Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ám, ez is cs, szóval feleslegesn jelentkeztél be, és irtál.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Pont úgy ahogy eddig is simán kicseréled õket a régiekre, vagy bármire!
Én egyszer kurva jó "segítséget" találtam hangok terén...használt is!
Van vagy 6-8 headshot hang, de a quake soundos csak néhányat ír felül, én fogtam és felülírtam az összes headshoot hangot a könyvtárban...
Asszem a headshot 6 vagy valami ilyesmi hang volt moddolva a fájdalom hang helyett a "HEADSHOT" quake hangra és "véletlenül" a gránátnak is az a sebzéshangja....így...ha benyomtam egy HE-t valami sötét vagy nem látszó helyre és bemondta hogy "HEADSHOT" akkor bizony ott figyelt az ellen 😄
egyétek és vegyétek...<#alien>#alien>
bár van itt annyi hack és bug huszár, nem biztos, hogy újat mondtam....
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Egyébként nyilván megtanulható a dolog, még nem volt erõm, hogy belekezdjek...
Aki kicsit is ismeri a fórumokat és a közösségi hálózatokat rájön hogy az akinek nincs gondja a játékkal az az esetek többségében nem keresi fel ezeket a helyek és nem nyilvánít véleményt róla, mert nincs oka rá.
És minden rinyáló emberre legalább jut 3-4x annyi olyan aki nem rinyál.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Újra meg kell tanulni a játékot magyarán.
Aki erre ne mképes vagy nem hajlandó az nem fog tudni vele játszani.
Nekem van bétám, játszottam vele kipróbáltam habár az FPS-t mostanság hanyagolom mégis sokkal jobbnak érzem mint a CSS-t, 1.6 tól meg fõleg, hitek ott vannak ahol az ember nem kell elé mögé stb.. lõdözni (persze ennek feltétele a nomrális net/gép).
Egyetlen negatívum a hangok azok tényleg gyengébbre sikeredtek mint a CSS ben.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
There is no peace. There is only WAR!
Életem legjobb vétele volt még évekkel ezelõtt a Source, amit csak azért is dobozban vettem meg, kétszeres áron. A hangulata magával ragadt. Na és a hangok szerintem (fegyverek) lenyûgözõek. Ezt nagyon sok FPS játékban hiányolom, általában gagyira sikerülnek. Itt nagyon eltalálták.
@
Jó térérzék meg a játék fizikájának az ismerete és sokat segít, érezni lehet honnan lõvi le az ellenség, hol robbant egy gránát ha takarásban van a robbanás effekt (az alapján meg megsaccolható a pálya ismeretével merrõl dobhatták kb), stb...
Amúgy meg nekem mostanában nagyon furcsa ez az engine, jó régen volt már mikor én rendszeresen toltam, akkoriban még a régi volt, most meg néha mikor felmegyek egy kicsit nagyon fura dolgok vannak. Pl amit utálok ha viszonylag üres területen jönnek velem szemben elkezdenek lõni beakad egy pillanatra a játék, sokszor halok emiatt 😞
Tényleg az 5 féle threading módból singlecore HT-s procihoz mi az ajánlott? Lehet a megfelelõ beállítás segítene kicsit... Mert én eddig csak arról a kettõrõl tudtam amit enged a GUI-ból állítani nem nagyon nézegettem a configot.
2 az árnyékot meghagytam, így a hulla helyén is ott van a fekete folt!
de az árnyékból is a simát nem a komplex árnyékot, elég a folt is, a padlón az is átjön <#eplus2>#eplus2> meg a sarkon is kilátszik.
Golyónyom is minimál, hogy az épp aktuális 1-200 darab friss kilõtt lukat lássam ki hol merre, de a többezres fölösleges, semmi szükség félóráig ott legyen a luk a falban...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nálam még a fa lombja sincs meg...😄