DOOM - A film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sogun, 13:41 - Múvi: Forgatás
(Worthplaying) Prágában befejezõdtek a "Doom the movie" forgatásai. Várhatjuk a híres alkotás megjelenését mozikban vagy videotékákban. Sajnos nem játszódik a Marson, nincsenek benne ûrtengerész-gyalogosok és a Poklokból ijesztõ szörnyetegek sem szerepelnek benne, mert szabadságra küldték mindet. Valószínûleg így a sarki közértben zajlik majd a megrázóan élethû akció nagy része, mikor a hentes felfedezi a hûtõkamrában, hogy a leghátsó falon nyílott egy vöröses-fekete színekben hullámzó Pokolkapu, kimászott belõle valami Nagy Nedves Lúdtalpas nyomokat hagyó Szörny és megette az összes fagyasztott virslit meg szalonnát, majd jóllakottan visszacaplatott a negatív életsíkokra..
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Inkább a regény 1. részét kellene megfilmesíteni, ott legalább a pokolból jönnek a csúnya zombik, égõ koponyák, stb.
És Oleg is tök poénos dolgokat dumál, kedvencem amikor mindíg a disznóvágásról beszél 😄
Sajna van egy olyan érzésem, hogy ezt a filmet már elbafták rendesen. De inkább ne legyen igazam...
mov ah,4ch int 21h end
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A POKOLBÓL! - DÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ - drámai zene.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az n+1. olyan film, amelyben jön a mutáns/ûrlakó/génmanipulált gonosz izé/sátán, és jól fenékbe kell durrantani. (mondom én, aki az Alien 4-en elaludtam az izgalomtól...)
mé nem jöhetnének ezek a pokolból?????????????<#nemtudom>#nemtudom>
"A Dark Horizons új infókat gyûjtött be a javában készülõ Doom mozifilmrõl. A sztori nyolc tengerészgyalogosra fókuszál, akiket egy távoli bolygón található titkos bázirsa teleportálnak. Hamarosan megtapasztalják, hogy valami nagyon nincs rendben: szörny pajtások bújnak elõ mindenhonnan. A szörnyek nem a pokolból jönnek, hanem egy "szupervírus" által elõidézett mutáció eredményei (phhh... kár, a poklos-démonos háttértörténet szerintem abszolút egybenõtt a Doommal, kár volt változtatni rajta - a szerk.).
Jó sok akcióra számíthatunk, még akkor is, ha a készítõk szerint a Doom inkább horrorfilm, mint lövöldözõs akciórgia. A játék hangulatát a sajátszemszögû perspektíva gyakori alkalmazásával próbálják áthozni a vászonra: a kamera sokszor hõsünk (Karl Urban - a Gyûrük Ura Eomerje) szemszögébõl mutatja az eseményeket. A játékban fellelhetõ fegyerek közül a láncfûrész és a BFG felbukkanására mindenképpen számíthatunk."
vírusos megoldás nekem sem teccik.
<#levele>#levele>
nem véletlenül forgott ott egy csomó szuperprodukció (nem rossz névsor: mission impossible, xxx, blade 2, a dûne gyermekei, bourne-rejtély, alien vs predator, grimm testvérek, dungeons and dragons, a pokolból, hellboy, lovagregény, a szövetség (lxg), londoni csapás, idõvonal, van helsing - van olyan, amit nem ott forgatnak?😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ILYEN BAROMSÁGOT JÓ NAGY HÜLYESÉG LESZ!!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
"New Line Cinema is has a Tetris movie in the works. The basic stroyline is about a man (which is most likley going to be played by Cuba Gooding JR.) who is sucked into the game and has to control the squares and move from world to world so he isnt squished by the blocks. Andy Ricther is possibly going to be in it as the only person that can get Cuba out of the game. Its goign to have ground breaking special effects and a great cast. I have read the script on Cuba's website and this movie is definatley going to be the greatest video game movie ever!"
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ittenvane
régen láttam Pro7-en, nem tetszett
PSN ID.: Beegabor
Megalol! 
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.