Kések, kardok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
érdekel?#392

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Keresek CRKT M16-14(13) SF(SFG)
Esetleg 14D,14ZSF is jó
[email protected]
Elkelt

Jahh,és kérésre rakok fel képeket is😊...
Hali!

Van egy eladó cold steel finn bearem,kb. fél éves ,csak fenve volt.
Fix ára:3000Ft

Volna mégegy vasam eladó😊
Spyderco Delica G10

Minimálisan használt,inkább csak hordott darab.
Szinte gyári állapotú.

http://spyderco.com/catalog/details.php?product=303
http://www.knifeworks.com/spydercodelica4foliagegreeng-10handleplainedge.aspx
http://www.kesedenyollo.com/index.php?page=products&id=35968
http://www.kesplaza.hu/valasztekunk/spyderco

Ára:25000
Érd:privát vagy 0630/2177509
Átvehetõ Székesfehérváron és körzetében vagy postai utánvéttel

CheAteR88
nemtudotsz még1 vevõt?😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Elkelt

Nálam is volna egy eladó CRKT M16-14
Sajnos nem ilyen jó vételként mint alábbi,de azért ez sem rossz.Anyagában teljesen ugyanaz mint az sf verzió,csak egy flip-el kevesebb van és színe szürke.
Ez egy párszor hordott darab,ennek minimális nyomai láthatóak rajta.

Alku után 10000 Forintért tudnám adni ha valakit érdekel

Üdv

Broafka
jah, értem, bocsi, azt nem néztem 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Bandew
Khm...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Broafka
új...
ujj a kezeden van! 😄

Bandew
vadonat ujj? <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

CheAteR88
vadonat ujj fekete*

CheAteR88
Eladó egy crkt m16-14sf

11000FT
Bolti ára 27700FT
Ha vkit érdekel írjon!

Broafka
nem valami aktív fórum, saját? 😊
de ha beindul lehet hogy még jó lesz

Hellósztok!
Sztem érdekelne titeket ez a fórum: http://harcos.forumh.net/index.htm !
Mármint nem anyi hanem annyi 😊

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hello van valakinek tapasztalata errõl a késrõl: Kershaw 1900st ?Mert anyi biztos hogy kegyetlenül jól néz ki és nem olcsó!!

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

naná
Broafka
tapasztalat? 😄

szörnyen szarul dobni a legegyszerûbb, lehet a hátad mögé, fel, le a lábadba, apád szemébe, nyéllel a célba úgy hogy visszapattanik rád, a lehetõségek tárháza végtelen és az ilyen dobásokra van nagyobb esély nem a jókra
Nem szeretnék vitatkozni, az a lényeg hogy mindkettõnknek igaza volt és kész. 😛

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Broafka
rám célzol szemét? 😄D

különben is, amit én mondtam az nem akkora hülyeség, Mirk csak kiegészített 😛
én is mondtam, hogy pörög a kés, csak nem hiszem hogy egy olyan késsel ami tipikus késdobálásra van megcsinálva, azt lehetne olyan szörnyen szarul dobni, hogy a nyele állna bele a táblába...

Akkor mégsem mondtam hülyeséget, csak könnyen elcsábítottak a gonoszak >😄

egyszer találtam egy marha jó késdobálós videót a youtubeon majd megkeresem
Broafka
van idõm! 😄

egy kés sem fog úgy repülni hogy az egyik fele áll a cél felé aztán mozdulatlanul úszik a levegõben. minde tárgy amit eldobsz pörög, kivéve a darts meg a nyílvesszõ, ha ezt akarod elérni egy késnél akkor rakj rá karton markolatot meg tollakat a végére(esetleg legyél profi késdobáló).

hogy melyik végénél fogod meg a kést az mindig a távolságon múlik, ezt meg tapasztalatból megtudod, hogy pl ha 2 méterre van a cél akkor a pengét fogod mert 2 méter alatt mondjuk pont egy fél fordulatot tesz meg.
szóval ez a mezei késdobálás alapfokon.

de mint mondtam vannak profik akik tényleg eldobnak bármit úgy( igen konyhakést meg ollót is) hogy az nem pörög a levegõben. csak ehhez gyakorolni kéne néhány évet.
Broafka
vagy másba! 😄

bens
dobásnál mindig pörög, egy kés soha nem fog úgy repülni mint egy darts. egyébként aki tud kést dobni, annak teljesen mind1 h dobókés vagy sem, mert mindenfajta kést el tud úgy dobni hogy beleálljon a céltáblába.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Jólvan, nyertél 😄

PrasCo
Ezért kell csatacsillaggal nyomulni! ^^
Francba ezt inkább élõben kéne kipróbálni 😛

Broafka
szerintem ez nem teljesen így mûködik, a lendületet nyílván te adod, meg az energiát, hogy milyen sebességgel repüljön a kés, de ahogy elõredobod a súly a dobás irányába húzza, szóval a pengét húzza arra, lehet pördül az még1-et ha nagyon erõsen dobod, de elég gyorsan tovább pördül a súly miatt, így végül (kivéve azt a rövidke századmásodpercet mikor megpördül) a penge mindig a cél felé áll

Nem is tudom... ha pördül egyet, akkor a lendület viszi tovább, szóval nem 100% hogy az lesz elöl... Mert ugye eldobáskor adtál neki energiát a pörgéshez, akkor az pörög tovább. Szóval mindenképpen úgy kell eldobnod, hogy amikor a kezedet elhagyja, a penge a cél felé álljon, és ne végezzen semmilyen egyéb mozgást azon kívül hogy a cél felé tart.

Broafka
az vicces lenne, hát vagy úgy dobod hogy a pengét fogod, vagy a nyelét, de ha jól tudom akkor teljesen mind1, mert ha a pengében van a súly akkor ígyis úgyis a penge lesz a cél felé

Nem úgy kell dobni eleve, hogy mikor elhagyja a kezed már úgy áll, ahogy akarod, hogy beérkezzen, mint egy darts-ot?

Broafka
félreértesz, nem úgy értettem hogy eltörik! hanem egy normális konyhakést azért nem tudnál jól késdobásra használni, mert annál a nyele súlyosabb mint a pengéje, így dobásnál, hát, a nyele fordulna elõre a penge helyett
egy dobókésnél viszont a penge a súlyos...

PrasCo
Például. ;]
A súlyelosztás azért nem tényezõ, mert még a leggagyibb dobótõrök is többé-kevésbé megfelelõ alakkal bírnak. Az anyaguk pedig homogén, tehát ha a súlyuk és/vagy méretük kismértékben eltérõ is, a tömeggközéppont arányaiban ugyanott lesz. Ha betonból öntöd, ha kartonpapírból vágod ki. Az "elsõre eltörõs" dobótõrök meg kerámiából vannak. Hidd el, egy akármilyen gány C35-es acél sem fog törni (ahhoz már komoly mûvészet kell, vagy masszív neutronbesugárzás), legfeljebb csorbulni. Az meg egyrészt mindegyik fog, másrészt ezeknek a cuccoknak azért elég robosztus hegykiképzésük van. Ez meg amúgy baromi könnyen elkerülhetõ azáltal, hogy mondjuk polifoam lapon gyakorolsz kazánlemez helyett. ^^

A másik meg, hogy azt teljes mértékben megértem, hogy mondjuk egy vadászkésnél csakis a lehetõ legjobb választás jöhet szóba alternatívaként, de az ember dobálni - pláne, ha sûrûn használja - nem "többet-ér-mint-az-életed"-wakizashikat szokott. =) Érted, vennék ötszámjegyû összegért egy darab erõsen ötvözött, korrektul hõkezelt, esetleg különlegesen legyártott kést, utána nem merném, csak gipszkartonba dobálni, oda is csak úgy, hogy párnát teszek alá. 😄
Broafka
azért egy jó, nem elsõre eltörõs dobókésnek ára van, már csak a speckó súlyelosztás miatt is
de még mindig nem tudtam meg hogy pl konkrétan hol lehet kapni dobókést! 😄

PrasCo
Hoppá, jogos. <#zavart1><#gonosz1>
Hozzádvágnak? o.O
Akkor már megkezdõdik az edzés, csak nem a dobásra, hanem kitérésre <#idiota>

PrasCo
Szirszarokat már ezresekért hozzádvágnak. Igazából nem egy komplikált eszközök. =) Gyakorolni fogyóeszköznek akármelyik piacos jó.
Broafka
hali, valaki tudna adni dobókést? 😊

neked honnan van? és mennyi volt?

Sziasztok!
Vki meg tudna tanítani kést dobni?
én progikkal viszonoznám!!!
Sziasztok!

Tud valaki közületek mondani valamit ennek a szúrókésnek a márkajelzésérõl? (GEMA STEEL) Kézzel kovácsolt, a felújítást végzõ vállalkozó sem tudta megmondani a kés gyártóját.
Relax99
Tudnátok segíteni? van egy kb 70 éves "Hack-werke" gyártmányú vadász késem,
és idáig a bõr tokban állott a pára meg egyébb hatások miatt felületen rozsda foltok jelentkeztek mit tudnék tenni vele?
elõre is köszi

He who has the height controls the battle. -- RoF profile name: AirBoRnE[HUN] He who has the sun achieves surprise. --- -- RoF ingame name: Airbyy He who gets in close shoots them down.

Köszönöm szépen 😊

PrasCo
Természetesen, parancsolj.
Megtudhatnám mi az a 1993 kormányrendelet? 😊