Fable - The Lost Chapters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyszerû. Fogadd fel a két testõrt Bowerstoneban és Okevaleban és áldozd fel õket éjszaka. Ha nem elég akkor áldozd fel a két másikat A banditatáborban és Avo templománál lévõ testõröket

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Hello visszatértem és lenne is 1 kérdésem:Körülbelül hány embert kell feláldozni hogy megkapjuk a nyilat?<#nemtudom>
Még valami egyszer írtam hogy a Fable 1-ben is lehet gyerekünk:Valakinek már sikerült?(És ne feledjétek hogy a 2-ben már védekezni is lehet:BIRKABÉLLEL XD.)
A legszemetebb, ha a saját feleségedet áldozod fel. 😊

öö sztem nem, bárki feláldozható. azt hiszem idõhöz kötött hogy mikor kapod meg az íjat és mivel 4 óra szarakodás után sem kaptam meg a lentebb írtakat csináltam. Csak nyomj nekik egy follow parancsot a faluban és mennek utánad serényen bár mikor ezt csináltam 100% jó voltam, de hát istenem... jól nézett ki az az íj... megtetszett.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Shockmaster
😊 és hogy vegyem rá õket, hogy kövessenek? Zsoldosoknál egyértelmû, de az emberekkel is lehet ilyet csinálni? (Amúgy azt olvastam, hogy CSAK 2 ember van akit ezek elfogadnak)

Figyu ha már úgyis gonosz vagy tedd amit én és vedd rá oakvale teljes lakosságát hogy kövessen, és módszeresen szép sorjába áldozd fel mindet. Így egyszer tuti odaadja az íjat. Have fun. Én is felhúztam magam hogy nem tudtam a ontos idõpontot így inkább ezt az alternatívát választottam.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Shockmaster
sziasztok,
amikor teljesen jó voltam (és akkor már öreg, a 2. Jack elleni harc elõtt) még lazán meg tudtam szerezni a Skorm Bowot úgy, hogy reggel 6 órakor feláldoztam az Oakvale-ben lévõ zsoldost. Most kezdtem egy másikat és teljesen gonoszként (még fiatalon, akkor fedeztem fel csak a templomot vele) minden órában végigpróbálgattam, de egyszer sem adták oda. 2 órám ráment és semmi eredménye. Nem tudjátok mi lehet a gond? A másik áldozat kellene nekik? Mikor kell egyátalán feláldoznom? Ugyanakkor, mint jóként?

Van az a lila kardos ütést, azt nem lehet kivédeni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

párszor megütöd aztán használod a kivédhetetlen ütést a középsõ egér gombbal

sziasztok
1 tök nevetséges kérdésem lenne. Már 2 szer is kipörgettem a gamát de most még is elakadtam. Annál a küldinél vok ahol meg kell védeni a tanyát (még az eleje). Bevállaltam az összes hencegést (fegyver páncél nélkül stb.) le is amortizáltam a rablókat és most suttogóval harcolok, de és itt jön a probléma. Suttogó csak védekezik így nemtom megütni. Probáltam ököllel kardal nyilpuskával és varázslattal de semmi. FÉL ÓRÁJA ütöm oszt semmi. Mikor legutobb játszottam vele(1 éve) akkor nem emlékszem hogy hogyan gyõztem le de tuti hogy tök simán most meg nem megy. Segítsetek légyszíves minél elöbb<#confused>
Most írtam le az elõbb hogy miért nem indul, legközelebb tessék visszaolvasni (ha a tippemmel sem megy, akkor sorry).

"A lényeg, hogy elsõ indításnál (vagy töröld ki a profilokat a dokumentumokból) és elsõnek menj a beállításokhoz, és kapcsold ki az élsimítást (gf 8600gt kártyánál biztosan)"
Az az, köszi a kiegészítést.

Gladiator
egy bizonyos kombinacional sokkal alacsonyabb szinten is ki lehet huzni, amikor meg er is valamit a kard. pontosan nem tudom minek mennyinek kell lennie, keress ra, mert kesobb mar tenyleg nem eri meg. egyebkent a masodik resszel jatszott mar valaki?

Mivel Avo a játék legjobb fegyvere.egéx pontosan olyan jó mint jack kardja

Soulos Greatsword annál is erõsebb 😊

Vlala: health a 3. 😄

EnZsolt
Csak felesleges, mert Avo könnye sokkal jobb 😛

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Nem, a jellemnek nincs köze a kard kihúzásához. A három harcos tulajdonságot (strength, toughness, nemjuteszembe) kell kimaxolni ahhoz, hogy ki tudd húzni.

Áh, köszi.
A sziklából a kardot max Erõvel lehet kihúzni nem ? Mert nekem maxolva van, de vhogy nem jön 😊 Kell még "javulnom" ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A céh udvarán van. Van négy sír az udvaron, olvasd el a sírfeliratokat, és ha a három harcios szelleme méltónak ítél a Szent Kard forgatásához, megkapod.

Avo's Tear-t vagy mit h kéne megszerezni ? (ez elvileg olyan mint Jack kardja csak jóban ^^)

Na megvan!!! Raktam fel legújabb videókártya drivert, nem használt.
Raktam fel újabb chipset/hangkártya drivert, nem használt.
Gondolkoztam, törtem a fejem...
kitöröltem a registry-bõl a HKEY_CURRENT_USER és a
HKEY_LOCAL_MACHINE-bõl a software/microsoft/microsoft games/fable kulcsokat, és azóta megy a cucc! Zsivány vagyok mi?
Vaz, felbéreltem egy társat, egy olyan hely elõtt ahol lopakodni kell. Én faszák lopakodok, az meg felordít h i see u és ráront ellenre -.-'

Nincs tapasztalatom.Valami warez hiba javító patch oldotta meg,kivette a bevezetõ videókat ha jól emlékszem.

És az eredeti ment mindkét gépen? Vagy azzal nincs tapasztalatod?
Nem tudom de a nem eredeti engem is beszivatott az egyik gépen míg a másikon jól ment.a hasonlóság annyi hogy nekem is amd,radeonal volt próbléma.intelesen meg jó

Nem. De másik gépen megy rendesen. Szóval nem akarom potyára megvenni, lehet az eredeti sem fog menni.
Egyébként a köv configon nem megy:
Amd a64 2800+(s754), Asus k8-n, 1.5 GB ram, Radeon 9600(128mb).
Ezen meg megy:
Intel desktop board, 2.4 celeron, 384mb ram, integrált intel 815 video.
Na? A windózzzal lesz valami?
Eredeti?

Profil létrehozása után kilép a játék a windózba.
Ha kitörlöm manuálisan, akkor megint elindul.
Mi erre a megoldás?
Na most mutassátok meg mit tudtok, gyerünk, mondjátok meg, mit csináljak hogy rendesen tudjak játszani!!!
Ha jól tippelem, 1. indításnál nincs ilyen. A lényeg, hogy elsõ indításnál (vagy töröld ki a profilokat a dokumentumokból) és elsõnek menj a beállításokhoz, és kapcsold ki az élsimítást (gf 8600gt kártyám van)
Gladiator
Itt ugy is mindenki azt fogja mondani, hogy vedd meg az eredetit. Es en is😊 1990ft, es tenyleg abszolute megeri az utolso fillert is.

Helló.Nekem nem eredeti, egy lemezen van meg mind a 4 CD és amikor telepítés közben kéri a lemezt ,bárhogy is próbálkozok nem tudom folytatni a telepítést. Ha valaki tudja , hogy kell megcsinláni ,lécci írjon!<#email>
TE<#eplus2> és a feleség <#puszis> <#love12><#love11><#puszi><#law> utána te ezt csinálod a feleséggel <#boxer><#gun><#violent>
Imádkozó sáska
<#vigyor2>
Fekete özvegy 😊

kinyirtam az aktuális feleségeket secperc alatt😄

én sem.csak lady greyt vettem el.de amikor gonosz karaktert játszottam akkor persze hogy kinyirtam

Igen, biztos bennem volt a hiba, de meg sem próbáltam eltenni az asszonyt láb alól.

csá vissza tértem és B.U.É.K. mindenkinek,ja és forcee ha valami baj lenne a demon door-okkal és a mellék küldikkel akkor tessék. http://fablehun.atw.hu/articles.php?cat_id=1 . még valami http://www.indavideo.hu/profile/jatekpartizan . FreddyD for ever <#duma><#duma><#duma>
mert kimaradtak ezek?😄

ezt csak hallottam a régi xboxos verzióba müködött állítólag de nem próbáltam.bérelsz két zsoldost és megütsz valami ártatlant ekkor örök rád mozdulnak és te lady greyhez futsz magadra vonva a figyelmet körbe körbe futkosol talán a harcba leütik.bárkit megölhetnek a zsoldosok kivéve gyerekeket

Baccameg, ezt a játékot is rosszul játszottam. 😊

de én a jo karimmal akarok válni és lady gerytöl xD az meg nmejön sétálni 😄 nem engedi followozni
3 féleképpen:
1,ha megölöd a feleséged igaz ez nem elvállás de a lényeg újra független leszel😄
2,ha balesetet szenved a feleséged mondjuk kihivod sétálni a vadonba és sajnos a balverinok bandíták stb áldozatá válik
3,ha vered a feleséged vállni fog,egyébként ez a lehetõ leggonoszabb amit tehetsz a játékba akár 600 gonosz pontot is ad ha jól emlékszem

hogy a fenébe lehet elválni? xD
Egy csomó húst megevett és most azt írja ki, hogy kövérkés és kövér. Én pedig azt szeretném, hogy minél izmosabb és nagy darab legyen. Vagy erre nincs valami mód, hogy felgyorsítsuk, hogy izmos legyen? Valami küldetés vagy cheat?

Minél többet. Érdemes kipróbálni egy Shrek-formájú hõssel is a játékot. 😊

És mennyit kell ennie?

lol megvanak a gombák csak olvasni kell xD

amugy enni kell hust és akkor nem leszel vékony.ha maxon van a pizika akkor fog nagydarabnak kinézni.
most a sötét mágus kalapért rohangászok 😄 a világosta tanár adja xD
Befejeztem az egész játékot, és kér, hogy csak ennyi volt. Amúgy amikoe a testalkatot maxra feltúrboztam, akkor is azt írta ki, hogy vékony és akkor, hogyan lehetett mást csinálni, hogy ne vékony legyen, hanem izmos?