DOOM - A film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
hátt, öö, max egy leheletnyivel jobb, mint a korábbi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

grebber
Doom.2005.TS.XViD-MiSFiTS 1 cd-s

Next PC upgrade: 2022

STREEX
Na, épp most néztem végig.Elösször is leszögezném hogy senki ne legyen olyan hülye mint én 😊 és ne nézze meg a jelenlegi HYDRO-s változatot mert az akciójelenetek szinte nézhetetlenek.Mindazonáltal sajnos azt hiszem a dvdrip verzió sem fog sokat javítani a véleményemen.Nem lett valami nagy szám.6/10

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Laky
sárga béka rulz 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ez fake. valami hülye békásfilm
Sil3nt
Doom.CAM-HYdRO
Minõsége:

6M-val nyitott a film tegnap, ami 15-17M-ós hétvégét sejtet, vagyis 35-40M amerikai bevételt.
grebber
Lábléc!! Torrentrõl 😄

Oldalakat nem akarok irni mert egyszer irtam azt 1 hétre rá bezárt 😞 igaz köze nem volt hozzám 😄

Amugy plInnen
Vagy ez

Persze ezek a torrent "szégyenei".

A nagyokon fennvan és fullal jön 😄

elõveszel egy torrentkeresõt és beütöd, hogy doom. nem nagy vasziszdasz.

belekukkantottam, de tényleg nagyon sötét a kép, ami ennél a filmnél hátrány + a kamerát is elég raty helyre szúrták le így meg elég ferde😊
STREEX
Honnan?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Azért a Doom név miatt lesz annyi bevétele hogy megcsinálják a 2. részét a filmek .

nem hiszem. amerikában, ha eléri az 50M-ós bevételt az nagy szó lenne, de szerintem 30-35M körül lesz maximum.
grebber
Doom.CAM-HYdRO 2 cd-s heh már szedem is.

Azért a Doom név miatt lesz annyi bevétele hogy megcsinálják a 2. részét a filmek .

STREEX
Na, bemutatták amerikában.Hát úgy tûník nem lett akkora szám azért jelenleg 5.8-on áll a mutató.És nem sok 10-es vélemény van.Sõt vannak ilyenek is:

don't waste your money, 20 October 2005

Author: ftlbunkie from United States

I wasn't expecting not too much from the movie, but more then I saw. The movie was so predictable, the acting was horrible (which I was expecting but didn't mind) and the special effects where "done before" and LAME. And as a visual effects artist myself, I can say they paid either paid too much or too little for their effects.

You know something is wrong with a movie when you keep staring at your watch and hoping that someone will call you on your cell so you have a reason to leave the theatre.

And of all those people who said it was great, either needs to get there head examined or didn't see the movie.

To sum up, DON'T waste your money.

Dynamic
nem
Laky
lotr rulz! 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

"Sean Bean (Boromir) is meghal a Gyûrûk Ura elsõ részében, mégis szerepel a folytatásokban😊"
Igen? Nem kevered Faramir-al?

Aramir
Ja, tényleg 😄 Vak vagyok 😛

Laky
DOOM 3 - A film

Aramir
Itt ki említette a Doom 3-at? <#fejvakaras>

Dynamic
Sean Bean (Boromir) is meghal a Gyûrûk Ura elsõ részében, mégis szerepel a folytatásokban😊
Laky
wtf?
Doom 3?
ez nem az elsõ rész? 😄

STREEX
Még se az nforce-on se a vcdquality-n nincs fenn.Csak holnap mutatják be.

bárkinek, bármi ötlete, hogy torrent/DC...
valaki látta már a neten??
[NST]Cifu
Ebbõl már sejthetõ, hogy a fõbb szereplõk közül ki marad életben a film végén. 😄

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

grebber
Doom - "Jobb, mint hittem!"

<2005-10-19 @ 10:14 - Berkenye>

Az IGN Filmforce jómunkásembere volt olyan szerencsés, és megnézhette a Doom-filmet premier elõtt. A legfontosabb mondat, amit kritikájában olvashatunk, ez volt: "Ez minden idõk legjobb játékból készült film!" Még akkor is élvezetes, ha nem ismerjük a játékot, ami mondjuk a GameStar olvasóira valószínûleg nem jellemzõ. Ez viszont felveti a kérdést, vajon mennyire kellett feláldozni a
hitelességet a közérthetõségért.
És a meglepetés: Karl Urban és Rosamund Pike aláírták a film folytatására vonatkozó szerzõdéseket. Ám azt hozzá kell tenni, hogy ezek olyan megállapodások, amelyek az elsõ rész sikerétõl teszik függõvé a további munkákat, vagyis nem kell készpénznek venni - csak bebiztosították magukat, hogy két szereplõ biztosan ugyanaz maradjon az esetleges folytatásban. The Rock viszont máris világgá kürtölte, hogy szívesen bújna újra Sarge bõrébe.

info: Gamestar

Na ez nem rossz elõjel.Várom !!!!!!!!!!!!!

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Esrohnoil
Sok a DOOMa, kevés a jó jelenet...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

http://www.apple.com/trailers/universal/doom/
Dead
Hol a szeme?

Dead
Nem a zombikkal van a bajom, hanem azzal, hogy egy hülye vírustól lesznek azok! És a szörnyek sem a portálból jönnek, hanem a vírustól változnak az emberek ilyenekké!

De télleg. A zombikat igazán hanyagolhatnák. A többi szörnyre kéne koncentrálni.

Dead
Akkor a csávó a mutáns lötytõl lesz ilyen? (a Pinky jól néz ki)
Ez a Resident Evile-es beütés már kezd felidegesíteni<#boxer>

STREEX
Ezexerint ebbõl a tolószékbõl lesz a pinky hátsó része:

Szabi84
nem is rossz, fõleg az imp-es

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

STREEX
Megjelent pár új kép:
Úgy látom lesznek még itt meglepetések. 😊

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Serpa

Loál János
Nekem nagyon nem bejövõs. :/

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

datango
mikor lesz kesz a film?

Csiaki
Wordben honnan és milyen címen lehet letõlteni?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

[NST]Cifu
Sajnos a trailerek alapján inkább RE klón. Valószinüleg kényesebb téma az ördög Hollywoodban, meg különben is be kell állni a balul-kiütött-genetikai kisérletek sorba, mert az a menõ...

Szabi84
Ez az FPS nézet nagyon feelinges. De ez akkor most ördögös témájú film lesz mint a játék vagy inkabb Resident Evil-es?

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Seth
még a végén megtetszik a cucc. Az elõzõ trailer nem hatott meg különösebben, de ez a bemutató elég jó lett. Fõleg az FPS nézetet oldották meg jól
Nameg a pinkydemon és a láncfürész a végén...😄

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
hol?
[NST]Cifu
Kösz, de a polcomon figyelnek... 😊

Blasta
Le lehet tölteni õket word-ben!

[NST]Cifu
Én is olvastam azon könyveket, tényleg nem voltak rosszak.

Blasta
Megkövetem magam! :-)
Damien Forrestal = Gáspár András
Tehát valszeg fingjuk nincs hálivúdban, hogy doom címmel Mo-on valaki két -egész frankó- könyvet írt. :-)