Szinészek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dichter
Uhhhhh, télleg a Hetedik. Gyöngyszem. Edward Norton ugye Amerikai História X. Vagy hülye vagyok?

Ryleh
Nos igen...Bratt nek nem láttam még elbas@ott filmjét:)
Náalam alapfilm a Fight Club,de ott van a :Ha eljön Joe Black,Folyo Szeli ketté,A hetedik...hosszu a lista de mind1ik ok......Nortontol pedig csak a 25.ora volt felemás kissé de valszeg azééé mert ott 1 félvér tyukkal volt,és az ilyet nagyon nem szeretem...../akinek nem teszik ez az mehet a fokuszplusszba panaszkodni:))) /

Dichter
Én Brad Pittet régen nagyon nem szerettem, aztán megnéztem a Blöfföt. Ott esett le, hogy bazzeg, ez a srác nem egyszerû, amit abban a filmben mûvel. Oscar díjas alakítás. Ezekben az idõkben kezdtem el rákattanni az angol filmekre, ahol feltûnt még egy kiemelkedõ alakítás: Jason Statham (alias Szállító) angol filmjei: Mean Machine (Gépállat Fc), The Lock, Stock, and the two smoking barrels (Ravasz az agy, és a két füstölgõ puskacsõ - azért írom angolul, mert én angol nyelven láttam õket, és ez jobban megragadt)

Leo szerintem sem egy rossz színész, csak a média, ilyen nyálgépet csinált belõle. Will Smithen, pedig még mindíg tudok röhögni, amikor a Men in Blackben, tesztírás közben, odaráncigálja magához az asztalt

Ryleh
Na!!!Ez 1 ötletes topic!!!
Akiket utálok/jellemzöen evvel kezdem/

1.Julia Roberts
2.Juliett Lewis
3.Stohl András
4.hosszu lenne a lista....

Akiket birok:
1.Bratt Pitt
2.Edward Norton
3.Sho Koshugi...de ö nem 1 mai gyerek
4.amugy hetero vagyok:)))))

Dicaprio nagyon jo szinész ,és remélem már nem akarnak tinibálványt mixelni belöle,mert jobb sorsra érdemes....
"Lajos!!!azonnal hagyd el a tron...MOST!!!!"
A karate kidre már nem emléxem........

És még1xer!!!!!okos 5let volt ez.....:))))

CSOCSO
nah...ki melyik szineszt szereti...es melyiket nem?
Vagy van akit hianyolsz???
ket temam is van...
elso:leo dicaprio, will smith...
a masodik: vajh' mivan az olyan filmszineszekkel mint akik az osregi karate kid ben szerepelt ( a kiskolokre gondoltam)... vagy.. dolf lundgrennel vagy kivel.. meg millio ilyen szinesz van.. akirol reg nem hallani de tok kivancsi vagyok hogy valyon ok mit csinalnak manapsag?...

dicapriorol es smith kolokrol annyir hogy nekem semmi bajom nincs veluk..soot mind a ket csavo arcat birom!!!
← ElőzőOldal 2 / 2