Nők a volán mögött
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább a habitustól és kortól függ, mint attól ki melyik nemhez tartozik.
Utálom mikor egy suttyó gyerek megáll mellettem a lámpánál, oldalra néz és vigyorog "ostoba szõke csaj, nem kormány való a kezébe hanem..." Én is tudok vagánykodni, mint a fiúk és akiolyan annak meg is mutatom! <#nyes>#nyes>
Egyébként van olyan nap mikor érdekes "mutatványokat" hajtok végre. Ellenõrzöm a sminkem a pirosnál. Istenem, jobb, mint menetközben.<#circling>#circling> és valahogy a lámpa gyorsabban lesz zöld, mint amire számítottam. Más meg elbembul. <#wow2>#wow2>
\"Számodra mit sem ér az élet, ha másképpen álmodtad és másképpen éled!\"
[/cserf][/fülünyúl]
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
az én 150-es esetem a szabályt erõsítõ kivétel, (nem is tékeltem... én barom :-) ) egy autója képességeit túlbecsülõ hölgyrõl szólt, aki nem ismerte az utat, azt hitte, hogy a kanyar utáni kilométerek is tiszták, szárazak lesznek. Sajnios ez egy ilyen szakasz, a völgyben késõbb szárad az út, jó kis meglepetést okozva a vezetõknek. (ki van táblázva, hogy vigyázz, csúszhat, de ki ér rá menet közben táblákat nézegetni? :-) )
Az esethez hozzájárult egy kis versengés-bizalmatlanság is, megpróbáltam felhívni a figyelmét a veszélyre.
Utólag lehet, hogy ha hagyom elõzni, nem csúszik ki. De lehet, hogy az árokban végzi, ezt nem akartam megkockáztatni...
Én nem tudok, és nem isa akarok vezetni, mert sztem csapodár sofõr lennék, d eki tudja..?!
De az ismerõseim körében a ffiak a jobb vezetõk/sofõrök...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Nem tudom, olvastad-e, de egy-két hónapja egy férfi vezette Mondeoval szinte tök ugyanígy jártam. Amit írtál, azt aláírom, bár nemcsak a mazsolákkal, a képességeiket túlbecsülõkkel is eléggé meggyûlik a bajunk. Sõt, jobban is, mint az óvatosabb hölgyekkel.
Ha választanom kellene, hogy egy hölgy vagy egy padlógázas, a vezetésrõl mindent tudó férfi mellé üljek be hosszú távra, a hölgyben jobban bíznék.
egy szóval sem mondtam, hogy Kicsim tud vezetni. :-)
Mellesleg ugyanennyi, ha nem több idióta ffi vezetõ is van. Azoknak nyissunk egy külön topikot? 😉
[/cserf][/fülünyúl]
Tegnap elég érdekes esetem volt.
Úgy tûnik, vonzom a hülyéket. A történelem ismétli önmagát, ez egy akkora deja vu, hogy csak egy mátrixbeli kék halál okozhatta.
Jövök hazafelé, mögöttem kis piros Opel Corsa, fiatal hölgy vezette. Ismervén az utat, a falu határánál eltakarítatlan szakasz elõtt lassítok hatvanig, hátha még jeges. A nõ reakciója két villogás után egy index nélküli elõzési kísérlet: megakadályoztam, , mert ha továbbmegy 80-90-nel, szinte biztos, hogy az árokban köt ki. Kis elakadásjelzõvel jeleztem is neki, hogy "Önnek azt nem ajánlom, hölgyem..."
Kitaláljátok? Atz hitte, kötözködök, és versenyezni akarok, és majd õ megmutatja. Benyomta a fényszórót, elvakította a tükrömet, és nyomta dudát, mint hülyegyerek a nyúl orrát. Lehúzódtam. A hüle még elõzés közben is jól megnézett magának, én meg mutogattam elõre, hogy inkább oda nézz, ne légy öngyilkos.
Mikor utolértem, félkeresztben a másik sávban állt, hál' Istennek az autónak semmi baja, csak a féknyomok árulkodtak a tízpontos piruettrõl.
Leállok mellette, erre tíz körömmel nekem támad, hogy miért nem hagytam elõzni, most miattam kicsúszott. Eszembe jutott a Mondeos, elszámoltam tízig, aztán otthagytam.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Sztori:
Valami terepjárós hitgyülekezetes asszony bejött a suli parkolójába, és miután nem sikerült elég nagy (min. 3 autó méretû) parkolóhelyet találnia, megállt úgy, hogy elzárta a kijáratot. Én akkor akartam kimenni, ezt õ is látta...
Várok. Aztán dudálok,autónál senki... elindulok az ajtó felé, akkor jön ki, hogy "jól van már, de siet..." Finoman gratuláltam a vezetési érzékéhez, erre kijön egy hapsi (tök ismeretlen, sosem láttam még a suliban) és letol, hogy hölgyekkel szemben nem illik így beszélni, válogassam meg a szavaimat, különben is hogy jön ahhoz egy diák (LOL - infós vagyok, nem diák :-) ), hogy így beszél, ki az osztályfõnököm, és miért álltam be a tanári parkolóba (még egy LOL) stb.
Válasz:
Bocs, nem láttam hölgyet, csak egy nõt, aki elémállt, pedig látta, hogy jövök, mégis nyugodt szívvel otthagyta az autót. Ezek pedig a már megválogatott szavaim voltak (értsd: sem a felmenõi, sem állatnevek nem szerepeltek a finom gratulációmban, igaz, kicsit gúnyos volt.)
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy õk mit keresnek itt. Lehet, hogy elakadt volna a szavuk...
Ez nagyon nagy, de jó, hogy nem nyomott le valaki mást, amikor felhívtátok...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Nekem az tetszett, amikor a vállalkozó sms-t ír menet közben a kisteherben (olcsóbb mint hívni, 5 Ft-ot spórolhat!), és majd' az árokba szorít elõzéskor, mert luxus az utat nézni... Barátnõm leolvasta a teherautó oldaláról a telszámot, felhívtuk, és néztük a visszapillancsból a reakcióit... mert ugye Kicsim ismét nem fogta vissza magát :-) Inkább nem idézgetek.
"Ma reggel munkába menet az autópályán megjelent tõlem balra egy nõ egy vadonatúj BMW-vel, úgy 130-cal, arca egészen közel a visszapillantóhoz, merthogy a szempilláját festette. Egy pillanatra másfelé tekintettem; amint ismét odanéztem, mar félig az én sávomban volt, még mindig a make-up-jával foglalatoskodott. Habár egy eléggé nyugodt természet vagyok, úgy megijedtem, hogy az akkus elektromos borotvámat kiejtettem a kezembõl, ami pedig kiverte a másik kezemben lévõ szendvicset. Amint megpróbáltam a térdemmel az autót a sávban tartani, lecsúszott a fülemtõl a mobiltelefonom, egyenesen bele a lábaim között lévõ kávéscsészébe. A kávé kiömlött, megégette a legkényesebb pontomat, tönkretette a mobilomat és a fontos beszilgetis is megszakadt...
...utalom a nõket a kormány mögött..."
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Ekkora marhaságot tényleg csak ügyvéd képes kitalálni, azt hitték, tegnap jöttem a falvédõrõl :-)
Azért kérdeztem meg az utolsót :-)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Nem kell megbízás, elég ha írt egy meghatalmazást, amiben meghatalmaz téged az gépjármû üzemeltetésére. Természetesen korábban írta meg, minthogy a baleset történt...viszont kötve hiszem, hogy a pupákoknak volt.
Ha meg kitartanak emellett az õrült nagy baromság mellett, akkor meg egyszerûen a Kicsid parkolt oda vele, és kész. pölö ment téged meglátogatni a munkahelyre. Ez már tényleg csak részlet kérdés. De szvsz nincs ma Magyarországon az a bíróság, amelyik azért mert valaki belemegy a szabályosan parkoló autómba, engem büntetne meg. Ez kész röhej. a helyedbe úgy b@sztam volna ki mind a 2-õt, hogy csak na, meg megemlítettem volna a zaklatást, mint bíróságon felmerülõ lehetõséget 😛PP
Tegnap bejött a terepjáró tulaja a melóba, egy ügyvédkülsejû fickóval. (Könnyen meg lehet ismerni, nem volt gerince.)
Felvázolták a tényállást, miszerint jogtalanul használtam az autót, és nem volt megbízásom az autó tulajdonosától (Kicsimtõl, hehe), hogy oda parkoljak. A bírósági tárgyaláson ezen indoknál fogva szét fognak szedni.
Most még elkerülhetem, ha fizetek. Van még kérdésem?
Csak egy volt: Fészket ne rakjak?
Van ilyen másik topic is, ahol nem tudtam megnézni a legelsõ hozzászólást, mert nem lehetett lapozni! 😊
Sztem valami bibi van a rendszerben!
[/spam]™
Igen: tessék rákattintani
Nem: valami gubanc van... Hányas az utolsó?
[/spam]™
"Kedves uram,
Kérem, miután tisztázta a gépkocsija ideiglenes vezetõjével (nem a jó modorú úriemberrel, hanem a hölggyel) a baleset körülményeit, szíveskedjék álláspontján változtatni, ellenkezõ esetben kénytelen leszek Önre állítani a barátnõmet.
Tisztelet nélkül:
akláírás
dátum
Elküldjük?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
" - hosszú az út amíg megtanuljuk: az emberi g*ciség határtalan. És ne bízz senkiben!