Szerelemről és szeretetről..

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Az oké, hogy érdekel más emberek nézõpontja, de miért pont olyanoké, akiknek semmi közük hozzád? Szüleid, rokonok, esetleg barátaid, vagy akik közelebb állnak hozzád, az a szûkebb kör, akikkel erõsebb hatást gyakoroltok egymásra.

A "miért ne vegyem el?" kérdésedet meg magad válaszoltad meg, különben nem is lenne kérdés: "Szívsesen elvenném, de félek is töle."
Vedd el, amikor akarod.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Egyet értek

PS3 ID: kolb@szman

bens
amúgy meg bizony h életkorfüggõ. egy 18 éves csajnak még bármikor eszébe juthat bármilyen ökörség ami miatt vége a kapcsolatnak. pl 20 évesen rájön h õ még nem akarja lekötni magát, mert még élvezni akarja a lehetõségeket. arról nem is beszélve h illene a sulit elvégezni mielõtt megházasodik valaki.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

bens
23-18=5
úgyh sztem inkább te tanulj meg számolni

Nem vitatkozni akartam, csak érdekelt más emberek nézõpontja.
NEm tudom mit akarnék. Szívsesen elvenném ,de félek is töle. Retrolove miért nem gondolkodtok rajta?
Nem az én éltem csak a vélemyényemet mondtam el a te döntésed 😊

szija!
na most.. mi együtt élünk másféléve mióta összejöttünk... mégsem gondolkodunk még az eljegyzésen... jó, igaz az még csak az hogy megkéred a kezét...de .... vagy el is akarod venni mostanság??? mi veletek egy idõsek vagyunk.... tethá..... kb. ugyanaz a szitu.....
sz4bolcs
Nehogy már egy fórumon kelljen érvelni az eljegyzésetek ellen, vagy mellett.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

khm..korai házasság..nagy eséllyel válás..persze ha tényleg nagyon szeretitek egymást akkor vedd el.

16,de mindegy. tanulj meg számolni!😛
Már bocs a szerelem mióta életkor függõ. És ha olvastad volna akkor össze is költöztünk, tehát nem egy múló valami. Mivel 2 éve együtt vagyunk. Miért ne vegyem el?
sapkafej
dont get married! 😛

György

bens
ehh, 20 évesen 15 éves bnõd volt? grat <#buck>

Én 15 évemmel nem akarok bele szólni, de megérthetõ hogy gyorsnak érzi te 5 évvel idõsebb vagy tod nagyából milyen az élet õ ép betöltöte a felnöt kort nem hiszem hogy az ember 18 évesen férjet,feleséget akar, de ez csak az én véleményem. Nem az én életem 😊

én 23, õ 18.
Hány éves vagy és Õ menyi ?

bens
vegyél. elõbb-utóbb úgyis kelleni fog valszeg. ha nem most, majd legközelebb...

Szerintetek mennyi idõ után érdemes venni eljegyzéséi gyûrût?
én már szerertném. Csak õ gondolja úgy, hogy nem érdememmel meg engemet.
2,5 éve vagyunk együtt. 2 és negyed éve elünk együtt.Szerintettek errõltessem vagy nem?<#help>
Jó de az emberek 70% azt mondja hülye vagyon nem IQ ügyileg bár lehet úgy is xD<#idiota>

gercse
szerintem mindenkinek át szokott futni az agyán ez 😄

nekem is lehet hogy nem stimmel vmi az agyammal...

Nekem az agyammal lehet valami 😄xD<#idiota>

nekem volt szívritmuszavarom! biztos a kamaszkor miat!

bens
én sem úgy

ritmuszavarom van

Értetem ne agodj 😄

mama2
Nem úgy szivbeteg😊. Az is voltam, de ez már valódi betegség😞.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Hát aki ide beír és segítséget kér az mind valahol szívbeteg 😊
Egyébként le is írtad mért szereted te õt anyira 😄
Hidd el pár év múlva éretebb leszel és máshogy gondolod majd a dolgokat
tom hogy ezt ne 1, 15 éves ember mondja meg neked, de ez igy lesz legalább is nálam igy volt 😄

bens
sokmindent nem értesz még

én is szívbeteg vagyok

mama2
de msá lány nincs, mert én szívbeteg vok és nem járok suliba. Mert ha járnák, akkor biztos már lenne b.nõm, de így csak õ az egyetlen lány a közelembe.

Hidd el nekem ez lesz. A másik meg lehet hogy 10 évesen neki 1 kicsit abszurd a dolog.Próbálj meg más lányokkal foglalkozni és 1-2 év múlva ha még mindig nemtudod elfelejteni próbáld meg újra ez így most szerintem lehetetlen helyzet, de van aki pont ezt szereti 😄

mama2
Õ a másod, vagy harmad unokatesóm(Remélem jól mondtam). De azt hogy értetted hogy: "hidd el pár év múlva te is máshogy gondolod+? Arra értetted hogy ki fogok ábrándulni belõle? Ha igen, akkor válaszom: Soha!

Hidd el majd pár év múlva te is kicsit máshogy gondolod, egyébként ha jól veszem ki akkor õ valahányad unoka tesód és már 2.unokatesoknál a törvény engedélyezi a házaságot tom hogy ott még böven nem tatasz csak próbálom szemléltetni a helyzetet 😄

mama2
Én nagyöon szeretek egy láynt, csak az a baj, hogy valahol a rokonom. Apámnak az onokatestvérének, a volt feleségének a lánya😞. De nem érdekedl, nem adom fel. Már megmondtam neki, de õ is azt mondta hogy rokonunk vagyunk, így nem lehet. Õ 10 éves, én 12. Lehet hogy pár év múlva már õ is más hogy gondolja. De nagyon szeretem😊.

Egyetértek 😄

hátigen...
ezekre a kérdésekre nincs válasz, személyiségtõl függ, ennyi

gercse
Visszaolvasgattam, és az jött le nekem, hogy nem a nõk vagy nem a férfiak a "szemetek" úgy általánosságban, hanem a "rendesek"(akár nõk, akár férfiak) állítják ezt a "rendetlenekrõl"😊(akár férfiak, akár nõk).
És igazuk van..., a kérdés az, hogy ki a rendes és mitõl az? Illetve aki nem az, az miért nem az...stb.

Már van is új jelölt csak az a baj hogy van barátja de úgy is kiütöm XD.

Ohh tanics sensei xD
Jana6: Hinni a templomba kell 😄

hitegesd csak magad ezzel XD

ez a beszéd

Vív a gyikom háborut most már tényleg letojom van más csaj is a világon az élet nem áll meg.
Kezdem érteni mért szemetek veled 😄
Szerintem pont ezért van ez a topik hogy ezeket a háborukat segítséget kérve hamarabb letudhasuk 😊
Ja és pls használd a válasz gombot mert fejtegetnem kell, hogy kinek mit mondasz 😊
Egyébként megvan anak az elõnye is hogy magadal háboruzol igy biztos nyersz 😄

engem nem érdekel feladtam aki olyan bamba hogy nem tudja értékelni hogy van egy megbízható társa az nem érdemel meg...

ehhh ezaz
hogy nem ez az igazi katasztrófa....ezek csak egyéni kis háborúk amit te vívsz a kis világodban
ezért szánalmas az egész

Nembaj ami nem öl meg az erõsit 😄
Túlélünk ennél nagyobb katasztrófát is 😄

elég szomorú hogy olyan butuska hogy nem értékeli a tiszteletet az odafigyelést és a kedvességet

nem te vagy az egyetlen akit meguntak...

mert megunt.

mindenki megszívja kedvességgel 😄
általános tapasztalat

ez a tapasztalatom a kedvességemmel megszívtam

egomanó 😊

nemén 😄 az fix