<b>A moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy banner cserét és egy kis módosítást szeretnék kérni. :D
Ezt a képet kéne betenni.
Szövegnek pedig ezt:
5. Évad
Mûsor: Hétfõ 20:00
Ismétlés: Hétfõ 19:00
Elõre is köszönöm!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az, hogy buta bunkó vagy nem támadás, hanem a tényleges helyzet. Csak szeretnéd ha támadás lenne. A tényleges támadás az, ha mondjuk azt írom, hogy dögölj meg. Mellesleg a társadalmi konfliktusok szakirodalma szerint mindig az a fél rohan a vitával a következõ szintre, aki az érvelésben alulmaradt. Mellesleg a személyeskedéssé nyilvánítás is ugyanez. Érdekes, hogy egy olyan tegnapi dologgal van problémád, ami nem is rólad szólt, és hogy azóta nem is volt semmi. Szerintem inkább az van a dolog hátterében, hogy belementél egy olyan fogadásba, aminek az volt a tétje, hogy ha vesztesz, akkor kinyalod a seggemet. És vesztettél. Ezek után mondja valaki hogy nem vagy hülye <#nyes>#nyes> Mellesleg ennek a topiknak semmi értelme, mert senkit nem érdekel, hogy vannak-e moderátorok a földön <#nemtudom>#nemtudom>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Személyeskedés...
EBBEN a topikban. Illetve az elõzmények takarítását is szeretném kérni, mivel átmet az egész flame-be.
Máskor pedig vigyázni.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
VV4
Köszönöm !
Ha meg valóban mindenkit zavar, amit csinál, akkor a jelezni kell a [email protected] címre a támogató hozzászólásokkal, hogy a topic házigazdaságot vegyék el tõle.
Most nem fogom végigolvasni a topicot, de az adott esetben azért annyira nem offtopic megjegyzésre ugrottál rá, ami miatt külön figyelmeztetnem kellene.
1. a hsz-t pár perccel a beírásom után kitörölte csocso, tehát nem értem, hogy mire figyelmeztetsz egyáltalán.
2. alapvetõen mindenki tudja az ottani topicban, hogy igazam van, hiszen szarrá off-olja a Filmek amiket lattunk topicot a privát, alapvetõen senki nem érdeklõ és senkire sem tartozó dolgaival. Inkább ezt kellene figyelmeztetni, nem?
Filmek amiket lattunk topikban #64840
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Ezel topikba a banner alá
köszi elõre is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Amúgy vesd fel a topicban, és ha a közösség támogatja a jelölésedet, akkor ezt a fentieket figyelemben tartva írd meg arra az emailcímre.
(a hozzászólások jelölésénél elég pl. olyasmi, hogy 1800-as hozzászólásban jelentkeztél, és 1830-ig vannak a támogatások)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ezt a hozzászólást törölni kellene, mert elég erõs könyv-spoilert tartalmaz egy olyan topicban, ahol elvileg a TV-sorozatról kellene dumálni.
Elõre is köszönöm!
ezzel a tmp taggal nem lehet mit kezdeni? :D oké tudom szíve joga mindenkinek kommentelni adott topicba de picit se feltünõ ,hogy minden topicban ahol csak tud ott az én kommentemre egy levele smile-t rak :S
1 perc és nyersz topic #33
[url="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307271936"]1 perc és nyersz topic[/url #26
x faktor topic #4256
+ fogadás topicba is nyomja a spammelést de ott ugye tudom törölni :)
szóval szólljatok már neki, hogy szálljon le rólam mert picit unalmas, ha esetleg egy olyan ember akit kiszabadult az elmegyógyból akkor pls zárjátok vissza :D
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**