Sátánista zene mire jó ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nemcsak a régiek a jók! Nagyobb részt a régiek! És az is igaz, hogy annak ellenére mind jó zenész!
Sziasztok!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Úgy gondolom, hogy a mai világban már nagyon nehéz arról beszélni, hogy mi az a sátánista meg rocker! Annyira keveredik minden, hogy borzasztó! Ha megnézed a régi nagyokat Osbornz,(aki tudja úgy is tudja mirõl van szó nem sorolok többet) Õk is sátánista szövegeket nyomtak és vallották ezt a dolgot, de nem voltak belebuzulva! Sõt voltak olyan klippjeik melyekben kiis fejezték nézeteiket, de volt STÍLUSUIK! IGÉNYES munkát végeztek! Nem alázták volna meg magukat sohasem senki elõtt! A mostani pancsok meg pont ezt csinálják! És szegény tizenévesek ezt látják nap, mint nap és tanulják! A másik meg amelyik tizenéves ezt csinálja és nem lát mögé az már az õ baja! Mondjuk ilyen fiatalon mögélátni annyira még nem lehet! De a csokoit is megtudják különböztetni a vaniliától nem? Nem minden zene rossz csak elég sok! Ja és nem a zenén, a zene miatt kell sátánistának lenni! Elõször tudd mit is jelent és mit jelent számodra!
Sziasztok!

ez így topikcímhez 😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
:-O http://www.ashes.hu O-:
Hát valahogy így gondolom én is.Sõt nevetséges ez a kijelentés...
Hát nem hiszem, hogy ezek Jézus jótetteirõl énekelnének.
Abban viszont igazad van hogy nem minden metál sátánista.
"de én kurva nagyokat szoktam ám röhögni rajtuk mert szvsz szánalmas amit ezek csinálnak 😊)"
Én meg a gyökér rappereken és a hülye félsüket DJ-ken, amikor arról beszélnek, hogy mekkora jó zenét csinálnak.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
ja és le lehet szállni a metal zenekarokról.... 90%-uknak semmi küze a sátánismushoz, úgyhogy flame off
http://thenamelessphoto.com/
A fordított keresztet viselõ tizenévesekrõl meg annyit, hogy amelyik nem feltûnési viszketegségbõl csinálja, az érzelmileg és idegileg gyenge, jól befolyásolható alak.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Zenében meg NE tévessze senki össze azt, amikor azért van sodornyingben"érthetetlen"jelekkel teli a színpadon az északi faszi, mert tiszteli az õseit és azok hitvallását, azzal amikort valaki feltûnési viszketegségben szenvedõ idióta kretén, és max egy óriási fülest érdemel. Ezt át kell tudni látni, és úgy levonni a konzekvenciát.
Mindemellett hangsúlyozom hogy az összes ilyen zenén röhögök, bár már megtanultam,- valamelyik megéri a tiszteletet! És sztem nem is kemény/koncerten se/.
/Ami nekem kemény az a BIOHAZARD pölö 😊./
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Amugy jol szetoffoltuk a topicot...
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
En ilyen bulikra nem jarok, de hogy jon ez a temahoz?
tényleg "A GROOVE COVERAGE AZ E-KLUBBAN !!!...Augusztus 19. Csütörtök"...😊))))
Ha mar valaki fikazunk, az legyen a hyperspace-s nyakpasszos nappal😄
Amugy en imadok lemezekkel maszkalni, mert akkor felismernek😄
A valasz: egy atlagember!
Nezz ra egy raszta dnb-sre, vagy egy szolis technosra. Esetleg egy goásra, vagy peldaul egy heroinistara.
Ugye, hogy kulonbozoek? Es mind szereti, ha felismerik, hogy ki is õ: tehat szerinted minden egyeniseggel biro ember feltunesi viszketegsegben szenved?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ami a zenet illeti, a legtobb 'satanista zene' nemis satanista. A 666ot is felejtsuk el, mert az max csak egy szam, nade hogy satanista... 😄
Ami engem illet mindent hallgatok, kiveve a reppet, a gyorsbeszedet nemigazan csipem.
Amugy a sok álsátanista kiskolok mast nemtudok mondani 😄 csak azert ilyen mert ki akar tunni vmivel. Legalabbis en igylatom.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
ismerek nem 1 ilyen sátánista csajt/fiút. mind1ik azt hiszi õ látja igazán jól a világot és mindenki más hibás. igaz õ sem tökéletes, de õ nem áltatja magát. mindenki azt hiszi magáról, h õ a jó, pedig közel sincs hozzá.
a stánisták attól különböznek, h ennek arculatot (öltözködés, kitûnnek a tömegbõl) és hangot (ha beszélsz vele, és nem vagy hozzá hasonló, akkor megtudod) is adnak.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
hallgass Chritian Epidemic-et. na az hörgös. vagy Art of Butchery-t...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Es NEM mindenki hulyegyerek, aki igy gondolkodik. Igen is van a "hitvallasukban" elfogadhato pont! Olvass utana, csak azt tudom tanacsolni.
Én nem ismerek sátánistát, csak tévébõl, csak rokkert ismerek, aki velem szintén teljesen normális, de egyébként agresszív, és elég rossz körülmények között él, mint a legtöbb ilyen, de tetsuo-val értek egyet abban, hogy ezek keménykednek az "assetommitjelent" jelekkel. De eleve ezek a jelek is hülyeségek...mi értelme?
pedik ez nem is black metal 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
En radobbentem, h sulimba jar par srac, akik full normalisak, de ezeket az "elveket" kovetik. Semmi fanatizmus nincs bennuk, csak nekik ez tetszik. Ne hulyegyerekezd le oket...lazado tinedzserek!