Panoráma készítõ progi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Keresek a krpano Tools 1.0.8.14 -hez licence file-t.
Fontos lenne!
Elõre is köszönöm
Egy egyszerû nevesincs kompakt géppel készült (9 képbõl) panoráma, az erkélyemrõl fotózva. Ne nagy varázslat, jó képek, kis photoshopos színkorrekció, és kész. Kukk meg!
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=152200

Egy egyszerû nevesincs kompakt géppel készült (9 képbõl) panoráma, az erkélyemrõl fotózva. Ne nagy varázslat, jó képek, kis photoshopos színkorrekció, és kész. Kukk meg!

Heloo!
ugynézem kicsit meghalt a topic😞 De "élesszük fel"!!😊😊 sztem jó dolog ez a panoráma fotózás
Bocs ez egy másik progi
http://www.cracks.vg/search.php?query=panorama+factory
GREG!

Irtam neked egy privátot. Megkaptad?? Nagy szükségem van a segítségedre! Üdv
GregSB
Na hogy mit össze nem kutakodtam tegnap a neten... Crack vagy serialt SEHOL nem találtam hozzá. De tényleg, senki ne keressen mert egyszerûen nincs a neten.

DC-n találtam 2 DSL-es emberkét, akinek megvolt a full feltört verzió, közülük egyiknek volt szabad slotja, max sebesség 2-3K/sec... de lejött ma reggelre és mûködik!

Ha valakinek kell akkor küldjön privit, szívesen felteszem pl mytempdirre.

GregSB
Panorama Maker 3 hoz van valakine kcrackje?

Mp3Pintyo
Panorama Factory!!!! Naggyon jo. Gyönyörû képet ad. A Realviz és a Canon Photostitch elbujhatnak mellette.

Az mp3 Legyen Veled!

Crem
http://www.ptgui.com/download/

Ez is egy jó panoráma készítõ prg...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

nem panoráma, csak nem tudtam hova is kerüljön

Webcam Timershot (Microsoft)

ez a progi megadott idõközönként képet készít a webkamerán látható dolgokról

pl. ha valaki forgalmas helyen van, kirakhatja a webkameráját az ablakba, készíthet képeket, majd összerakva avi-ba elég vicces eredményt kaphatunk

nekem sem

In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?

ööö sosem csináltam még panorámaképet de meg akarok próbálkozni vele (mókának tûnik) és gondoltam halászom egyet a zavarosban - de nekem nem mûxik az alábbi link...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Blasta
Kicsit lassú lesz!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Sajna én is széttúrtam a netet crack után de nem találtam!
Viszont egy ismerõstõl kaptam full feltört 3.0-át!

Ime:
PM3

zsomborm
cracket nemtud valaki a panorama maker 3-hoz? kipróbáltam 3 programot , és a panorama maker 3 csinálta a legjobb képet. csak trial, és már nemtom használni.

Nekem a 3d vista Sticher 2.0 van meg, de valamit bénázhatok, mert nem illeszti jól össze a képeket. Automatikus lencsefelismerésnél íves lesz a képek alja, na de nem mindegyiknél...
És nagyon ótvarul illeszti össze egymáshoz...
Biztos én vagyok a béna, tudna valaki segíteni, hogy is kell?

zakika
en a panorama faktoryt hasznalom

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Sziasztok!
A 3dvista studio pro 2.3-hoz tudtok számot? én nem találok.

A panoráma kép készítésénél, a fotók mennyire fedjék egymást?
És ha pl. kint valahol a szabadban állvány nélkül csinálom, azt tudja a progi korrigálni?

khiraö !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

flashbe nem tud ?
igy hogy rakjam ki a honlapomra ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Összedobtam pár perc alatt egy panoráma képet(3dVista-val
).Mondjuk meg is látszik rajta.Ha valakit érdekel akkor itt van: KRK-Baska
Miért a photoshoppal akarod?Külön erre vannak ezek a programok amirõl a topic szól.
Hogy kell a photoshop-ban összeilleszteni a képeket egymás mellé?

Én ezt tudom ajánlani: 3DVista Studio Pro 1.9
Könnyen kezelhetõ progi.Quicktime panorámaképek készítését is tudja.
Honlap: 3DVista website
2XP

köszi szépen az infokat, aztán én várnék képeket ide a topicba😊

Pyx
flesben, quicktimeban, google: panorama to exe

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

viszont a 3.2-est odaadhatnád, mer én csak 3.3ast találok 😞

itt találsz serialt hozzá: http://www.andr.net

Blasta
Illetve érdekelne még az a megoldás, hogy a panorama factory-ban hogy tudom a képet 360fokosra csinálni?

Egyáltalán lehet "végtelen" képet csinálni?

Blasta
Tud valaki adni egy Serial-t a panorama factory-hoz?
ver: 3.2

Kori
Én már dolgoztam ilyen programmal, ha jól emlékszem "Panoramam maker" a neve.
elég nehéz vele dolgozni de nem lehetetlen.

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

2XP
1. lépés: 360°-os kép készítése >> PhotoVista

2. lépés: kezelõfelület készítése Flash alatt >> swf.hu - vhol a segédletekben...(QuickTime-ban is van vmi ilyesmi, de azt nem tudom, hogyan kell)

És még itt 2 oldal:

http://www.panoguide.com/
http://www.panoramafactory.com/

cSuwwi
Fényképezni lehet sima géppel is, csak fontos, hogy állványról vagy valamilyen stabil megtámasztásról a szoba közepén készüljön a kép. Majd PS-al össze kell "ragasztani" a részleteket.

Ha weblapra kéne, hogy lehessen forogni, meg zoomolni, ahhoz valamilyen progi kell, de csak fizetõsrõl tudok.

Ismertebb DJ-k oldalán szokott ilyen lenni, amivel bemutatják a stûdiójukat. Pl: Blank & Jones, Armin van Buuren, Tiësto, stb...

shit happens

Úgy is unatkozok, megpróbálok én is csinálni.

Én valamerre már olvastam errõl, a lényeg hogy 360 fokban fényképezz körbe, nem muszáj pontosan, és utána photoshoppal össze kell illeszteni a képeket.

Az lenne a kérdésem, milyen progik vannak, amelyek egy szobáról, területrõl panorámaképet tud készíteni, amt lehet a usernek mozgatnia, zoomolnia, stb..
Ehhez specko fotógép is kell?