Fable - The Lost Chapters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Még valami egyszer írtam hogy a Fable 1-ben is lehet gyerekünk:Valakinek már sikerült?(És ne feledjétek hogy a 2-ben már védekezni is lehet:BIRKABÉLLEL XD.)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
amikor teljesen jó voltam (és akkor már öreg, a 2. Jack elleni harc elõtt) még lazán meg tudtam szerezni a Skorm Bowot úgy, hogy reggel 6 órakor feláldoztam az Oakvale-ben lévõ zsoldost. Most kezdtem egy másikat és teljesen gonoszként (még fiatalon, akkor fedeztem fel csak a templomot vele) minden órában végigpróbálgattam, de egyszer sem adták oda. 2 órám ráment és semmi eredménye. Nem tudjátok mi lehet a gond? A másik áldozat kellene nekik? Mikor kell egyátalán feláldoznom? Ugyanakkor, mint jóként?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
1 tök nevetséges kérdésem lenne. Már 2 szer is kipörgettem a gamát de most még is elakadtam. Annál a küldinél vok ahol meg kell védeni a tanyát (még az eleje). Bevállaltam az összes hencegést (fegyver páncél nélkül stb.) le is amortizáltam a rablókat és most suttogóval harcolok, de és itt jön a probléma. Suttogó csak védekezik így nemtom megütni. Probáltam ököllel kardal nyilpuskával és varázslattal de semmi. FÉL ÓRÁJA ütöm oszt semmi. Mikor legutobb játszottam vele(1 éve) akkor nem emlékszem hogy hogyan gyõztem le de tuti hogy tök simán most meg nem megy. Segítsetek légyszíves minél elöbb<#confused>#confused>
"A lényeg, hogy elsõ indításnál (vagy töröld ki a profilokat a dokumentumokból) és elsõnek menj a beállításokhoz, és kapcsold ki az élsimítást (gf 8600gt kártyánál biztosan)"
Vlala: health a 3. 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
A sziklából a kardot max Erõvel lehet kihúzni nem ? Mert nekem maxolva van, de vhogy nem jön 😊 Kell még "javulnom" ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Raktam fel újabb chipset/hangkártya drivert, nem használt.
Gondolkoztam, törtem a fejem...
kitöröltem a registry-bõl a HKEY_CURRENT_USER és a
HKEY_LOCAL_MACHINE-bõl a software/microsoft/microsoft games/fable kulcsokat, és azóta megy a cucc! Zsivány vagyok mi?
Egyébként a köv configon nem megy:
Amd a64 2800+(s754), Asus k8-n, 1.5 GB ram, Radeon 9600(128mb).
Ezen meg megy:
Intel desktop board, 2.4 celeron, 384mb ram, integrált intel 815 video.
Na? A windózzzal lesz valami?
Ha kitörlöm manuálisan, akkor megint elindul.
Mi erre a megoldás?
Na most mutassátok meg mit tudtok, gyerünk, mondjátok meg, mit csináljak hogy rendesen tudjak játszani!!!
<#vigyor2>#vigyor2>
1,ha megölöd a feleséged igaz ez nem elvállás de a lényeg újra független leszel😄
2,ha balesetet szenved a feleséged mondjuk kihivod sétálni a vadonba és sajnos a balverinok bandíták stb áldozatá válik
3,ha vered a feleséged vállni fog,egyébként ez a lehetõ leggonoszabb amit tehetsz a játékba akár 600 gonosz pontot is ad ha jól emlékszem
amugy enni kell hust és akkor nem leszel vékony.ha maxon van a pizika akkor fog nagydarabnak kinézni.
most a sötét mágus kalapért rohangászok 😄 a világosta tanár adja xD