Mi volt az utolsó 5 zeneCD amit vettél?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aeris
Amit legutoljára vettem, úgy 2hónapja az Emperor - Wrath Of The Tyrant

fifi
Ez nem igaz sztem. A darabszámból befolyó összeg 99.9%-a úgyis a kiadó zsebébe megy... Tény hogy érdekelt az elõadó is, de hamarabb szedi meg magát egy turnén pl mint azon hogy pl Mo.-on 1500 vagy 3000 cd-t ad el...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zakika
ebbe igazad van, hogy Mo nagyon dragak a CDk, ennel meg Szlovakia is olcsobb, sott ha antikvariumba talalok valami CDt, akkor az kb 1500 forintra jo ki, de meg is lehet egyezni...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

szacsi
viszont ha nem veszed meg a cs-ket, akkor ondjuk nagy az eséLy arra, hogy az imádott zenekarod becsõdöl

:-O http://www.ashes.hu O-:

fifi
Nemigaz. Itthon én sem veszek elvbõl mert 5-6 ropit nem fogok kiadni érte ezzel a kiadó zsebét tömve. Mikor Németországban laktam anno 7-10márka volt a zsír új album. Annyiért megvettem/sokat/. Tehát bizonyos embereknél igenis az ár ami tûrhetetlen, és ezzel szvsz nem csak én vagyok így.
Ja égvalami. Egy átlagos friss cd/dvd árát nézd már hozzá egy magyar nyárspolgár 60ropis nettó fizetéséhez!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

zakika
biztos feltalalta a spanyol vigaszt
ollé!!!

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

szacsi
és erre ilyen büszke vagy?

szacsi
Dream Theater - Train of Thought

Amúgymeg ezért menek tökrea jó zenekarok...
...mer csak a gecie slágercdket veszik a népek

szacsi
ismerem
cduniverse jobbak

Way Out West: Way Out West:
Trafik: Bullet
Christopher Lawrence: All or nothing
Anjunabeats Vol. 1, 2

+ Markus Schultz: Coldharbour sessions (remélem, lesz)

OFFTOPIC:

Az Amazon-os hozzáállástól a pofán leszakad. Képzeljétek el, milyen szerintetek az ideális webshop, vegyétek a legextrémebb ká-európai vágyálmotokat, majd szorozzátok meg kettõvel, emeljétek négyzetre és valahol ottvan az Amazon.

Egy dolog, hogy egyszer, mikor a csomag már egy hónapot késett, írtam nekik, hogy náluk akadt-e el, erre sûrû bocsánatkérések közepette INGYEN elküldték ugyanzt a két CD-t és sem az árát, sem a postaköltséget nem kellett fizetnem. Aztán kiderült, hogy a Királyi Posta szarozott és végül kettõ lett...

Amazonnál ugye a szállítási költség úgy néz ki, hogy kell fizetni csomagonként és a csomagban található cuccok száma szerint.
Most összeraktam két csomagot (2+1 CD) takarékossági megfontolásból, csakhogy ekkor az egyik CD-nél a 3-5 hetes várakozási idõ újrakezdõdött (4 nap volt hátra belõle...). Írtam nekik, hogy nanemá'. A válasz sûrû bocsánatkérés közepette kezdõdött, majd úgy folytatódott, hogy a csomagomat szétszedték, a 2 azonnal küldhetõ CD-t postázzák, a harmadik, 3-5 hetes várakozási idejût meg majd küldik, amikor küldik. Az ehhez kapcsolódó pluszköltséget természetesen NEM kell kifizetnem. Én meg csak nézek... <#puszi>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Laffite
A jó dolgokból így is szoktam vásárolni, a moslékot meg eleve le se töltöm. Csak hát az nem mindegy, hogy havonta az erre szánt pénzbõl mondjuk 5-10 albumot veszek, vagy csak 1-2 lemezt. Megint másik kérdés, hogy az az 1-2 lemez is általában import, mert az itthoni választék eleve moslék vagy csak féléves késéssel jön ki valami ha kijön egyáltalán, így aztán rajtam se nagyon gazdagodik a hazai zeneipar, de hát minek ilyen f*szok... Tudom sajnálni õket rendkívüli módon. Felõlem mind csõdbe mehet, akkor legalább nem lesz aki kiadja a pákót meg a labahajpalit, mert értelmes zenét nem hoznak ki, akkor meg ki a p*csát hat meg a siránkozásuk...? so sorry

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

robotnyk
nem feltétlen, szvsz nõne a vásárlás sokkal.
de nem venne ettõl mindenki boltban lemezeket, ez igaz.
Ha 1000 - 1500 lenne egy lemez, akkor mindenki a boltban vásárolna.
Adják olcsóbban....

Túrót.
Csak annyi változna, hogy egy érvvel kevesebb. Akkor azt hajtogatná mindenki, hogy minek adjak ki pénzt CD-re, ha letölthetem ingyen.

A CD-vásárlás mentalitás kérdése.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

LittleL
Várjácsak, izééé, öööö

Megvan:

1998 -ban vettem Ausztriában Oberpullendorfban a:
Madonna - Ray of light albumot, és 230 Schiling volt. D

És én már eldöntöttem elég régen, hogy nem
fogok több CD -t venni,
mert 5.000 Forintot nem adok ki lemezre, legyen az akármilyen jó.

Ha 1000 - 1500 lenne egy lemez, akkor mindenki a boltban vásárolna.
Adják olcsóbban....

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Laffite
PJ Harvey - Rid Of me
Black Rebel Motorcycle Club - Take Them On Your Own
Elastica - Elastica
St Etienne - Finisterre
Vines - Highly Evolved
...most már ezt is tudjátok... mi mindenre jó az internet, hihetetlen, nem? elájulok

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Nh Shevits
LOL DC! LOL oDC! LOL DC++! LOL BCDC! SZAL ÉN KÍMÉLEM A BUXÁM!

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

zakika
Neoton - Bolond varos

mast akartam csak nem volt, de meglatta ezt jo aron...
el kellene mennem elvono kurara, zenefuggo lettem

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

zakika
ilyet, te nem halgatsz zenet? vagy csak danubiust?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

A legutolsó, amit vettem (2 hete):
Megadeth: The System Has Failed

Bandee1987
Nos, amit én legutoljára vettem zenei cd-t, az a ......
JÉZUS! Én még soha nem vettem zenei cd-t :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

KRi2
utolsó két alkalomra emlékszem:
Bomb the bass VS lali puna - clear ep (ezt németbe vettem és leginkább azért mert a kedvenc kiadómat a MORR-t akartam támogatni)

a másik a Casio samples - cutting edge (eztmeg azért mert a jó magyar zenészeket is támogatni kell)

mindkettö lemez megvolt elötte mp3-ba ,mégis megvettem...

lll l ll lllll l lll ll

zakika
ja es nem egynyari slagereket kell venni, mert az jovore mar a harmadaert lessz es a kutyanak se kell (nekem azert neha igen...)

zakika
en nem csak szponzoralasi celbol veszek valamit, hanem hogy meglegyen... igaz le lehet huzni internetrol, de ha valamit szeret az ember es jol meg van csinalva (nem csak a zene, hanem a borito is sok infoval, kepel, szoveggel... akkor megeri)

zakika
ujabb DVD a gyujtemenyemben
MEAT LOAF - Hits out of hell

veletlen volt, szolgalati utrol jottunk haza es meglatunk Brnben (Brno). 399 cseh korona ami kb 3000 ft.

robotnyk
jha, hát nem egy lemezes, egy slágeres szemeteket kell venni, és meg van oldva.
Ne válaszolj, offra szaladunk...

Igen
Mi az, hogy "nem szponzorálási célból?" Ha szeretsz egy bizonyos együttest/zenét, akkor támogatni is akarod õket, hogy még minél több albumot tudjanak kiadni, nem?

Vesz még valaki (hacsak nem szponzorálási célból) zenei cd-t?

Tudjátok amikor egy egynyári sláger korond 4-5e Ft és van talán rajta 2 jó szám, addig inkább nem veszek.
Habár 8500ft-ot megért a Dire Straits cd-je ;)

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Az elég olcsó

zakika
1500 szlovak korona

kb 9 - 10e magyar forint

És mennyi volt??

zakika
mar azt hittem fel kell hozni a topicomat

Deep Purple Bootleg series 1984 - 2000
6 koncert - 12 CD

robotnyk
ja, cd, mc, dvd, vinyl, mindegy :)
... meg talán zsé is lenne rá, csakhát vannak még ebben az országban olyanok nem is kevesen, akik nem értik, hogy a TDK kiadó gondozásában megjelent MP3 formátumú album és az eredeti közt van némi különbség ...

Igénytelenség rula.

Ron Ragm
Csak CD számít vagy jó MC is? (kõkor rocks)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nah ez jó "magyaros" volt. Így jár az, aki a mondat elsõ és második fele között beszélget, és a végére elfelejti...

5 komolyzenei CD a Mwedia Marktban. Az 5 CD összesen volt 2500 Ft, úgyhogy aki a tárcámban osztódó pénzrõl beszélõknek KUSS!

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Most vettem 1 Uriah Heep és egy hard rock válogatást,azelõtt meg már nagyon régen:)

Voltan
Valójában nem a CD-k drágák, hanem mi keresünk keveset.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

robotnyk
Asian Lounge 3
épp az elõbb.
Tetsuo
Krush királY!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Motörhead - Live at Brixton Academi
Motörhead- Ace of Spades
Dj Krush - Zen
Metallica- Live shit
Queens of the stone age-Rated R
Freshfabrik - Dead heart in living water
Belga - Jön a Gólem
Superbutt - The unbeatable eleven
Kispál... - Turisták bárhol
Fear Factory - Archetype

http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.

frodó néni
Ac/Dc-Back in Black
Matrix-Reloaded
The Punisher-Soundtrack
Spiderman 2-SoundtrackThe
Hives-Veni Vidi Vicious

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

ThePartyFace
Vagy direkt provokalsz itt mindenkit?:D

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

ThePartyFace
Akkor ne hallgass zenet...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

[HUN]PAStheLoD
nemvettem még 1-et se :|
nem akarom támogatni a kiadókat

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

ha nem hallgatsz zenét, akkor nem P

1 se volt :( Az nagy gáz??