Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm a gyors választ. Most már megértettem. Pedig gondolkoztam rajta egy ideig. Amúgy Avo templománál lévõ kõbe zárt kardot hányas erõszintnél lehet kihúzni?Köszi.
The Protector
A játék végére amúgy is megöregszel.Viszont vannak fiatalaító megoldások.Ha jó vagy akkor a jók szentélyében(nem tudom a nevét) adományozz nagyon sok aranyat.Ha rossz akkor meg asszem a hely neve the chapel of skorm ott tudsz áldozatokat feláldozni.Úgy hogy követteted magad(follow) és az oltárhoz viszed õket.

És még 1 dolog.Ha varázslóval vagy akkor méghamarabb öregszel mint amúgy,mert a varázslók hamarabb öregszenek.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok!

Nekem csak annyi bajom van a játékkal, hogy iszonyú hamar megöregszik a karakterem, és nem értem miért. Mit rontok el? Ha valaki tudná rá a választ azt megköszönném.
The Protector
HA végig csak 1-eseket írsz akkor azt el kell fogadnia.Amúgy 990ft az eredeti game.Érdemes rá beruházni.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Valaki nem tudn a nekem leírni cd key-eket vagy egy linket egy cdkey generatorol
elõre is köszi
Keresem németül a Fable: The lost chapters-t eredetiben, aki eladná kérem írjon nekem mailt ide: [email protected]
Nem, az alapjáték bõvített változata. Nem ér véget ott, ahol a másik igen, de én sem spoilerezek tovább. :)

thx..csak azt hittem ez amolyan kiegeszito lemez.. de akkor jo :) mer nem .. :)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Késõbb jött PC-re, ezért pakoltak még bele contentet, ez egy új sziget, storyval, nem spoilerezek inkább

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

a fable es a fable the lost chapters miben kulonbozik?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Üdvözletem
Lehet ,hogy volt már nem tudom de nekem van 1 bibi vele
felrakom elindítom és mikor elindul a játék akk kilép oan mint ha a monitorom kapcsolt vna ki mert hang van csak kép nincs.
Vissza tudom hozni csak roppant idegesítõ tud lenni.
Azt megfigyeltem h ez csak Tölgyvölgybe. (Oakvale-be) fordul elõ.
Elõre is köszönöm ,írjatok vissza

DarkS voltam.

cikasz
Köszönöm szépen.

http://www.akciofigura.hu

Lehet bizony, maga az eksön nem látható, de a históriád jelzi, hogy megvolt az asszony.
Ugyanez a helyzet a bordélyban lévõ kéjhölgyekkel is.

wedge31
Ajándék és bokok vegyesen természetesen a háloszobádban, majd rákérdez hogy akarsz e vele aludni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

cikasz
Úgy tudtam ha nem kérdezem meg, hogy mi módon akkor kapok egy egy szavas választ :(

wedge31
Igen.

cikasz
Sziasztok. Ha van feleségem már, lehet vele szexelni is? :)

Én alapból nem öltem meg, annyit az egész nem ér.

Sziasztok! Ha az arénában életbe hadjátok Suttogót akkor is a megmarad a pénzetek! (Nekem megmaradt)
buklee
Kb az összes BioWare játék.

Minden étkezés elõtt és után között van az evés.

Hello.
Én végig játszottam a Fable-t jó oldalon. Nagyon-nagyon tetszett a játék, de már azelõtt megunjuk mielõtt el kezdenénk másodszor a játékot, mert túlságosan egyszerû, pont amennyire rövid is, a harmadik gond pedig az, hogy túlságosan egyvonalú a játék és kevés a saját döntés. Csak ez a három gondom van a játékkal, de ezek elég nagy gondok.

Nag most. Azért jöttem ide, hogy meg kérdezzem:
Tud valaki Fable-hez hasonló játékot mondani?
Fable 2 és 3 nem nagyon számítanak.

Ty elõre is nagyon.
Könyves kérdéshez:
Kizárólag attól függ milyen sipkát kapsz, hogy milyen könyvet adsz az iskolában elsõ 9 alkalommal. Ha jó varázsló sisak kell, akkor nincs gond. Kifosztod a Guildet, aztán lepasszolod amit találsz. Ha sötétebb árnyalatban kívánod nyomni, akkor a Guildet az elején kerüld mint a pestist. Egyszerûen foszd ki szépen sorjában Bowerstone házait. Ha az kevés akkro majd Oakwille-ban folytathatod. épp az árusoknál is lehet szerezni könyvet. Ha sok "jó" könyved van, akkor úgy rémlik, hogy bebukhatod. A tanár rákérdez egyre (persze ami szerinte a gyerekek épülésére szolgál). Ha azt nem adod, akkor felajánlhatsz egy újabbat, de azt is õ választja ki ha több van nálad. Ha azt se adnád, akkor visszatér az elõzõre. Ezért jobb nem a könyvtárból "kölcsönözni" könyveket neki az elején. Kevés a sötétlelkûeknek való témakör ott :)
koschwarz

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

wedge31
Mi a cél? ha a dark wizard hat-ra hajtasz ezek a könyvek kellenek :

A Love Story
The Pale Balverine
The Tale of Maxley
The Tale of Twinblade
Eyes of a Killer
The Guild of Zeroes
The Repentant Alchemist
The Sock Method
You Are Not a Bad Person

Itt a lényeg hogy evil tartalmu könyveket adj csak oda és te is ilyen beállitotságu legyél.

Ha a 21 könyvet leadtál akkor már a többségét megtaláltad 30 körül van összesen.

Nézz körül minden városban, Oakvale, Bowerstone, stb...

Kösz, így meg is van mindegyik nyom, de lenne egy másik kérésem: leírná valaki, hogy merre találok könyveket a céhen kívül már 21 könyvet adtam a tanárnak de egyszerûen nem találok többet.
wedge31
Assassin Attacks quest befejezése után kapod meg.

Helló! El tudná valaki mondani, hogy hol találom a 3. kincs nyomot?
Hali!Újraraktam a gépem majd egybõl a játékot telepítettem fel, el is indult!Viszont felraktam a hangkártyám driverét is(soundblaster audigy) és utána a játék kilépp mielõtt betöltene!Nem hiszem hogy a hangkártya driverrel lenne a baja.Inkább, amikor telepítettem a drivert kiírta hogy refresh windiws driver vagy vmi ilyesmi.Arra gondoltam hogy lehet hogy vmi windows-os driver zavar be neki.Esetleg valakinek vmi ötlet?
plu604
Jajaja tudom, meg is csináltam, nem volt kedvem megvárni a választ :D
Kaptam pár "jó" pontot, de hogy ezt kiegyensúlyozzam lemészároltam egy falut. ^^

The Protector
Rontsd el valahogy(megölöd a banditákat vagy akit védeni kell) és akkor egy zene keretében felajánlja h kiléphetsz belõle.Mellesleg semmilyen hatással nem lesz a a folytatásra ha egy küldit másképp veszel fel!!!Max annyiban h ördög pontot kapsz érte.Ennyi.Szal nem számít.
A fontos döntéseket helyben kell majd meghoznod.

plu604
Hali, hogyan lehet megszakítani egy questet? Véletlenül rosszat vettem fel. Gonosz vagyok és most a banditákat kéne gyilkolnom, nem nekik segíteni, és ez baj. Ha ugye kimegyek a területrõl nem szakítja meg csak újra kell kezdenem.

Hali!Mi lehet a gond?Elindítom a játékot belép a menübe, új játék az is tölt az elsõ demót le is játssza de mikor maga a játék jönne kilép.Ha pedig megint újraindítom a játékot, akkor kijön egy ablak hogy:We are sorry, but we have detected that the game did not exit correctly. We recommend starting the game in safe mode. Safe mode may disable some advanced features of the game, but may allow you to play the game./ és lehet választani 2 közül hogy: continue anyway vagy continue in safe mode.De mind1 melyikre kattintok ugyan úgy kilép mint ahogy írtam.A konfiról annyi hogy: phenom X4 9600,Radeon 1950pro,2GB ram. Esetleg a Windows7 miatt lenne a baj mert régebben ment XPvel?
Sziasztok!
Felraktam a játékot eredeti cd-rõl, megy minden tökéletesen, csak van 3 probléma:
1) a mentések betöltésénél egyszerûen lefagy a játék (csak rányomok a betöltés gombra). Régebben még, amikor tört játékot próbáltam felrakni azt a hibaüzenetet irta ki amiben az állt, hogy a Fable.exe fájlal van gond. Elsõnek azthittem a crack lehet a gond de kicseréltem és nem történt semmi, ugyanugy rossz maradt. Kipróbáltam az eredeti játék cd-kkel is a telepitést, ugyan az volt a probléma :S

2) az elsõ mentés még sikerült, de ha másodjára mentenék ugyanaz történik mint amikor a betöltésre nyomok :S

3)kipróbáltam a jatékot eredeti cd-vel feltelepiteni egy másik gépre, ott tökéletes volt a betöltés és mentés, semmi probléma nem volt, csak az a bibi, hogy küldetés közben vagy egy videó után fogja magát és egyszerûen kikapcsol a játék. Semmi hibaüzenet, semmi...

Ha valaki esetleg tudna segíteni ezeken a problémákon annak nagyon megköszönném, mert amit játszottam vele eléggé megtetszett :D
Ilyet még nem láttam, de muris lehet. :)
Van valami utólag felpakolt codecpack a gépen?

Minas Tiris
Hello!
Lenne egy problémám a játékkal! Mégpedig az hogy a videókat fejjel lefelé jeleníti meg a program. Tudtok erre megoldást?

Soha se vitatkozz idiótákkal. Mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Komplett végigjátszás: http://fablehun.atw.hu/

Halii. Ezt a végigjátszást mibõl/honnan másoltad be?
Nagyon hasznos volna, most hogy újra nekikezdek a Fable-nak.

Beszélj a hölgyekkel, elmondják, hogy a tulaj elrejtette valahol az intézmény tulajdonlapját.
Az ügyvezetõ igazgató úrnál erõszakkal nem sokra mész, furfanghoz kell folyamodnod: itasd le, vidd fel a szobájába, és... nem, azt azért nem, csak hallgasd ki, szerencsétlen flótás beszél álmában, és persze kifecsegi, hogy hová rejtette a lapot. Amint kiásod, tiéd a bordély - hogy mihez kezdesz vele, az a Te döntésed.

hello!
Hogy lehet a bordélyház vezetõlyévé válni?xD
skrimer
http://www.youtube.com/watch?v=hF280VMjtLo

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

buklee
Gondolom régebben más op-rendszeren játszottad, az pl bekavarhat. Keress hozzá valami patchot, vagy talán régebbi vid kártya driver segíthet még. Most vettem meg nem olyan régen, nekem Vistán megy rendesen.

Minden étkezés elõtt és után között van az evés.

Én is gonoszként toltam végig anno a Fable-t! Valahogy az jobban bejött mint a jó stílus!
A végén még a maszkot is megtartottam és én lettem az új Pengés Jack! :D
GoKu x
hello, sziasztok!
sajnos rosszul kell kezdenem a kommentem, mert van 1 apró problémám! Mikor elkezdek játszani akkor egy pár perc elteltével a kép megáll és a monitor ki is kapcsol. A hangot még hallom tovább viszont nem tudok mit csinálni. restartolni tudok csak, mert semmire nem reagál. Maga a játékot jól ismerem mert anno még sokat játszottam vele, de most fel akartam eleveníteni azokat a szép idõket, de nem tudom mi lehet a baja.
vki legyen szíves segíteni nekem, így utólag is karácsony alkalmából. :)

1 darab kéne még a listáról a sötét sapihoz és nálam is van az a könyv csak nemtom fölajánlani h odadaom mert mindig a jo könyveket akarja elsõnek odadni meg azokra kérdez rá a tanár :S
wedge31
Ezt nem vitatom ,de egyszer végigtoltam ugy is mert néha azért poén.

hát úgy lehet ha csak dark könyveid voltak,de én mindig egyszerre mentem anno amikor már rengeteg könyvem volt...

oké de az a nézõpont totálisan értelmetlen haszontalan...

wedge31
Más aspektusa lesz a játéknak - ezen mit nem értesz ?

te írsz butaságot, mert én jó beállítottságú voltam és mégis a darkot kaptam meg
Az emberek utálják karimat és visitva menekülnek?Büdös csövesek kedvelik(banditák)?A nõk undorral tekintenek rá?mégis ennek mi haszna?