HÛSÉG????!!!!!

Oldal 1 / 11Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
http://www.youtube.com/v/QXs7keD1b2U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
rafaello
lol

miért kék az ég? miért zöld a fû? hogy legyen mit kérdezni!

krisztike
OKÉ !!!! <#eljen><#eljen>
Nem bántalak ... :)

Rafaelo
nebáncsá!!!!!! <#vigyor3>

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

krisztike
és akkor mi van?

Ha topic cím változást akarsz nyiss 1 újat én bizti benézek abba a világba is ... :)

Rafaelo
jé a mimacs nyitotta :O

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

krisztike
oké

végül is jön a nyár :DDD

Rafaelo
legyen a topic új neve : HÛSSÉG !

krisztike
Tévedni emberi dolog... :)
(én férjnél vagyok és nem szándékozom leváltani az illetõt és tényleg ott volt mellettem,amikor más elhagyott volna-ez 1 más vétsége miatti autó balesete volt és majdnem az életembe került utána pedig 2 év lábadozásba...)

Az embereknek meg kell ismerniük az életet,hogy valójában külömbséget tudjanak tenni jó és rossz között.
Ezért is kell kipróbálniuk minnél több mindent addig,amig nem kötelezik el magukat más mellett.(sztem)

Nem kell mindent "a savanyú a szõlõ" kategóriába rakni. :)

Talán nagyon kevés embernek adatik meg az életében,hogy megtalálja azt aki igazán érdemes a hûségére...
Õk nem olvasnak ilyen topicot... :(
a topic pedig nö...

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

krisztike
Csak nem tudom,hogy milyen pofát vágnál,ha veled is ilyenek lennének.

(pl.:melletted még 1 egész focicsapatot tartanának vagy csak,amíg az ágyban hasznodat tudják venni addig kellenél...
Tudod,ha szerelmes lennél és ilyen módon jól megszívatnának tudnék jót röhögni az ilyen embereken. :)-pedig senkinek sem kívánok csalódást.-
Mert az ilyen stílusú személyek elvárják a másiktól,hogy hûséges legyen hozzájuk. <#ravasz1> <#gun> <#levele> <#csodalk>

nem vagyok hüséges ,és ezt én el is mondom mindig!!

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

krisztike
Csak akkor számít,ha olyanokat vág a fejedhez,amik oltári nagy fájdalmat okoz és olyasmivel vádol,ami véletlenül sem történne meg csak egszerûen bántani akar,mert szar napja volt esetleg stb.

Az volt barátnõmet imádtam szinte... mindig az járt a fejemben hogyan okozzak neki boldogságot, mikor látom legközelebb (koleszos volt és hetente max 2X láthattuk egymást) Életem legszebb 3 hónapja volt az mikor együtt voltunk. Aztán hibáztam vmit (nem léptem félre, eszembe se jutott volna, a hûségemre vagyok a legbüszkébb) és hiába kértem bocsánatot, õ visszavágott, de nem is sejtette hogy mekkora fájdalmat okozott vele... utána megpróbáltam visszaszerezni, 3 hónapon át próbálkoztam, de megint megbántott vmivel, és nagyon elkeseredtem. Most, múlt hétre gyûjtöttem össze annyi erõt 3 hónap után hogy megmondjam neki amit akartam. Azóta nem beszéltünk. Sose bántott meg még ennyire senki, mint õ. De nem haragszom rá. Sok dolgot tanultam tõle-miatta.

War. War never changes.

Nem a szavakkal lehet kifejezni a szeretetet.
Abból amit leírtál nekem az jön le, hogy nem annyira vagy nem úgy szeretett ahogy te.
Persze ezt egy szerelmes szív nem veszi észre és ha észre is veszi nem igazán érdekli.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

krisztike
Nagyon ismerõs...<#falbav>

A nagy "Õ" elvárt mindent és nem vette észre soha,ha fájdalmat okozott akár 1 szóval is.Viszont nekem mindenre figyelnem kellett,tõlem mindent elvárt és nem az számított,hogy mi az igazság,hanem,hogy mi az õ igazsága és mit akar õ hallani.Úgyhogy már nem tudtam valójában mit mondjak és mit is szeretne annak ellenére,hogy állandóan azt emlegette mennyire szeret,imád õ engem.

Ilyenkor nem tudom mit is csináljak... :o(
De természetesen én vagyok a hülye,hisztis pina.
????????????<#nemtudom><#falbav><#fejvakaras><#conf><#csodalk><#help>???

Ismerõs. Igazad van.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Nem azt mondtam hogy ezentúl hûtlen leszek, hanem azt hogy sokkal óvatosabbnak kell lennem, mert egyszer már nagyon ráfáztam ahûségem miatt. De hosszú történet és nem is szívesen mondanám el. A lényeg hogy én még soha nem szerettem senkit úgy mint azt a lányt, ezt tudattam is vele, megpróbáltam éreztetni is vele, de õ visszaélt ezzel.

War. War never changes.

krisztike
Hûség ---ez 1 tág fogalom...

Jáá...

krisztike
Mindegy.Ha semmi sem okozna fejtörést akkor túl egyszerû lenne minden.

Talán így már fogtad az adást? :)

De akkor sem értem.

krisztike
Kézzel fogható - ezt átvitt értelemben értettem.

Kézzel fogható? Nincs ezen semmi, amit kézzel lehetne fogni...

krisztike
Tudod,ha minden olyan kézzel fogható lenne akkor túl egyszerû lenne az élet.S nem mindenki gondolkodik úgy ,ahogy te vagy én.
Ufff! :)

Az egy dolog, hogy nehezen bízik meg az ember bárkiben is.
Bár sosem értettem, miért.
Miért a következõ ember bûnhõdjék amiatt, amit az elõtte lévõ követett el?
Ha én csalódok valakiben, akkor abban nem bízom többé. Ilyen egyszerû. De hogy azért vonjam meg a bizalmam olyanoktól, akiket nem ismerek (és ebbõl adódóan soha nem is ártottak/árthattak nekem), mert egyszer valaki (akihez semmi köze nincs az 'új' embereknek)megsértett engem, számomra az egyik legérthetetlenebb és legostobább, legszûklátókörûbb dolog.
Uff!

krisztike
Olvastam és félreértésem miatt bocsánatot kérek. :)

krisztike
Ebben is van vmi,de amikor az ember megégeti magát még a gyufától is fél.Miért?Mert a gyufa tûzveszélyes szerszám úgymond - még akkor is,ha nem te játszol vele ill. nem dohányzol.

Ilyenkor a legnehezebb megbízni vkiben és fennáll az a veszély is,hogy csak olyan embert keresel,akinek a fájdalmaidat szeretnéd elmondani ill. a szívedet kiönteni.

Mit, Krisz? Én nem a Te történetedre reflektáltam.
Csak jeleztem, hogy szerintem félreértetted a Faki által írtakat.
Asszem, kicsit elbeszélünk egymás mellett. Olvasd újra a postokat. :o)

krisztike
Te tudod mirõl van szó ezért nem kellett volna ezt írnod...

Egy kapcsolat kezdetén honnan tudod, hogy megérdemli-e a másik?
Vagy akkor egy kapcsolat elején Te soha nem leszel hûséges?
Kiszabsz egy idõt magadban, ami alatt a másiknak bizonyítania kell a rátermettségét és a jóságát annak érdekében, hogy onnantól majd hûséges legyél hozzá?
Vagy mégis hogy gondoltad?!
Ki fogja eldönteni, hogy a másik ember mire érdemes? Te? Ki vagy te?
És téged ki fog megítélni, hogy mire vagy érdemes? Hm?

én is így jártam mint Krisztike...
ezért írtam csak azt amit az elõbb
Még akkor is hûséges maradtam amikor már a bnõm rég más felé kacsintgatott és azzal etetett hogy van még esélyem. Hát nem. 3 hónapig próbáltam visszaszerezni és mit kaptam pár napja? " Már minden elmúlt sajnálom" Ennyit a hûségrõl!
Majd ha lesz vki aki megérdemli majd megkapja tõlem. De sokat tanultam ebbõl, megváltoztatott.

War. War never changes.

Szerintem irónikus értelemben veendõ amit Faki írt.

krisztike
Mit értesz gyengeségen?(ill.,hogy érted ezt?)

Én is hûséges voltam és pont azért kaptam a pofonokat...igaz,sajnos nem tanultam belõle és még most is az vagyok.De azokat az ütéseket nem fogom soha elfelejteni.(csak egyetlen okból,mert ok nélkül kaptam másik illetõ rosszindulatúsága miatt)

Úgylátom, mi yol megértenénk egymást :)

Faki
"Én a nagy hûségemmel akkorát szoptam hogy nemigaz
Nálam ezentúl egyet jelent a gyengeségemmel"
Gratulálok! További boldog életet. Csak annyit mondok, hogy ezentúl ilyen "szánalmas, gyenge" csajokat is kerüld, ja és a feleséged nehogy gyenge legyen!

kezdem érteni a kérdõjeleket.

Ez a beszéd! <#eljen>

Hûségrõl õszintén....

Én a nagy hûségemmel akkorát szoptam hogy nemigaz <#szomoru1>
Nálam ezentúl egyet jelent a gyengeségemmel

War. War never changes.

Membrah
Az próbálok lenni..:)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

krisztike
Légy továbbra is optimista!:)

Membrah
Nos köszi..
De a naivitásom nem olyan egyértelmû...
Én a pillanatnak élek(carpe diem...), de tudom, hogy könnyen elõfordulhat, hogy változni fogok a jövõben s ez néha elgondolkodtat, s készülök is rá...
Kicsit paradox jelenség ez, valóban, de tényleg így van...
Szeretk ilyen lenni, szretem a jelent, de készen állok az új élményekre, a változásokra is..
Engem ugyan nem súlyt le, ha az idõsebbek és/vagy intelligensebbek meg akarnak gyõzni, hogy változni fogok...
Tudom én is...
A zavaróbb inkább az, ha olyan rémesen akarják ábrázolni...
Wind of change:a változás szele lehet pozitív(példa erre az említett dalcím témája is..sokan azt hiszik, hogy ez szerelmes szám...höhö..ennyit a történelem-tudásukról...)!
Lehet, hogy a javamra fogok változni..SÕT!
De nem zavar, nekem nyugodtan elmondthatja bárki, hogy milyen naiv vagyok..
Tudom,de ez egyrészt személyfüggõ, hogy ki, mennyire, mikor, meddig...
Másrészt attól, hogy elmondja, vagy fel akar készíteni, hogy "huh,majd jön a csúny jövõ, s akkor lesz majd haddelhadd!"...
Magamnak kell erre felkészülni, vagy legalábbis megérteni, nem pedig másfeladata...
Tudom, hogy naiv lennék, de azért annyira nem, hogy ne tudnám, ez nem fog mindig így maradni...
Az én naivizttásom tényleg abból áll, hogy próbálok hinni a jóban...
És szeretném, ha legalább ez az alapelv nem veszne el bennem...
De majd meglátjuk mit hoz a jövõ...
Ja és:Quidquid discis, tibi discis..(bármit tanulsz magadnak tanulod...)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

krisztike
Akkor jövõhéten...

Yoéjt neked is.
Holnap nem leszek. Utazom. Ahogy írátam "odaát" :o))
Majd a jövõhéten...!

krisztike
JÓ éjt!-elfáradtam,majd holnap...:)

Nope! :o)

krisztike
bocsi a rébuszokért...:)

Aham.

krisztike
részben igen.

Minden egyes hozzászólásod utána egyre kevésbé értem, hogy mirõl is írsz. Tényleg. Bocs.
Én csak arra voltam kíváncsi, hogy ironikusan értendõ a "mindjárt sírok", vagy nem.

Oldal 1 / 11Következő →