Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még 1 dolog.Ha varázslóval vagy akkor méghamarabb öregszel mint amúgy,mert a varázslók hamarabb öregszenek.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nekem csak annyi bajom van a játékkal, hogy iszonyú hamar megöregszik a karakterem, és nem értem miért. Mit rontok el? Ha valaki tudná rá a választ azt megköszönném.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
elõre is köszi
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Lehet ,hogy volt már nem tudom de nekem van 1 bibi vele
felrakom elindítom és mikor elindul a játék akk kilép oan mint ha a monitorom kapcsolt vna ki mert hang van csak kép nincs.
Vissza tudom hozni csak roppant idegesítõ tud lenni.
Azt megfigyeltem h ez csak Tölgyvölgybe. (Oakvale-be) fordul elõ.
Elõre is köszönöm ,írjatok vissza
DarkS voltam.
Ugyanez a helyzet a bordélyban lévõ kéjhölgyekkel is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://www.akciofigura.hu
Én végig játszottam a Fable-t jó oldalon. Nagyon-nagyon tetszett a játék, de már azelõtt megunjuk mielõtt el kezdenénk másodszor a játékot, mert túlságosan egyszerû, pont amennyire rövid is, a harmadik gond pedig az, hogy túlságosan egyvonalú a játék és kevés a saját döntés. Csak ez a három gondom van a játékkal, de ezek elég nagy gondok.
Nag most. Azért jöttem ide, hogy meg kérdezzem:
Tud valaki Fable-hez hasonló játékot mondani?
Fable 2 és 3 nem nagyon számítanak.
Ty elõre is nagyon.
Kizárólag attól függ milyen sipkát kapsz, hogy milyen könyvet adsz az iskolában elsõ 9 alkalommal. Ha jó varázsló sisak kell, akkor nincs gond. Kifosztod a Guildet, aztán lepasszolod amit találsz. Ha sötétebb árnyalatban kívánod nyomni, akkor a Guildet az elején kerüld mint a pestist. Egyszerûen foszd ki szépen sorjában Bowerstone házait. Ha az kevés akkro majd Oakwille-ban folytathatod. épp az árusoknál is lehet szerezni könyvet. Ha sok "jó" könyved van, akkor úgy rémlik, hogy bebukhatod. A tanár rákérdez egyre (persze ami szerinte a gyerekek épülésére szolgál). Ha azt nem adod, akkor felajánlhatsz egy újabbat, de azt is õ választja ki ha több van nálad. Ha azt se adnád, akkor visszatér az elõzõre. Ezért jobb nem a könyvtárból "kölcsönözni" könyveket neki az elején. Kevés a sötétlelkûeknek való témakör ott :)
A Love Story
The Pale Balverine
The Tale of Maxley
The Tale of Twinblade
Eyes of a Killer
The Guild of Zeroes
The Repentant Alchemist
The Sock Method
You Are Not a Bad Person
Itt a lényeg hogy evil tartalmu könyveket adj csak oda és te is ilyen beállitotságu legyél.
Ha a 21 könyvet leadtál akkor már a többségét megtaláltad 30 körül van összesen.
Nézz körül minden városban, Oakvale, Bowerstone, stb...
Kaptam pár "jó" pontot, de hogy ezt kiegyensúlyozzam lemészároltam egy falut. ^^
A fontos döntéseket helyben kell majd meghoznod.
Felraktam a játékot eredeti cd-rõl, megy minden tökéletesen, csak van 3 probléma:
1) a mentések betöltésénél egyszerûen lefagy a játék (csak rányomok a betöltés gombra). Régebben még, amikor tört játékot próbáltam felrakni azt a hibaüzenetet irta ki amiben az állt, hogy a Fable.exe fájlal van gond. Elsõnek azthittem a crack lehet a gond de kicseréltem és nem történt semmi, ugyanugy rossz maradt. Kipróbáltam az eredeti játék cd-kkel is a telepitést, ugyan az volt a probléma :S
2) az elsõ mentés még sikerült, de ha másodjára mentenék ugyanaz történik mint amikor a betöltésre nyomok :S
3)kipróbáltam a jatékot eredeti cd-vel feltelepiteni egy másik gépre, ott tökéletes volt a betöltés és mentés, semmi probléma nem volt, csak az a bibi, hogy küldetés közben vagy egy videó után fogja magát és egyszerûen kikapcsol a játék. Semmi hibaüzenet, semmi...
Ha valaki esetleg tudna segíteni ezeken a problémákon annak nagyon megköszönném, mert amit játszottam vele eléggé megtetszett :D
Van valami utólag felpakolt codecpack a gépen?
Lenne egy problémám a játékkal! Mégpedig az hogy a videókat fejjel lefelé jeleníti meg a program. Tudtok erre megoldást?
Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!
Nagyon hasznos volna, most hogy újra nekikezdek a Fable-nak.
Az ügyvezetõ igazgató úrnál erõszakkal nem sokra mész, furfanghoz kell folyamodnod: itasd le, vidd fel a szobájába, és... nem, azt azért nem, csak hallgasd ki, szerencsétlen flótás beszél álmában, és persze kifecsegi, hogy hová rejtette a lapot. Amint kiásod, tiéd a bordély - hogy mihez kezdesz vele, az a Te döntésed.
Hogy lehet a bordélyház vezetõlyévé válni?xD
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Minden étkezés elõtt és után között van az evés.
A végén még a maszkot is megtartottam és én lettem az új Pengés Jack! :D
sajnos rosszul kell kezdenem a kommentem, mert van 1 apró problémám! Mikor elkezdek játszani akkor egy pár perc elteltével a kép megáll és a monitor ki is kapcsol. A hangot még hallom tovább viszont nem tudok mit csinálni. restartolni tudok csak, mert semmire nem reagál. Maga a játékot jól ismerem mert anno még sokat játszottam vele, de most fel akartam eleveníteni azokat a szép idõket, de nem tudom mi lehet a baja.
vki legyen szíves segíteni nekem, így utólag is karácsony alkalmából. :)