Honda autók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AlieN911
:) :(

Honda - The Power of Dreams

Galy
nem vagyunk elegen :)
DannyL
Gyere IDE, az egy élõ topik és mindenki ott van úgyis. :)

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

AlieN911
Üdv catársak :D 1 éve van Hondám, de tök elfelejtettem itt is rákeresni, hogy van-éé topicja :)
Bár látom kissé kihalt :(

Honda - The Power of Dreams

A hahu-n csinálj egy szûrést, ott van egy csomó, képpel, árral.
matyi0323
Hali.
Errõl a típusról tudnátok nekem képeket, információt linkelni. Kicsit lehet furcsa kérés.., de "sehol" nem találtam róla ( a 3 ajtós sportról )normális képet. Nagyon bejövõs a kocsi, esetleg milyen árban mozog ez most? köszi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

DannyL
Nagyon szép, állat! <#eljen>

Galy
<#eljen>
Misi az ezredes
Volt pofám korábban eme szobába a bannert csinálni melyet megmutizok megint és megmutizom a legújjabb autó tervemet.

Banner :

A kész tervek :

Vélemény?!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

nyuny01
Ahogy gondoljátok!Tegnap volt kedvem babrálni és rátok esett a választásom!De hát majd eldöntitek! ;)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

JohnnySmith
Ahogy a többség dönt, habár az én elképzelésem anno az volt hogy több típus szerepeljen rajta.... De ez legalább van :)
Csak valahogy soha nem volt hozzá türelmem hogy végig gondoljam és elészítsem :)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JGTC
Köszönjük! Sztem jöhet. :)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

nyuny01
Helló!

Nekem is nagy kedvencem a márka,csináltam is nektek egy bannert persze ha szeretnétek újítani! :)

A banner-mûhelyben megtaláljátok!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

JohnnySmith
Egy kisebb Honda tali :D

http://www.youtube.com/v/-S2jvlw7BYc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
Tegnap meg is kaptam az új középrészt, tömítést stb... Holnap beszerelés :)

TomSolberg
Na megoldódott? :)

freestyle666
egy egész komplett rendszer kéne rá, leömlõstûl, 4 leömlõs saválló jól is menne.
csak szétbaszná a labda szóndát.

Mercedes E320 kaszinó rójál

JohnnySmith
B.U.É.K

Jól kezdõdött a mai napom, reggel szétment a középrész....
Szerencsére holnapra már meg is kapom a Walker közepet... (szerencsére olcsón)
Iszonyat hangja van a gépnek így.... nem is megyek vele mert szétmegy a fejem tõle.

Én lehet elmegyek kiskunlacházra, de azért picit arrébb van tõlem meg lehet még meló is lesz. De remélem ki tudok menni.

JGTC
Hétvégén valamelyik találkozóra kijön innen valaki?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csabesz6
Liqui Moly rulez

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

JGTC
Tudom, hogy az a gyárilag ajánlott olaj, de nekem nincs vele jó tapasztalatom. Elég könnyen lekokszosodik/ráég a motorra. Mind2 hondámnál ugyanez volt, egyik barátomnak is, plussz ahogy utánaolvastam azt vettem észre, hogy másnál is elõfordult már. Aztán lehet, hogy csak az tett be neki, hogy egy az átlagosnál pörgõsebb motorba lett téve, de ennek nem kellene döntõ tényezõnek lennie szerintem. Meg ugye az ember alapban az autóhoz valót veszi, ha az elõbbit tudja akkor meg fõleg... Nem ellen kampányt akarok a Castrolnak :) csak én inkább kihagyom.
Liqui Moly pl jó olaj, igaz nem olcsó kategória.

JohnnySmith
Engem annyira nem érdekel, nagyon laikus vagyok olajok terén...

Semmi jelentõs különbség nincs az ilyen olajok között. Amelyik drágább, azon csak a márkanevet kell megfizetni, amelyik meg olcsóbb, az van épp akcióban. (kivétel persze pl a versenyolajok)
JohnnySmith
Nekem olajshop-ban tanácsolták, hogy ne vegyek castrolt, annyit fûzött hozzá az arc hogy csak marketing semmi más a Castrol...
Mondta ezt úgy hogy az üzlet fullon volt különbözõ Castrol termékekkel.
Nekem is castrol volt a gépbe 10W40, aztán most Liqui Moly 5W40 került bele...

JohnnySmith
Niceos!! :D

Kaptam én is vörös Honda emblémát de az meg 6.gen-re nem jó :(

Drágaszág

Mi a baj a Castrollal?
Nagyon jó olajakat csinál... a Motulról meg ne is beszéljünk!
Szakszervizben is Castrolt használnak.
DannyL
Köszi szépen rendes vagy, de én ezt a fajtát keresném.

Nekem van négy maradék a '93 ESi-rõl, ha érdekel.

Ilyen.
DannyL
Nincs tippetek honnan tudnék gyári Honda dísztárcsát venni?
14"-ost keresek '98 Civic Aerodeck-re.

Bontoba majd elmegyek hátha. Google most nem volt barátom.

DannyL
Na elõkerítettem a gépkönyvet és abban 5W40 és 10W40 is fel van tüntetve.

Köszi a tippeket, valszeg maradok a 10W40-nél, mert olcsóbb és úgyis kímélõ üzemmódban lesz használva (babakocsi). :)

Varenga
mobil-t ajánlom én is! <#eljen>

JohnnySmith
Nekem 5W40 Liqui Moly (full szintetikus) van benne.

JGTC
10w-40 én a Castrolt nem ajánlom, nekem a mobillal viszont semmi bajom

DannyL
OK, igazából ez érdekelt volna, hogy 10w40 kell -e ide is.
Köszi!

10W-40
Castrol, Motul, Mobil... amit épp jobb áron kapsz.
DannyL
Milyen olajat vegyek szerintetek az olajcseréhez?
Honda Civic Aerodeck 1.4i - 1998 - 119.000km

Varenga
grat hozzá, üdv köztünk <#eljen>

Csabesz6
jovanmá, uncsi:p

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

maffioso
hétfõn megvettem életem elsõ és nem utolsó hondáját...egy 6gen d15z6-tal

\"If in doubt, flat out!\"

DannyL
Nem kedvelem az egyterûeket és a SUV-okat sem.
A lapos autókat szeretem.

Ez most arra jó lesz, hogy kipróbáljak egy Hondát is végre, aztán ha a saját autómat is cserélem, akkor ki tudja... :)

Na akkor gratula :)
De vigyázz, mert ha az egyterû jön, akkor már öregszel..
DannyL
Nem! :) Asszony pajtinak lesz mert jön a baba és kombi kellett.
Csak 1.4-es, semmi száguldozás. :D

A modern adagolhatatlan hirtelenfogó fékeknél akármi is lehet. Van aki 20e alatt eldarálja a betéteket városi használatban.
Fékbetétet akár 30e után már lehet cserélni.
Nekem a 7.gen Civicben most 70e-nél volt a második betétcsere, tárcsacserével együtt. És nem vagyok egy hardcore fékezõ :)
Sziasztok! Egy egy 2006-os civic-em van 1.8-as. A kérdésem az, hogy most 2 és fél éves és 60.000 km van benne. A márkaszervízbe ahova most járok már nagyon akarnak velem fékeket cseréltetni. Kinek mi a tapasztalata? Kb. hány kilóméter után kell ezeknek az új civiceknek a fékjeit cserélni?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Varenga
grat hozzá <#eljen>

1.8vti?:)
DannyL
Vettem egy Aerodeck-et. :)