<b>A moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gell97 kolega
Szép napot!
Egy banner cserét és egy kis módosítást szeretnék kérni. :D
Ezt a képet kéne betenni.
Szövegnek pedig ezt:
Ice Road Truckers on History
5. Évad
Mûsor: Hétfõ 20:00
Ismétlés: Hétfõ 19:00

Elõre is köszönöm!

Tyler1
az egész VV topik errõl szól, mióta megnyílt. egy nagy off és flém topik.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

"A személyeskedés - a személy támadása - az egyik leggyakoribb érvelési eszköz, és egyben az egyik leggyakoribb érvelési hiba is. Kiemelt figyelmet érdemel azért is, mert a személyeskedésre érzékenyek vagyunk, és általában visszautasítjuk. Ezért azután gyakran ott is kikérjük magunknak, ahol a személyeskedés nem hibás"
Az, hogy buta bunkó vagy nem támadás, hanem a tényleges helyzet. Csak szeretnéd ha támadás lenne. A tényleges támadás az, ha mondjuk azt írom, hogy dögölj meg. Mellesleg a társadalmi konfliktusok szakirodalma szerint mindig az a fél rohan a vitával a következõ szintre, aki az érvelésben alulmaradt. Mellesleg a személyeskedéssé nyilvánítás is ugyanez. Érdekes, hogy egy olyan tegnapi dologgal van problémád, ami nem is rólad szólt, és hogy azóta nem is volt semmi. Szerintem inkább az van a dolog hátterében, hogy belementél egy olyan fogadásba, aminek az volt a tétje, hogy ha vesztesz, akkor kinyalod a seggemet. És vesztettél. Ezek után mondja valaki hogy nem vagy hülye <#nyes> Mellesleg ennek a topiknak semmi értelme, mert senkit nem érdekel, hogy vannak-e moderátorok a földön <#nemtudom>
nincs olyan fogalom, hogy "személyeskedik".
desigo
+1

Benevolens folyamatosan offol és személyeskedik...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MerlinW
Haho!

Ezt a topikot átneveznétek "The X Factor International"-re?

Köszi.

[merlinw.org]

[NST]Cifu
Figyelmeztetés ment a topicba, meg pár büntetõpont, plusz Jaku kitiltása...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

miért, nincs igaza?
UUUU
Személyeskedés,offtopicû

"ugatsz nekem" valamint hasonló megnyilvánulások

kifli
szerk: az elõzmények alatt az utóbbi 2-3 oldalt értem :D
kifli
#14325 és #14327

Személyeskedés...

EBBEN a topikban. Illetve az elõzmények takarítását is szeretném kérni, mivel átmet az egész flame-be.

Efreet
Olyan nincs, hogy nem lehet, csak kérni kell.

Máskor pedig vigyázni.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

wesker24
Szeretném ezt a topicot végleg záratni mivel egy beragadt javascript miatt már nem lehet módosítani !

VV4

Köszönöm !
[NST]Cifu
Õ is megkapta a figyelmeztetését, mint te.

Ha meg valóban mindenkit zavar, amit csinál, akkor a jelezni kell a [email protected] címre a támogató hozzászólásokkal, hogy a topic házigazdaságot vegyék el tõle.

Most nem fogom végigolvasni a topicot, de az adott esetben azért annyira nem offtopic megjegyzésre ugrottál rá, ami miatt külön figyelmeztetnem kellene.

Aham, szép. Pedig nem írtam semmi olyat, amire kaphatnék figyelmeztetést.

1. a hsz-t pár perccel a beírásom után kitörölte csocso, tehát nem értem, hogy mire figyelmeztetsz egyáltalán.
2. alapvetõen mindenki tudja az ottani topicban, hogy igazam van, hiszen szarrá off-olja a Filmek amiket lattunk topicot a privát, alapvetõen senki nem érdeklõ és senkire sem tartozó dolgaival. Inkább ezt kellene figyelmeztetni, nem?
[NST]Cifu
Crassus egy büntipontot kapott, te meg egy figyelmeztetést, Vg-vel együtt.

CSOCSO
ugy latszik carassus mindenhol adja magat....
CSOCSO
CARASSUS egyen mar tobb fele topikban is felbosszant, de egyfolytaban probal kihozni a sodrombol, offol es gusztustalankodik, serteget, szemelyeskedik NEM ELOSZOR:
Filmek amiket lattunk topikban #64840

[NST]Cifu
Megtörtént.

LoSA
EZT meg tegyétek már be IDE

Köszi!

LoSA
Californication topicban van egy banner (felsõ posztban), azt tegyétek már be oda. thx

LoSA
EZ lesz a jó! Köszike!

LoSA
EZT tegyétek már be akkor légyszíves! Köszönöm!

Efreet
be van téve, de az imgur-os linkek szép lassan lejárnak, töltsd fel egy normális képtárhelyre.

LoSA
még1szer! légyszi!

LoSA
EZT szeretném IDE bannernak! Köszi!

MerlinW
Most látom, rossz mod.topikba írtam, ezért elnézést:)

[merlinw.org]

MerlinW
<a href="http://monito.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1159461" target="_blank"><font color="red">Hivatalos Blogoldal</font></a>

Ezel topikba a banner alá

köszi elõre is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
a jó öreg VV topik... :D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

desigo
filmes topik #63595

"gyökér üzemeltetõk nem lennének ekkora zsidó parasztok"

stílus...
oké, köszi
Tyler1
ott is van külön modi topik, bár nem tudom az ottani szabályokat, hogy az ilyesfajta stílust ott mennyire szankcionálják.

nem tudom mi a saját fórumra vonatkozó protokoll. <#fejvakaras>
Tyler1
az saját fórum, miért ide jelented?

Dzsini
Fejlécet itt a topicban olvasd el :)

Amúgy vesd fel a topicban, és ha a közösség támogatja a jelölésedet, akkor ezt a fentieket figyelemben tartva írd meg arra az emailcímre.
(a hozzászólások jelölésénél elég pl. olyasmi, hogy 1800-as hozzászólásban jelentkeztél, és 1830-ig vannak a támogatások)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hogyan kaphatok egy topikban házigazdai jogokat? A Game of Thrones (TV) topikban nagyon sokan spoilerezik a könyvbeli infókat, több fórumozó is kérelmezte már, hogy valaki moderálja ezeket.Én szívesen csinálnám, a könyveket is olvastam, tehát tudom hogy mit kéne moderálni és mit nem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

visszavonva

zotya10002 nevû felhasználó az Ezel - bosszú mindhalálig címû topikban vagy ötödjére rak be óriási spoilert. kéretik kitiltatni a picsába, mert egyszerûen tönkrevágja a sorozatot.

Hello!
Ezt a hozzászólást törölni kellene, mert elég erõs könyv-spoilert tartalmaz egy olyan topicban, ahol elvileg a TV-sorozatról kellene dumálni.

Elõre is köszönöm!

Üdv
ezzel a tmp taggal nem lehet mit kezdeni? :D oké tudom szíve joga mindenkinek kommentelni adott topicba de picit se feltünõ ,hogy minden topicban ahol csak tud ott az én kommentemre egy levele smile-t rak :S

1 perc és nyersz topic #33

[url="http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307271936"]1 perc és nyersz topic[/url #26

x faktor topic #4256

+ fogadás topicba is nyomja a spammelést de ott ugye tudom törölni :)
szóval szólljatok már neki, hogy szálljon le rólam mert picit unalmas, ha esetleg egy olyan ember akit kiszabadult az elmegyógyból akkor pls zárjátok vissza :D
Laza
Köszi

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Efreet
Megtörtént.