HÛSÉG????!!!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Ha topic cím változást akarsz nyiss 1 újat én bizti benézek abba a világba is ... :)
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
(én férjnél vagyok és nem szándékozom leváltani az illetõt és tényleg ott volt mellettem,amikor más elhagyott volna-ez 1 más vétsége miatti autó balesete volt és majdnem az életembe került utána pedig 2 év lábadozásba...)
Az embereknek meg kell ismerniük az életet,hogy valójában külömbséget tudjanak tenni jó és rossz között.
Ezért is kell kipróbálniuk minnél több mindent addig,amig nem kötelezik el magukat más mellett.(sztem)
Nem kell mindent "a savanyú a szõlõ" kategóriába rakni. :)
Õk nem olvasnak ilyen topicot... :(
a topic pedig nö...
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"
(pl.:melletted még 1 egész focicsapatot tartanának vagy csak,amíg az ágyban hasznodat tudják venni addig kellenél...
Tudod,ha szerelmes lennél és ilyen módon jól megszívatnának tudnék jót röhögni az ilyen embereken. :)-pedig senkinek sem kívánok csalódást.-
Mert az ilyen stílusú személyek elvárják a másiktól,hogy hûséges legyen hozzájuk. <#ravasz1>#ravasz1> <#gun>#gun> <#levele>#levele> <#csodalk>#csodalk>
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
War. War never changes.
Abból amit leírtál nekem az jön le, hogy nem annyira vagy nem úgy szeretett ahogy te.
Persze ezt egy szerelmes szív nem veszi észre és ha észre is veszi nem igazán érdekli.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A nagy "Õ" elvárt mindent és nem vette észre soha,ha fájdalmat okozott akár 1 szóval is.Viszont nekem mindenre figyelnem kellett,tõlem mindent elvárt és nem az számított,hogy mi az igazság,hanem,hogy mi az õ igazsága és mit akar õ hallani.Úgyhogy már nem tudtam valójában mit mondjak és mit is szeretne annak ellenére,hogy állandóan azt emlegette mennyire szeret,imád õ engem.
Ilyenkor nem tudom mit is csináljak... :o(
De természetesen én vagyok a hülye,hisztis pina.
????????????<#nemtudom>#nemtudom><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#help>#help>???
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
War. War never changes.
Talán így már fogtad az adást? :)
Ufff! :)
Bár sosem értettem, miért.
Miért a következõ ember bûnhõdjék amiatt, amit az elõtte lévõ követett el?
Ha én csalódok valakiben, akkor abban nem bízom többé. Ilyen egyszerû. De hogy azért vonjam meg a bizalmam olyanoktól, akiket nem ismerek (és ebbõl adódóan soha nem is ártottak/árthattak nekem), mert egyszer valaki (akihez semmi köze nincs az 'új' embereknek)megsértett engem, számomra az egyik legérthetetlenebb és legostobább, legszûklátókörûbb dolog.
Uff!
Ilyenkor a legnehezebb megbízni vkiben és fennáll az a veszély is,hogy csak olyan embert keresel,akinek a fájdalmaidat szeretnéd elmondani ill. a szívedet kiönteni.
Csak jeleztem, hogy szerintem félreértetted a Faki által írtakat.
Asszem, kicsit elbeszélünk egymás mellett. Olvasd újra a postokat. :o)
Vagy akkor egy kapcsolat elején Te soha nem leszel hûséges?
Kiszabsz egy idõt magadban, ami alatt a másiknak bizonyítania kell a rátermettségét és a jóságát annak érdekében, hogy onnantól majd hûséges legyél hozzá?
Vagy mégis hogy gondoltad?!
Ki fogja eldönteni, hogy a másik ember mire érdemes? Te? Ki vagy te?
És téged ki fog megítélni, hogy mire vagy érdemes? Hm?
ezért írtam csak azt amit az elõbb
Még akkor is hûséges maradtam amikor már a bnõm rég más felé kacsintgatott és azzal etetett hogy van még esélyem. Hát nem. 3 hónapig próbáltam visszaszerezni és mit kaptam pár napja? " Már minden elmúlt sajnálom" Ennyit a hûségrõl!
Majd ha lesz vki aki megérdemli majd megkapja tõlem. De sokat tanultam ebbõl, megváltoztatott.
War. War never changes.
Én is hûséges voltam és pont azért kaptam a pofonokat...igaz,sajnos nem tanultam belõle és még most is az vagyok.De azokat az ütéseket nem fogom soha elfelejteni.(csak egyetlen okból,mert ok nélkül kaptam másik illetõ rosszindulatúsága miatt)
Nálam ezentúl egyet jelent a gyengeségemmel"
Gratulálok! További boldog életet. Csak annyit mondok, hogy ezentúl ilyen "szánalmas, gyenge" csajokat is kerüld, ja és a feleséged nehogy gyenge legyen!
Én a nagy hûségemmel akkorát szoptam hogy nemigaz <#szomoru1>#szomoru1>
Nálam ezentúl egyet jelent a gyengeségemmel
War. War never changes.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...
De a naivitásom nem olyan egyértelmû...
Én a pillanatnak élek(carpe diem...), de tudom, hogy könnyen elõfordulhat, hogy változni fogok a jövõben s ez néha elgondolkodtat, s készülök is rá...
Kicsit paradox jelenség ez, valóban, de tényleg így van...
Szeretk ilyen lenni, szretem a jelent, de készen állok az új élményekre, a változásokra is..
Engem ugyan nem súlyt le, ha az idõsebbek és/vagy intelligensebbek meg akarnak gyõzni, hogy változni fogok...
Tudom én is...
A zavaróbb inkább az, ha olyan rémesen akarják ábrázolni...
Wind of change:a változás szele lehet pozitív(példa erre az említett dalcím témája is..sokan azt hiszik, hogy ez szerelmes szám...höhö..ennyit a történelem-tudásukról...)!
Lehet, hogy a javamra fogok változni..SÕT!
De nem zavar, nekem nyugodtan elmondthatja bárki, hogy milyen naiv vagyok..
Tudom,de ez egyrészt személyfüggõ, hogy ki, mennyire, mikor, meddig...
Másrészt attól, hogy elmondja, vagy fel akar készíteni, hogy "huh,majd jön a csúny jövõ, s akkor lesz majd haddelhadd!"...
Magamnak kell erre felkészülni, vagy legalábbis megérteni, nem pedig másfeladata...
Tudom, hogy naiv lennék, de azért annyira nem, hogy ne tudnám, ez nem fog mindig így maradni...
Az én naivizttásom tényleg abból áll, hogy próbálok hinni a jóban...
És szeretném, ha legalább ez az alapelv nem veszne el bennem...
De majd meglátjuk mit hoz a jövõ...
Ja és:Quidquid discis, tibi discis..(bármit tanulsz magadnak tanulod...)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...
Holnap nem leszek. Utazom. Ahogy írátam "odaát" :o))
Majd a jövõhéten...!
Én csak arra voltam kíváncsi, hogy ironikusan értendõ a "mindjárt sírok", vagy nem.