<font color= FFCC00K>Borussia Dortmund

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bl döntőjében a csapat
Lópikula
tetű leandowski

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Mornock
Ideje lenne felkötni a gatyát, a legtöbb nézőszámmal rendelkezik a csapat

"Kinyírnak a vírusok, lefagyott a gépem, megette a kék halál a Windowst egészen."

Zenszkij
Szerintem hamar túlteszi magát ezen a Bayern. A bajnokságot toronymagasan behúzták, amiért gratuláció jár nekik, a BL-ben is esélyesek. A Mainz edzőjének fel lesz adva a lecke.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Darthmushroom
az utolsó fricska :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
<#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

9csöves9
A Bayernt hibáztatni szerintem hülyeség, 2 db embert vittek el, ebből Götze előre pótolva volt Reus-szal mivel le volt már játszva a Bayernbe igazolása. Lewa nagy érvágás volt, de itt óriásit hibázott Klopp és a vezetőség, hogy egyrészt egy az egyben akarták pótolni, ami az ő Dortmundban betöltött szerepét nézve lehetetlen volt, másrészt olyan szerződést kötöttek vele, hogy ingyen el tudták vinni. A kialakult helyzetben egyébként azért is nagyon ludas a vezetőség, mert Klopp az utóbbi 2 évben egyszer sem kapta meg az első számú kiszemeltjét, mindig második és harmadik célpont után kellett néznie. Így lett nagy bukás az olasz és az örmény is, kulcsposztokon nem kapta meg azokat kért, pedig így is sokat költöttek.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szucsy89
Galliani elő a telefont!
Zenszkij
Szerintem is egy korszak lezárult. Sajnos a Dortmund képtelen volt megtartani a legnagyobb sztárjait, és érzékelhető, hogy a gyenge szezont követően több komoly játékosuk is távozhat, akiket Klopp képtelen lesz pótolni. Nem akar a továbbiakban ehhez asszisztálni, megértem. Összehozott egy nagyon erős csapatot, szép sikereket ért el, és ezt jó szokásához híven szétzilálta a Bayern, no nem a pályán, hanem pénzzel. Nekem is elegem lenne. Jövőre jó középcsapat lesznek, megint előlről kell kezdeni mindent.

bakkerman
szétszedik a csapatot,a jövő év meg elmegy arra,hogy kialakítsanak egy stabil magot a Klopp éra után. Nem jósolok nekik szép következő 2-3 évet :/

Darthmushroom
Klopp távozik a szezon végén.

Kíváncsi leszek h így a sztárok mennyire akarnak majd maradni a klubnál, főleg ha BL szereplés se lesz.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
a 6. Augsburg 7 pontra van,és az már EL-t érő hely!

Zenszkij
Végre. Habár szükség volt Batman és Robin segítségére is :D :D

Tyler1
Dortmund nagyon beindult.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Effe88
király!
immobilével viszont nagyon mellé nyúltak
dupla 0

Effe88
király!
immobilével viszont nagyon mellé nyúltak
dupla 0

bakkerman
zsinórban 3 bajnoki győzelem,és jelenleg már 10. a BVB :) Ez kellett,mostmár meglehet indulni és talán nem reménytelen a 6. hely,még 12 forduló alatt sokminden történhet!

Zenszkij
Ki is kapott a Dortmund megint, ez volt története 500. veresége, habár tegyük hozzá idén nagyon belehúztak, hogy elérjék ezt a bűvös számot, Juve ellen ez édeskevés lesz. Ötlettelen béna játékot nyújtottak, 10 embernek se bírtak gólt lőni...Az Augsburgtól eddig sose kaptak ki. Klopp sajnos újabb rekordokat döntöget, immár a negatív tartományba.
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2015.02.05. 07:57:04

Zenszkij
már vezet az Augsburg a Signa Iduna Parkban

97 után is ez volt, gyönyörű BL győzelem utána meg lejtmenet. Kloppot nem fogják elküldeni, Ő fog felállni, a csapat pedig elkerüli vele is a kiesést. (Pont Klopp került a bizonyos Thomas Doll helyére mikor legutóbb a béka segge alatti 13ik helyen végezték a szezont.) Azóta ment a szekér, addig míg 2 éve Götze kivásárlási áron eladásra nem került, de Lewa esetén semmi. Abból pedig nehéz pótolni egy klasszis játékost.

szucsy89
ez a csapat "múltkor" még BL döntőt játszott... borzasztó nézni ezt
bakkerman
ha kiesnek (amire én még mindig nem tennék nagyobb összeget,nem tudom elképzelni),akkor könnyen lehet hogy kihátrál a csapat mögül 1-2 komolyabb szponzor,a mostani alap kezdő 11-nek a jó fele biztosan távozna,a helyükre pedig nem minőségi pótlás érkezne,hanem kényszer megoldások,nem írna alá hozzájuk klasszis játékos,mert nem derogál a bundesliga2-ben játszani,még ha Dortmundban is lenne az a hely...én azt mondom Kloppnak most mennie kell,és egy válságkezelésre alkalmas,keménykezű motivátor kell a csapat élére,amíg még van esély a vonal fölé kerülni. Májusban már késő bánat lesz...

Zenszkij
Tökutolsó a Dortmund, ez katasztrofális. Lement a fél szezon, erre már nincs kifogás.

Zenszkij
Tény és való, hogy a keze alatt a klub legnagyobb sztárjait ellopkodták, de ez nem hiszem, hogy az ő hibája, a Dortmundnak hulladék az üzletpolitikája, miközben még Angliából is oda járnak szurkolni. Valami nem klappol ezzel a szegény csapat a Dortmund dumával. Európa egyik legnagyobb szurkolótáborával rendelkezik, ne bohóckodjanak már. Ott inkább az üzleti részért felelős embereket kellene kipaterolni.

bakkerman
én inkább arra lennék kiváncsi Kloppal mi lesz,szerintem el nem küldik most szezon közben,de könnyen lehet hogy ő már tudja mi a következő lépés és ezért is hanyatlik a csapat mert már nem ad bele 100%-ot a mindennapos munkába

Zenszkij
Télen szerintem Reus is távozik, Hummels még kérdés, de szerintem a MU arra is lecsap. Reus kivásárlási ára nevetséges 35 m euro.

bakkerman
13 forduló után UTOLSÓ a csapat,11 ponttal,-7-es gólkülönbséggel. A még BL-t érő 4. helyen levő Augsburg 10 pontra van,a listavezető Bayern 22(!!)-re

Michael Zorc a csapat sport menedzsere szerint erre a szezonra mostmár a benntmaradás,és a középmezőny elérése a cél,és a minél további menetelés a BL-ben...azért milyen durva már ilyet kijelenteni egy nemrég BL döntős csapatnál...szegény Klopp biztos nem alszik már hetek óta
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.12.01. 10:01:39

Zenszkij
jó fing a csapat, mondjuk nem csoda,a Bundesligában már tendencia, hogy a Bayern kivásárolja az aktuális riválist, viccliga

nem láttam a meccs elejét volt egy meg nem adott gólja a Dortmundnak?:S mert Klopp elég mérges volt a bírókra

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
igen, az a kapuskidobás nagy hiba volt sajnos

sajnálom a csapatot...a védelem kissé elrontotta Robben góljánál:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zenszkij
és el is ment, várható volt, az egész bundesliga a bayernrõl szól, a bírók is elmehetnek a sunyiba

Effe88
én is bent láttam

Zenszkij
Egy meg nem adott gól, röhej, de ezen a szinten is hibáznak a játékvezetõk.

Zenszkij
igen, ez igaz, meg az is, hogy a Bayern már nagyon megnyerte a bajnokságot, de egy kis öröm az ürömben jólesik :D

1991 óta elõször történt meg ilyesmi kettejük párharca során

Zenszkij
igen, de azért otthon nyalni egy hármast :D

bajnokságot megnyerték leszarták már...

Zenszkij
Ez már kellett, végre kicsit a helyére került a Bayern :D.

bakkerman
Ezt odatették Reus-ék,ez a Hofman gyerek kibaszottt jó játékos lesz

attiGT
le is lehet húzni a münkent a slozin

Ronaldoval se ment volna semmire a tegnapi Real

Dortmund küzdõszellem 5-ös:)

REALista
Sok ha ebbe a gondolatban, de teljese mindegy már.Amúgy meg ha náluk Ronaldo játszott volna a tegnapi meccsen akkor szinte biztosan lõttük volna legalább egy gólt/11-es minimum beverte volna:D/ és akkor nem lenne mirõl beszélni...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DasIsFuck
Csak a miheztartás végett a kinti meccsen a dortmund ugyan ilyen szerencsétlenkedéseknek köszönhette a góljait, amit most a real védõk csináltak.

Sajnos azon az idegenbeli 1 rúgott gólon múlt amin a chelsea továbbjutása is, és az az 1 idegenbeli gól több mint valószinû, hogy meg is lett volna, ha lewa nem hiányzik, de mivel hiányzott és egy épkézláb csatár nincs a dortmundnál a pótlására így nem tudtak 1 gólt sem bekotorni.
a lehetõség megvolt rá.

A továbbjutást meg Mikinek meg lehet köszönni, azokból a 100%-os ziccerekbõl lewandoswski garantált hogy minimum 1-et értékesít, ha nem mind a kettõt, de mikitarian elõtt adódtak a helyzetek õ meg ilyen 30 milliós árnyék kategória nem várható el tõle hogy amikor igazán kell akkor ne inogjon meg..

egyébként igen, a szerencse forgandó és most a real mellett volt(no nem mintha a real melett úgy általába ne lenne egy +40%-os hendikepp szerencse/bíró/uefa faktor alapból is...)

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
kár érte...:/
de jaja:D
a kamu bünti azért megvolt a reálnakXD

REALista
Azért ez erõs túlzás.Sima 3:0-ra vertünk titeket otthon, idegenbe meg egy helyzetet se tudtatok igazából kihasználni csak azt amit a védõink szerencsétlenkedtek össze nektek.
Amúgy meg ilyen a szerencse tavaly kb ugyan ez volt, csak akkor mi futottunk az eredmény után és nem sok hiányzott a továbbjutáshoz, de végül kiesés lett a vége.Idén nektek nem jött össze a bravúros fordítás...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Breki33
csak a szerencséjüknek - és kicsit Casillasnak - köszönhetik a továbbjutást. Pedig meg a kamubüntetõjüket is megkaptak :)
DasIsFuck
mikin ment el ez a meccs...miket kihagyott...
de nagy tiszteletet érdemel a dortmund.
nagyon látszik a hummel,reus,lewa tengely mennyit számít ha jól tolják...

Hummels istentelen nagy meccset játszott és Jojic is nagyon jó teljesítményt nyújtott és friedrich meg kirch is úgy ahogy megálta a helyét...

nagy kár jövõre lewa távozása.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nem érdemelte meg a másik csapat.
Minden tiszteletem a Dortmundé!

Breki33
ejtsétek már ki a margitot
Oldal 1 / 9Következő →