Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBenc
Nekem win7 unlimit alatt simán müxik. Mi a problémád? El sem kezdi telepiteni............nem indul...............indul de nem csinálja ezt vagy azt............ adjál infót hátha tud valaki segíteni.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Hali all!

Van egy kis problémám a SH3-mal Sajos nem akaródzik mûködni W7 alatt. Csak ezért nem akarok XP-t feltenni. Ötlete van valakinek, hogy lehetnem ûködésrebírni? Vagy esélytelen??? :S
Tenkjú.

R.
en fel raktam a GWX -et. az egesz gepet ujra kellet renovalni. vajon mi lehetett a baj frigyes54

Pluskast
Szerintem nincs.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

még anyit szeretnék kérdezni hogy GWX modhoz van magyarositás és ha van azt honnan tudom letölteni?
szia köszi szépen akkor majd leszedem és megnézem
Pluskast
Szerintem a létezõ legjobb mod a GWX. itt a hivatalos oldala innen minden szükséges dolgot le tudsz tölteni hozzá. Megjegyzem a mod nem kicsi ha jól emlékszem több mint 1 giga.

sziasztok nemrég újra elövettem a játékot egy kis nosztalgiábol és láttam hogy vanak hozzá különbözö modok azt szeretném kérdezni hogy melyiket érdemes kiprobálni ami szerintetek is jó és hogy mik kellenek hozzá elöre is köszönöm
Mark007
Hunter pack-ot néztem, de az magyar. Tudom, hogy hülyén hangzik, de nem bírom, mikor le van fordítva magyarra valami. Angolul számomra 100szor élvezhetõbb. Szóval az sem jó..De hát..maradok egyelõre az alapnál 😊 Ez legalább akadás nélkül fut

Én a hunter packot használom most.Nagyon jó bár néha ez is akad de nem vészes...
Nem értem,hogy a repülõk lelövése után miért nem ad renom-et?
Volt olyan küldim pl a 3. hogy lekaptam 30 gépet és semmit sem értem vele...csak eljátszogatott a légvédelmisem a csúzlival.
😞

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Mark007
Hello
GWX-en kivül milyen használható, elterjedt mod van?
Sajnos feltettem a gwx-et, aminek az lett az eredménye, hogy mire betöltött a játék, az olyan 7-8 perc.. multi így kilõve vele, játék közben is meg-megakadt egy kis idõre..szóval az nem bejövõs úgy.

Hát igen.Mindenki az 5-öt várja.Addig néha a 4-el szenvedek.

Úgy látom döglött a fórum mint az egyik torpedóm a legutobbi küldetésemen...<#beka2>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hello!
Hol érdemes lõni a kereskedelmi hajókat(C2,C3 ilyesmi nagyobb hajókat) fedélzeti ágyúval,hogy gyorsan elsüllyedjen?Nekem eddig mindig a gyújtó lõszerrel lõve(HE) egy hajóra elment a fel azaz kb 20 lövésbõl tudtam leteríteni.Az AP(páncéltörõ)-t gondolom inkább hadihajóra érdemes használni.Bár én nem szoktam hadihajót felszínen lõni mert úgy mindig hamar kilõnek.

highlander15
Az mitõl van hogy állandóan kilép exe hibával a játék,néha csak úgy magától,máskor pedig akkor,ha legénységet helyezek át?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Az 1.4 javitást ne szedd le, mert szar.Ha mindennel megvagy, csináltál magadnak egy SH3-at SH4 grafikával.

Szerintem inkább a Silent Hunter 4-el nyomulj.Leszeded hozzá a 1.1,1.2,1.3 javitásokat, az u-boat kigészitõt, illetve a subsim-rõl az operation monsun kieget. Ha ez megvan akkor német bárkákkal küzdhetsz az Atlanti óceánon ugyanúgy mint az SH3-ban, csak jobb grafikával.

Hello! Régebben én is játszottam vele, magyar volt meg minden...de most akárhonnan szedek le magyarítást nem jó :S Tudnátok segíteni hogy miért lehet ez?Meg patch is kéne de azt se találok olyat amit letudok tölteni
Pluskast
Srácok egy kérdés. Régen toltam a gamet most újból felraktam. A felbontást hol tudom beállítani? Tudom, hogy valamelyik fáljba kell bele piszkálni de melyik az? 😊

TitaniumRR

Captain Sonar 2024 Remake

highlander15
Horgony nincs a játékban?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Nekem a kimentett állások visszatöltésénél vagdossa ki desktopra...
Érdekes cikk volt ez az U-701es!

Tört verzión játszok, nemtudja vki mi lehet a baj, hogy megcsinálok egy adott õrjáratot ez konkrétan az AF47-es és mikor mentek, kilép a játékból a gép, hogy error? Eddig sose volt ilyen gondom.

Más: Nemtudja vki a Laboe-i U995 múzeum nyitvatartását, vagy hogy szezonális-e, és az árakról vmit?

Üdv:U995<#circling>

Honnan lehet letölteni mûködõen az SHIII-at?
Amit letöltöttem, annál a crack azt írja, hogy nincs meg a drawlib.dll
Az U-701 tengeralattjáró története
http://htka.hu/
Tuvok
Hali.miért van az,hogy telepitem a sh3 at 1.4 patch utána magyarositom,és crekecelem utána pedig lefagy.de ha csak crekelem akkor elindul.De amint magyarositom egyböl lefagy....
Codec pack probléma.Törölj le minden codec packot.Ne legyen fent semmi!Ha úgy sem indul, csak K-Lite-ot tegyél fel.Mellesleg eredeti játék miért nem indul winfos 7 alatt?Hihetetlen.

Na közben lekaptam a DVRMS konvertert és van fõmenü...
(Korábban konvertáltam médiacenterrel felvett mûsorokat divx-be.)

Nem jó hír...
Asszem' akkor inkább passzolom és megpróbálom az SH4-et.
Várok páér napot hátha valakinek van más tanácsa.
Közben olvastam máshol, hogy esetleg video codec kavarás is lehet...

GaBenc
Nekem csak a winfos újra telepítése oldotta meg. Ugyan ezt tapasztaltam.
Xp volt. Igaz egy 6600-ról 7300-ra való átállást követõen.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Újítottam egy Radeon HD4890-et a korábbi Nvidia 8800-at cserélve.
Szomorúan tapasztaltam, hogy a játék fõmenüje nem töltõdik be, fõcímzene szól, de csak az egérkurzor jelenik meg egy fekete háttér elõtt és mozgatva "csóvát húz". Maga a program nem fagy le,mert ESC-et nyomva rákérdez a kilépésre és ki is lép az OK-ra kattintva.
1.4b patch telepítve. Új Radeon driver telepítve.
Valami ötlet?

De ha van valakinek elado az szóljon légyszives.

Köszönöm
Köszi.
Már irtam neki emailt de még nem válaszolt rá...
köszönöm megkaptam!Köszi!

highlander15
Csak víz alatt lehet elektromotort használni.

Eletromotort felszínen nem lehet használni?<#conf>
Kösz Tuvok, és Muki az infókat megpróbálom akkor majd az IXB-vel. Nem eredetivel nyomom (majd az 5lessz igazi😄), nem tudok így multizni?
Nemtudjátok mi lehet a baj, hogy a SH4 intrója megy és utána csak feketeség semmi, Vista van a gépen?
Rámegyek énis a Sonar-ra de semmit nem csinál, ez mire való?
Hol vannak nagy hadihajók, pl.Nelson soha nem találkoztam még rombolónál nagyobb hadihajóval tudna vki utvonalat mondani?
Tuvok
Ezt már írtad ..

Szivesen megvásárolnám valakitöl a Silent Hunter 3.at de csak a magyarositot verzio érdekel.Sehol nem tudom megszerezin a boltokban elfogyot,a neten nincs fent csak angolul.
Magyarositani nem tudom mert lefagy.....
Ha valakinek van elado vagy tud valakit aki eladná légysz jelentkezen a [email protected] cimen.
Tuvok
priv ment

Valaki nem tudna kûldeni egy mentést amely 1940 töl kapcsplodik be!
Tudom hogy van egy olyan hogy az évet(1940) be lehet álitani nekem nem úgy kénne hanem a hogy az emberek szinûk legyen(kitûntetésel,ragal,tapasztalatal adig)mert újból kéne játszanom adig mert újra kell telepiteni a gépemet és elveszet!
Valaki a mentését el tudná kûldeni aki e környékén van most(,7,9B hajó az mindegy)
Elöre is köszönöm!

Tuvok
A 'J' nem csapda, hanem elhárító, fémreszeléket bocsát ki, és ez zavarja az ASDIC-et .

Próbáld a IXB-t, közel sem olyan lomha, mint a D2-es .

Muki100
A IX-es típust épp ezért nem is szerette sok matróz, mert lassabban merült, aki ezt választotta az vagy kényszerbõl vagy a kényelem miatt tette. A IXD2 a leghosszabb távú U-boot, értelemszerûen messzire is fognak küldeni.

SH5 elvileg 2010 elsõ negyedév.
200m alatt meg szerintem a VII típusoknak is bírnia kell.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hy all!

Sikerült vkinek 200méter alatt lennie hosszabb ideig, ha igen milyen tengóval? 43 decemberében vagyok, most cseréltem le a VIIB-t IXD2-re mert ez sokkal több torpit tud magával vinni, de nem értek valamit, a "full-extrás" VIIB-vel nem küldtek istenhátamögötti õrjáratra, és 90%-ban eltudtam menekülni a rombolók vagy a repülõk elöl. IXD2 viszont nem jön be, ahogy kapok jelentést repülõkröl azonnal nyomom a C-t (vészmerülés) de csiga lassan akar vízalá menni és mindig oda érnek a repülõk, és küldik az áldást és eddig sokszor szétbombáztak teljesen. Ti milyen tengóval nyomjátok? Lehet visszaállok a jó kis VIIB-re csak kár hogy kevés torpit tud magával vinni. Olvastam régebbi hozzászólásban, hogy lehet menni a felszínen is elektromotorral??? Ha igen, hogyan kell? Van ez a csapda (j gomb) kerestem neten, ez igazából mi? Nem találtam cikket, hogy igaziból is volt-e ilyen.

Más: Nemtud vki infót hogy a SH5 mikor jelenik meg? Azt tudom, hogy 10ben de vmi pontosabbat...
Hali.
Szivesen megvásárolnám valakitöl a Silent Hunter 3.at de csak a magyarositot verzio érdekel.Sehol nem tudom megszerezin a boltokban elfogyot,a neten nincs fent csak angolul.
Magyarositani nem tudom mert lefagy.....
Ha valakinek van elado vagy tud valakit aki eladná légysz jelentkezen a [email protected] cimen.
Köszönöm.....
Letöltöttem az SHIII-at innen:
http://apofiswrz.blogspot.com/2009/08/gamessilent-hunter-iii.html
Nem tudom kitömöríteni. Mi a gond? Nem hiányos?
Tuvok
Gyorsabb
Vízszintesen és függõlegesen is 😊

Hagyjuk a hordozókat akkor...

Érdemes VIIB-rõl VIIC-re váltani? Ha igen, miért?

In gém ném: MaxWell125