Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Van egy kis problémám a SH3-mal Sajos nem akaródzik mûködni W7 alatt. Csak ezért nem akarok XP-t feltenni. Ötlete van valakinek, hogy lehetnem ûködésrebírni? Vagy esélytelen??? :S
Tenkjú.
R.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem értem,hogy a repülõk lelövése után miért nem ad renom-et?
Volt olyan küldim pl a 3. hogy lekaptam 30 gépet és semmit sem értem vele...csak eljátszogatott a légvédelmisem a csúzlival.
😞
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
GWX-en kivül milyen használható, elterjedt mod van?
Sajnos feltettem a gwx-et, aminek az lett az eredménye, hogy mire betöltött a játék, az olyan 7-8 perc.. multi így kilõve vele, játék közben is meg-megakadt egy kis idõre..szóval az nem bejövõs úgy.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Hol érdemes lõni a kereskedelmi hajókat(C2,C3 ilyesmi nagyobb hajókat) fedélzeti ágyúval,hogy gyorsan elsüllyedjen?Nekem eddig mindig a gyújtó lõszerrel lõve(HE) egy hajóra elment a fel azaz kb 20 lövésbõl tudtam leteríteni.Az AP(páncéltörõ)-t gondolom inkább hadihajóra érdemes használni.Bár én nem szoktam hadihajót felszínen lõni mert úgy mindig hamar kilõnek.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Captain Sonar 2024 Remake
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Tört verzión játszok, nemtudja vki mi lehet a baj, hogy megcsinálok egy adott õrjáratot ez konkrétan az AF47-es és mikor mentek, kilép a játékból a gép, hogy error? Eddig sose volt ilyen gondom.
Más: Nemtudja vki a Laboe-i U995 múzeum nyitvatartását, vagy hogy szezonális-e, és az árakról vmit?
Üdv:U995<#circling>#circling>
Amit letöltöttem, annál a crack azt írja, hogy nincs meg a drawlib.dll
http://htka.hu/
(Korábban konvertáltam médiacenterrel felvett mûsorokat divx-be.)
Asszem' akkor inkább passzolom és megpróbálom az SH4-et.
Várok páér napot hátha valakinek van más tanácsa.
Közben olvastam máshol, hogy esetleg video codec kavarás is lehet...
Xp volt. Igaz egy 6600-ról 7300-ra való átállást követõen.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Szomorúan tapasztaltam, hogy a játék fõmenüje nem töltõdik be, fõcímzene szól, de csak az egérkurzor jelenik meg egy fekete háttér elõtt és mozgatva "csóvát húz". Maga a program nem fagy le,mert ESC-et nyomva rákérdez a kilépésre és ki is lép az OK-ra kattintva.
1.4b patch telepítve. Új Radeon driver telepítve.
Valami ötlet?
Köszönöm
Már irtam neki emailt de még nem válaszolt rá...
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Nemtudjátok mi lehet a baj, hogy a SH4 intrója megy és utána csak feketeség semmi, Vista van a gépen?
Rámegyek énis a Sonar-ra de semmit nem csinál, ez mire való?
Hol vannak nagy hadihajók, pl.Nelson soha nem találkoztam még rombolónál nagyobb hadihajóval tudna vki utvonalat mondani?
Szivesen megvásárolnám valakitöl a Silent Hunter 3.at de csak a magyarositot verzio érdekel.Sehol nem tudom megszerezin a boltokban elfogyot,a neten nincs fent csak angolul.
Magyarositani nem tudom mert lefagy.....
Ha valakinek van elado vagy tud valakit aki eladná légysz jelentkezen a [email protected] cimen.
Tudom hogy van egy olyan hogy az évet(1940) be lehet álitani nekem nem úgy kénne hanem a hogy az emberek szinûk legyen(kitûntetésel,ragal,tapasztalatal adig)mert újból kéne játszanom adig mert újra kell telepiteni a gépemet és elveszet!
Valaki a mentését el tudná kûldeni aki e környékén van most(,7,9B hajó az mindegy)
Elöre is köszönöm!
Próbáld a IXB-t, közel sem olyan lomha, mint a D2-es .
SH5 elvileg 2010 elsõ negyedév.
200m alatt meg szerintem a VII típusoknak is bírnia kell.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Sikerült vkinek 200méter alatt lennie hosszabb ideig, ha igen milyen tengóval? 43 decemberében vagyok, most cseréltem le a VIIB-t IXD2-re mert ez sokkal több torpit tud magával vinni, de nem értek valamit, a "full-extrás" VIIB-vel nem küldtek istenhátamögötti õrjáratra, és 90%-ban eltudtam menekülni a rombolók vagy a repülõk elöl. IXD2 viszont nem jön be, ahogy kapok jelentést repülõkröl azonnal nyomom a C-t (vészmerülés) de csiga lassan akar vízalá menni és mindig oda érnek a repülõk, és küldik az áldást és eddig sokszor szétbombáztak teljesen. Ti milyen tengóval nyomjátok? Lehet visszaállok a jó kis VIIB-re csak kár hogy kevés torpit tud magával vinni. Olvastam régebbi hozzászólásban, hogy lehet menni a felszínen is elektromotorral??? Ha igen, hogyan kell? Van ez a csapda (j gomb) kerestem neten, ez igazából mi? Nem találtam cikket, hogy igaziból is volt-e ilyen.
Más: Nemtud vki infót hogy a SH5 mikor jelenik meg? Azt tudom, hogy 10ben de vmi pontosabbat...
Szivesen megvásárolnám valakitöl a Silent Hunter 3.at de csak a magyarositot verzio érdekel.Sehol nem tudom megszerezin a boltokban elfogyot,a neten nincs fent csak angolul.
Magyarositani nem tudom mert lefagy.....
Ha valakinek van elado vagy tud valakit aki eladná légysz jelentkezen a [email protected] cimen.
Köszönöm.....
http://apofiswrz.blogspot.com/2009/08/gamessilent-hunter-iii.html
Nem tudom kitömöríteni. Mi a gond? Nem hiányos?
Érdemes VIIB-rõl VIIC-re váltani? Ha igen, miért?
In gém ném: MaxWell125