zip jelszófeltörõ progi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZiasztok!Nekem olyan problémám van,hogy tudom a jelszavam,a gép is eltárolta,de mégsem tudok belépni.Sajnos regisztráltam vele egy pár oldalra és az email címmem jelszavát adtam meg oda is.Valaki biztosan belépett és megváltoztatta.Alternatív email címem nincs,mert ez volt az elsõ és nem tudtam megadni másikat. Már azóta csináltam másikat,kapcsolatba léptem a szolgáltatóval de nem adják ki ,mert ez adat visszaélés.Elküldtem nekik a személyim fényképét,hogy igazoljam magamde semmi.Ha valaki tudna citromailos jelszófeltörõ programot küldje már el nekem ide [email protected] köszönöm
Dj Faustus
1. Ha elfelejtetted freemailes postafiókod jelszavát:
5.2. Mi a teendõ, ha elfelejtettem a jelszavamat?

A jelszó biztonsági okokból nem adható ki és nem változtatható meg az üzemeltetõk által (nem ellenõrizhetõ ugyanis a tulajdonos kiléte), így ha valaki elfelejti, kénytelen új postafiókot létrehozni. A régi, használaton kívüli fiók 90 napon belül automatikusan megszûnik.

A jelszó elfelejtésébõl adódó gondok megelõzése érdekében érdemes jelszóemlékeztetõt és/vagy alternatív e-mail címet beállítani a Beállítások menüpontban, a Jelszóváltoztatás oldalon.

Forrás: Freemail - FAQ - (Gyakran ismétlõdõ kérdések és válaszok)

2. Ha másé kell, akkor a BTK 300/C., 300/E. (bõvebben), 178. és 178/A. (bõvebben) paragrafusa vonatkozik rád.

3. E-mail címedet meg a spamet küldõ robotok fogják beindexelni.

Vorpal
eszetlen...

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Egy freemail jelszófeltörõ programot vagy linket tudna valaki küldeni az e-mail címemre?
E-mail: [email protected]

KÖSZI!
Egy freemail jelszófeltörõ programot vagy linket tudna valaki küldeni az e-mail címemre?
E-mail: [email protected]
ForsyS
vki segítene feltörni egy rar-t ? nekem nem ment. pls segítsetek

... pont ez a baj ...

Dj Faustus
Errõl már ebben a fórumtopicban volt már szó. Olvass vissza.

Sziasztok!
Kérlek küldjetek egy e-mail vagy msn jelszó feltörõ progit, mert nagy szükségem van rá most. Erre a címre küldjétek pls.: [email protected].
Elõre is köszönöm!
Egy Jegyzettömb fájlban tárolom õket. Csak az otthoni 1 felhasználós gépen jelentkezek be bizonyos helyekre pl.: sg.hu .
Ismerem a mondást csak nem értettem mit keres a szövegkörnyezetben.
Dj Faustus
"Az én összes jelszavam egy Jegyzettömbben van onnan másolgatom ki."
Képzeld el az alábbi szituációt: egy netkávézóban (vagy más publikus helyen) elõveszed a Jegyzettömböt és elkezded beleírni a jelszavadat. Más is láthatja (mert pont a hátad mögött áll, halad el), tehát könnyedén kilesheti a jelszavadat.
Vagy egy másik szituáció: a jelszavakat sima szövegként tárolod. Mi az esélye annak, hogy valaki megszerzi a jelszavakat tárló adatállományt?
Eléggé nagy.

"Esõ után köpönyeg?"
Szólásmondás: akkor szokták mondani, ha egy katasztrófa (MyVip fiók jelszavának harmadik személy birtokába jutása) után tesznek meg óvintézkedéseket (erõsebb jelszó).

Az én összes jelszavam egy Jegyzettömbben van onnan másolgatom ki. Esõ után köpönyeg? Ezt nem értem ebben a szövegben.
Dj Faustus
" segítsetek valaki feltörte a myvipem"
Írj egy levelet a MyVip ügyfélszolgálatára, melyben leírod a tényállást.
Idézet az adatvédelmi nyilatkozatból:
3.4. Eljárás a Jelszó elfelejtése vagy jogosulatlan személy birtokába jutása esetén

3.4.1. Ha a Felhasználó elfelejti a Jelszót köteles errõl a Szolgáltatót értesíteni.

3.4.2. Ha a Jelszó jogosulatlan személy birtokába jut, a Felhasználó köteles errõl a Szolgáltatót haladéktalanul írásban vagy személyesen, a Szolgáltató ügyfélszolgálatán értesíteni.

3.4.3. A Felhasználónak írásbeli értesítés esetén az értesítésben meg kell jelölnie a Jelszó harmadik személy birtokába jutásának valószínûsíthetõ legkorábbi idõpontját és a Felhasználó kapcsolattartási adatait is.

3.4.4. Szolgáltató mindegyik esetben a Felhasználó által korábban megjelölt elérhetõségi címre új Jelszót küld. A Szolgáltató új Jelszót más elérhetõségi címre nem küld. Az új Jelszót az elsõ bejelentkezés alkalmával meg kell változtatni.

E-mail, amire a bejelentést megteheted: info myvip

hu

"Használj nehezen feltörhetõ jelszót pl.:KLMF!%+RZTGHdfte3z6874t{¢°Ð"
1. Esõ után köpönyeg.
2. Ha túl bonyolult a jelszó, elfelejti, illetve a speciális karakterek hibás jelszóbeírást tesznek lehetõvé.

Használj nehezen feltörhetõ jelszót pl.:KLMF!%+RZTGHdfte3z6874t{¢°Ð
<#violent><#boxer> segítsetek valaki feltörte a myvipem
Nem tud vki egy olyan progit ami egy winrar archívum jelszavát fel tudja törni?<#help><#help><#help>
bmate0007
Vagy eleg csak annyi, hogy megirjatok, hogy honnan lehet kiolvasni a jelszot.

bmate0007
Sziasztok! Nagy problémám van. Elfelejtettem a számítógép indítókódját. Most is egy másik számítógéprõl írok. Ha van valakinek valamilyen ötlete jelszótörõ programmal, akkor légyszi válaszoljo. Elõre is köszi:Máté

Sziasztok, hogyan kell elkezdeni a pass feltörést abban a progiban ami a legelején írtatok??
Dj Faustus
Akkor sajnos a freemailes fióknak annyi.
Progival meg vagy semmire nem mész (brute force-cal semmiképp), vagy bûncselekményt követsz el.
Továbbra is javaslom #42-es és #44-es hozzászólásom.

ui: alternativ emlékeztetõ nem lett megadva sajnos!!!
Hellotok!!!
Valaki tudna rajtam segíteni? Barátnöm elfelejtette a freemailes jelszavát és nem tudunk belépni, valahogy fel kéne törnünk mert az egyetemmel kapcsolatos fontos dolgai plussz sokat érõ infók vannaka rajta! Akinek van ötlete és megoldási lehetõsége az irjon nekem legyen oly kedves a [email protected] esetleg küldjön egy progit!!!!
Elõre is köszönöm!!!
Helllotok
Dj Faustus
#42 - olvass vissza, legyél oly szíves.
Ha a sajátod, és elfelejtetted - #44

sziasztok
egy freemail jelszófeltörõ progit tudna valaki küldeni vagy link is jó emailcím [email protected]
Köce ez sokat segített!!!!!!!!!
Télleg nem akartam másét feltörni!!!!!!!!!!!!!!!!

Hy
Dj Faustus
Akár tied, akár másé, a hálózati szolgáltatás feltörése (illetéktelen bejutás, jelszavakhoz hozzáférés, stb...) az bûncselekmény (büntetendõ, lecsukhatnak érte).
Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor a szolgáltatás üzemeltetõjénél kell jelentkezned a panaszoddal (már ha erre van mód); vagy a szolgáltatás jelszóemlékeztetõjét/alternatív e-mail cím megoldását kell használnod.

Citromail - Mi a teendõ, ha elfelejtettem a jelszavamat?
Freemail - 5.2. Mi a teendõ, ha elfelejtettem a jelszavamat?
Vipmail - Elfelejtett jelszó

1. Nézd,elfelejtettem azt az e-mailom jelszavát ahova fontos e-mailokat várok valakiktõl a két jelszavamat és min a kettõ megeggyezett ezért kéne ilyen program
2.Az a program fel tudná törni és meg lenne mind a 2!!!!!!!!!!!!!

És én nem akarom feltörni másét!!!!!!!!!!!!!
Dj Faustus
1. Hálózati szolgáltatás feltörése bûncselekmény. Másrészt nagyfokú igénytelenségrõl tesz tanúbizonyságot. Harmadrészt ha a szolgáltatást úgy próbálod el elérni, hogy végigpróbálgatod a jelszavakat (brute force, word list, directory attack), kaphatsz egy kis IP-bant (azaz az IP-címedrõl nem lehet elérni az adott szervert).
2. E-mail címed megadása dõreség - sok reklámlevelet kaphatsz az által, hogy közszemlére teszed.

Ha valaki tud olyan programot ami msn-t és e-mail-t ifel tud törni az küldje el azt az e-mailomra vagy az oldalnak a címét
[email protected]
m66
Tomicsek
Most mi is kell?

nekem is küldjetek már ilyen linket köcce
hy az internetre nem jó ez a progi? és ha igen hogy használjam?
[email protected] -ra küldje el vki egy jelszófeltörõ proit vagy annak a linkjét ahonnan le lehet tölteni!!! kéreeem!!
N0S
xDDDDD

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

m66
<#wilting>

De nem jön be az oldal amikor rákattintok!!!
Nem tudnád e-mail ban?<#wink>
igen tudok egyet nesze

ikszdé XD

hahó!
vanitt valaki??
hello!!
valaki tud mondani egy jelszófeltörõ progit??
ha igen lécci küldje el erre a cimre a nevét és ahonnan le lehet tölteni.
cim: [email protected]
Hogy kell használni ezt a progit?
email címet is fellehet vele törni?

AMD Athlon XP 2800+/ Ati Radeon 9600XT 256MB/ Western Digital 160GB - Maxtor 40GB

akyyy
Msnre ted fel a Plusot!. Alapból azért nem mûködikm, legalább is a 6.2-esen nem.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nem akarok kötekedni, de van már ilyen topik : Kódolt, tömörített fájl

EOX
nm
ha hangchatelni akartok, akkor a ventrilo-t ajánlom

Retteketet

bizar
na mind1 keresek egy másik progit..
de kösz azért......

EOX
Nekem a Panda a tûzfalam, az hagyja, de elképzelhetõ

Retteketet

bizar
esetleg nem a tûzfal miatt van?

EOX
Akkor az msn varázslóval próbálkozz, engedélyezve van-e a mikrofon stb. Nekem régen volt olyan, hogy azért nem volt jó, mert a hangkártya volt kiválasztva hanghardware-nek, miközben az integráltba voltak csatlakoztatva a dolgok

Retteketet

bizar
jól van bedugva meg nem másik progival megy...