Felnőttek és a számítógép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítségre lenne szükségem. Van egy asztali PC-m és elég sok gondom van vele mostanában. Alaplap Asus P5K-E/WIFI-AP. Az a problémám, hogy még úgy két éve feltelepítettem Win7 ultimate x64-et. Hibátlanul futott, csak licensz problámám volt, azzal nemfoglalkoztam, nem nyílvánitottam neki túl nagy szerepet. Viszont egyszer fogta magát a PC-m és nem érzékelt semmilyen vezetéknélküli hálózatot. Próbálkoztam hibaelhárítással és semmi. Ugye a mai ember nincs meg internet nélkül, gondoltam újra telepítem. Felraktam gondnélkül, viszont az alaplapi driverek telepítésekor fellépett egy probléma a hangkártyán és az enthernet csatlakozáson kívül semmi az égadta egy világon nem tudtam telepíteni, hiba üzenetet írt ki, ezáltal az integrált Wifi-t sem. Ezután feltelepítettem Win7 Enterprise x64, csodák csodájára itt is ugyan az volt a probléma. Majd ezt kovetõen újra teleptettem régi Xp-et és hibátlanul felment minden driver és múködött a wifi. Most kb egy órája hogy felraktam Win7 ultimate x86 SP1-et, ugyan ez a probléma merült fel. Már majdhogynem a "sírás" kerülget. Kérlek titeket, ha tudtok segítséggel szolgálni segítsetek.
alaplap: Asus P5K-E/WIFI-AP
cpu: intel q6600 2,4ghz
U.i.: a hibaüzenet amit közöl velem a rendszer, az alábbi " Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez elõírt minimális követelményeknek."
Segítségeteket kérném, hogy körülbelül mennyit érhet az alábbi gép:
CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600+
Alaplap neve Asus M2N-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet nVIDIA nForce 570 SLI, AMD Hammer
Rendszermemória 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
Videokártya ATI Radeon HD 4670 (512 M😎
Lemezes meghajtó HDS72251 6VLSA80 SCSI Disk Device (160 GB, 7200 RPM, SATA) Lemezes meghajtó WDC WD800BB-00CAA1 ATA Device (74 GB, IDE)
Optikai meghajtó ASUS DRW-2014L1 ATA Device
Segítségeteket elõre is köszönöm!
idealisszamitogep.oldala.biz
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Ezután fél percel felmondtam 😊😊😊
...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...
REAL MADRID
fater néha topa, de azét ért hozzá, mindemki boldog, együtt szidjuk a szolgáltatót amikor nincs net :o)
Úgy érzed nyomott vagy?
Azt írta be, hogy pecs.exe
Mutassam már meg, h kell 1 XP-t feltelepíteni...na itt leesett az állam, az orvos rakta visza..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Mondom - Ott a google-
-Az meg mi??
ÁÁÁÁÁÁÁááááá
Aztán nekem kell beírni...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Én is írhatnék sok ilyesmit, de most fáradt vagyok, ezért csak annyit írok, amennyi eszembe jut.
Nekem a testvérem(1,5 évvel fiatalabb nálam, lány, nem felnõtt, de a láma tettei néha felérnek egy felnõtt ember lámaságaival) szokott nagy lámaságokat csinálni a gépén. Például amikor a windows rinyál neki a kevés helyért, akkor mondom neki, hogy töröljön le valamilyen progit, ami nem kell. Erre elkezdi programok nevét kérdezgetni, majd én mondom neki, hogy mit törölhet, és mit nem. Aztán azt mondja, hogy letörölte amiket mondtam, de nem lett kevesebb a szabad hely. Odamenygek a gépéhez, majd a sejtésem beigazolódik: a lomtár tele van az általam letörölhetõnek mondott progik parancsikonjával<#falbav>#falbav>
Egszer, amikor én a gépemtõl 5 méterre voltam, és 10 perce hozzá sem értem a gépemhez, hirtelem rámordít: mi a f*szt csináltál, hogy nem megy a net???!!! Én mondom: semmit. Õ mondja: de akkoris csináltál valamit! Odamegyek a gépemhez, és látom, hogy megszakadt a hálózati kapcsolat a két gép között. Majd odamegyek, és látom, hogy a hálózati kábel nincs bedugva a gépébe, hanem az asztala alatt van.
Aztán szépen elmagaráztam neki, hogy legközelebb amikor elmegy hirtelen a net, nézze meg, hogy nem rántotta ki véletlenül a hálózati kábelt, mielõtt engem vádolna azzal, hogy beidõzítettem valamit, ami hirtelen megszakítja nála az internetet.
Egyelõre ennyi, majd holnap folytatom.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
"már megint miért ilyen lassú?? töltesz valamit?"
és 3 órán keresztül 1(!) db emailt ír... 2 perc alatt leír egy ujjal egy mondatot, majd 5 percet gondolkozik a következõn 😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
MY BIATCH!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
itthon mi is csak több géppel tudtuk megoldani a dolgot, de most már fölös is van, 4re nincs szükség 😊
a legszarabb 233MMX, eladni már nemérdemes olyan keveset ér, de pl. levelezésre tökéletes (lenne, ha kellene)
=
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

de persze bocsánatot nem kér sohase.... faszom kivan márt ezzel...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
es reszemrol a tema lezarva
nem fogok megvaltozni
szerintem meg nem, mert igy mindenki latja kinek meg, ugyanis ott a vissza gomb
ha meg egyben irnam, akkor nekem is folyton lapozgatni kene, meg neki is, hogy mit irt
de nem hiszem, hogy veled kene megbeszelenm ezt a dolgot, meg ha mod is vagy, lassan 4 vagyok itt, es eddig senkit sem zavart
a topik mint lathatod be van zarva
masreszrol nem vagyok joarc csekely masfel eve legalabb
az 1 szavas kommenteket azok erteni fogjak, akiknek szol
Anyuka tessek aztat leirni hogy : Reggel megyek az iskolaba.
Kimegyek enni valamit mahd 10 perc mulva visszajovok es megkerdi : Hol van az "R" betu?
Hosszu nap volt 😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
de azért felvetõdik bennem a kérdés, hogy akkor EZ mi? 😊
nyiss neki 1 "mike's comments" topicot és jöhet a mehet 😊
(de azért megkérnélek, hogy próbáld mondjuk kevesebb hozzászólásba tömöríteni a dolgot, így meglehetõsen áttekinthetetlenné teszed a dolgot, fõleg amikor 1 hónappal ezelõtti dolgokra reagálsz 1szavasokat...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.