Honda autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Bár látom kissé kihalt :(
Honda - The Power of Dreams
Errõl a típusról tudnátok nekem képeket, információt linkelni. Kicsit lehet furcsa kérés.., de "sehol" nem találtam róla ( a 3 ajtós sportról )normális képet. Nagyon bejövõs a kocsi, esetleg milyen árban mozog ez most? köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Banner :
A kész tervek :
Vélemény?!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Csak valahogy soha nem volt hozzá türelmem hogy végig gondoljam és elészítsem :)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Nekem is nagy kedvencem a márka,csináltam is nektek egy bannert persze ha szeretnétek újítani! :)
A banner-mûhelyben megtaláljátok!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

csak szétbaszná a labda szóndát.
Mercedes E320 kaszinó rójál
Jól kezdõdött a mai napom, reggel szétment a középrész....
Szerencsére holnapra már meg is kapom a Walker közepet... (szerencsére olcsón)
Iszonyat hangja van a gépnek így.... nem is megyek vele mert szétmegy a fejem tõle.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Liqui Moly pl jó olaj, igaz nem olcsó kategória.
Mondta ezt úgy hogy az üzlet fullon volt különbözõ Castrol termékekkel.
Nekem is castrol volt a gépbe 10W40, aztán most Liqui Moly 5W40 került bele...

Kaptam én is vörös Honda emblémát de az meg 6.gen-re nem jó :(

Nagyon jó olajakat csinál... a Motulról meg ne is beszéljünk!
Szakszervizben is Castrolt használnak.
14"-ost keresek '98 Civic Aerodeck-re.
Bontoba majd elmegyek hátha. Google most nem volt barátom.
Köszi a tippeket, valszeg maradok a 10W40-nél, mert olcsóbb és úgyis kímélõ üzemmódban lesz használva (babakocsi). :)
Köszi!
Castrol, Motul, Mobil... amit épp jobb áron kapsz.
Honda Civic Aerodeck 1.4i - 1998 - 119.000km
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"If in doubt, flat out!\"
A lapos autókat szeretem.
Ez most arra jó lesz, hogy kipróbáljak egy Hondát is végre, aztán ha a saját autómat is cserélem, akkor ki tudja... :)
De vigyázz, mert ha az egyterû jön, akkor már öregszel..
Csak 1.4-es, semmi száguldozás. :D
Nekem a 7.gen Civicben most 70e-nél volt a második betétcsere, tárcsacserével együtt. És nem vagyok egy hardcore fékezõ :)
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.