Én most kaptam meghívót a bétára. Ne keseredjetek el, ha nem kaptatok, mert a GO egy rakás. Source-nál is szarabb...

Roger6
Nekem sincs, de ha szerzek egyet véletlenül, biztosan odaadom. <#eljen>

pisztácia
Hát, kurvára nem vigasztal... xD

armageddon666
Ha ez vigasztal, nekem nincs betam. Vagy legalábbis nem tudok róla. 😊

@

pisztácia
Jóhogy mindenkinek van beta-ja, nekem meg nincs... 2003-as accom van, és csomó game-et vettem. Mi szerint dõl el, hogy ki kap??

nr1ranger
Nekem is van bétám, de nem ájultam el tõle. A fegyverek modell/skinjei meg a fegyverhangok nem jönnek be. Gondolkodtam eddig hogy megvegyem-e, de amennyit én csézek, jobban járok ha maradok a source-nál.

There is no peace. There is only WAR!

Nivea
ahogy tetszik mondani! nekem van go bétám, de sztem a cod-ra hajaz kicsit és ez zavar. jo, szép, jo fizika de akkor is a source maradt a favorit 😊

Roger6
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a mai napig ha leülök CS:S-zni, akkor simán 2-3 órát eltöltök vele, kisebb megszakításokkal. Persze csak hétvégén. Én nem várom a CS:GO-t, egyrészt pénzem sem lesz rá, másrészt szerintem a gépem is kevés lesz hozzá.

Életem legjobb vétele volt még évekkel ezelõtt a Source, amit csak azért is dobozban vettem meg, kétszeres áron. A hangulata magával ragadt. Na és a hangok szerintem (fegyverek) lenyûgözõek. Ezt nagyon sok FPS játékban hiányolom, általában gagyira sikerülnek. Itt nagyon eltalálták.

Narxis
Jöhetne már a CS: Go.

armageddon666
A "beakad és meghalsz miatta" optikai csalódás. Akkor akadsz be mikor meghalsz. 😊 Legalábbis nekem nagyon úgy tûnt.

@

Hiába szar a gépem én szeretem a hullákat (+ragdoll) nagyon sok mindenrõl árulkodnak 😊

Jó térérzék meg a játék fizikájának az ismerete és sokat segít, érezni lehet honnan lõvi le az ellenség, hol robbant egy gránát ha takarásban van a robbanás effekt (az alapján meg megsaccolható a pálya ismeretével merrõl dobhatták kb), stb...

Amúgy meg nekem mostanában nagyon furcsa ez az engine, jó régen volt már mikor én rendszeresen toltam, akkoriban még a régi volt, most meg néha mikor felmegyek egy kicsit nagyon fura dolgok vannak. Pl amit utálok ha viszonylag üres területen jönnek velem szemben elkezdenek lõni beakad egy pillanatra a játék, sokszor halok emiatt 😞

Tényleg az 5 féle threading módból singlecore HT-s procihoz mi az ajánlott? Lehet a megfelelõ beállítás segítene kicsit... Mert én eddig csak arról a kettõrõl tudtam amit enged a GUI-ból állítani nem nagyon nézegettem a configot.
Spészgószt
1 látod a radaron
2 az árnyékot meghagytam, így a hulla helyén is ott van a fekete folt!
de az árnyékból is a simát nem a komplex árnyékot, elég a folt is, a padlón az is átjön <#eplus2> meg a sarkon is kilátszik.
Golyónyom is minimál, hogy az épp aktuális 1-200 darab friss kilõtt lukat lássam ki hol merre, de a többezres fölösleges, semmi szükség félóráig ott legyen a luk a falban...

Narxis
Rövidebb ideig.

Roger6
Látod a radaron is asszem.

kifli
annyira azéert nem, ha látod hol haltak meg csapat társaid, az azért segíthet adott esetben.
Frankie87
Ha vicces, ha nem sztem CS-nél ez a lényeg. Nyilván más játéknál én is nézem a grafikát, nem hiába fejlesztem a gépem. De CS-nél engem tényleg nem érdekel a graf. És igen, se golyónyom, se hullák, se lomb, nekem minden off. Csak a dual render-nél van pipa.

frango
Én most felraktam FHD felbontásra, de raktam be 2* élsimítást is. Így azért könnyebben észrevenni az enemyt a sarkoknál.

Spészgószt
falomb, égbolt, szemét a földön, hullák, sok golyó luk a falon tök fölösleges dolgok <#eplus2>

Roger6
Én még a monitort sem kapcsolom be sokszor, hogy ne vegye le az fps-t. <#idiota>

Narxis
Ejnye...azért valami minimális grafika nem árt. 😄

Frankie87
Gyerekek... CS-be kapcsoljatok ki mindent, (élsimítás meg minden szart) mert itt nem a grafika a lényeg, hanem a sok, stabil fps...
nálam még a fa lombja sincs meg...😄

frango
Van ahol 4et meg -4et is írták. Van ahol úgy írták, hogy 0,1,2.Van ahol úgy ahogy te is írtad. Ezért nem tudom, hogy most melyik az igaz. Tudom a googlet használni amúgy...