Kések, kardok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy eladó cold steel finn bearem,kb. fél éves ,csak fenve volt.
Fix ára:3000Ft
Spyderco Delica G10
Minimálisan használt,inkább csak hordott darab.
Szinte gyári állapotú.
http://spyderco.com/catalog/details.php?product=303
http://www.knifeworks.com/spydercodelica4foliagegreeng-10handleplainedge.aspx
http://www.kesedenyollo.com/index.php?page=products&id=35968
http://www.kesplaza.hu/valasztekunk/spyderco
Ára:25000
Érd:privát vagy 0630/2177509
Átvehetõ Székesfehérváron és körzetében vagy postai utánvéttel
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Sajnos nem ilyen jó vételként mint alábbi,de azért ez sem rossz.Anyagában teljesen ugyanaz mint az sf verzió,csak egy flip-el kevesebb van és színe szürke.
Ez egy párszor hordott darab,ennek minimális nyomai láthatóak rajta.
Alku után 10000 Forintért tudnám adni ha valakit érdekel
Üdv
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ujj a kezeden van! 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
de ha beindul lehet hogy még jó lesz
Sztem érdekelne titeket ez a fórum: http://harcos.forumh.net/index.htm !
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
különben is, amit én mondtam az nem akkora hülyeség, Mirk csak kiegészített 😛
én is mondtam, hogy pörög a kés, csak nem hiszem hogy egy olyan késsel ami tipikus késdobálásra van megcsinálva, azt lehetne olyan szörnyen szarul dobni, hogy a nyele állna bele a táblába...
hogy melyik végénél fogod meg a kést az mindig a távolságon múlik, ezt meg tapasztalatból megtudod, hogy pl ha 2 méterre van a cél akkor a pengét fogod mert 2 méter alatt mondjuk pont egy fél fordulatot tesz meg.
szóval ez a mezei késdobálás alapfokon.
de mint mondtam vannak profik akik tényleg eldobnak bármit úgy( igen konyhakést meg ollót is) hogy az nem pörög a levegõben. csak ehhez gyakorolni kéne néhány évet.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
egy dobókésnél viszont a penge a súlyos...
A súlyelosztás azért nem tényezõ, mert még a leggagyibb dobótõrök is többé-kevésbé megfelelõ alakkal bírnak. Az anyaguk pedig homogén, tehát ha a súlyuk és/vagy méretük kismértékben eltérõ is, a tömeggközéppont arányaiban ugyanott lesz. Ha betonból öntöd, ha kartonpapírból vágod ki. Az "elsõre eltörõs" dobótõrök meg kerámiából vannak. Hidd el, egy akármilyen gány C35-es acél sem fog törni (ahhoz már komoly mûvészet kell, vagy masszív neutronbesugárzás), legfeljebb csorbulni. Az meg egyrészt mindegyik fog, másrészt ezeknek a cuccoknak azért elég robosztus hegykiképzésük van. Ez meg amúgy baromi könnyen elkerülhetõ azáltal, hogy mondjuk polifoam lapon gyakorolsz kazánlemez helyett. ^^
A másik meg, hogy azt teljes mértékben megértem, hogy mondjuk egy vadászkésnél csakis a lehetõ legjobb választás jöhet szóba alternatívaként, de az ember dobálni - pláne, ha sûrûn használja - nem "többet-ér-mint-az-életed"-wakizashikat szokott. =) Érted, vennék ötszámjegyû összegért egy darab erõsen ötvözött, korrektul hõkezelt, esetleg különlegesen legyártott kést, utána nem merném, csak gipszkartonba dobálni, oda is csak úgy, hogy párnát teszek alá. 😄
de még mindig nem tudtam meg hogy pl konkrétan hol lehet kapni dobókést! 😄
Akkor már megkezdõdik az edzés, csak nem a dobásra, hanem kitérésre <#idiota>#idiota>
neked honnan van? és mennyi volt?
Vki meg tudna tanítani kést dobni?
én progikkal viszonoznám!!!
és idáig a bõr tokban állott a pára meg egyébb hatások miatt felületen rozsda foltok jelentkeztek mit tudnék tenni vele?
elõre is köszi
He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.