Mi volt az utolsó 5 zeneCD amit vettél?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
:-O http://www.ashes.hu O-:
Ja égvalami. Egy átlagos friss cd/dvd árát nézd már hozzá egy magyar nyárspolgár 60ropis nettó fizetéséhez!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ollé!!!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Amúgymeg ezért menek tökrea jó zenekarok...
...mer csak a gecie slágercdket veszik a népek
:-O http://www.ashes.hu O-:
Trafik: Bullet
Christopher Lawrence: All or nothing
Anjunabeats Vol. 1, 2
+ Markus Schultz: Coldharbour sessions (remélem, lesz)
OFFTOPIC:
Az Amazon-os hozzáállástól a pofán leszakad. Képzeljétek el, milyen szerintetek az ideális webshop, vegyétek a legextrémebb ká-európai vágyálmotokat, majd szorozzátok meg kettõvel, emeljétek négyzetre és valahol ottvan az Amazon.
Egy dolog, hogy egyszer, mikor a csomag már egy hónapot késett, írtam nekik, hogy náluk akadt-e el, erre sûrû bocsánatkérések közepette INGYEN elküldték ugyanzt a két CD-t és sem az árát, sem a postaköltséget nem kellett fizetnem. Aztán kiderült, hogy a Királyi Posta szarozott és végül kettõ lett...
Amazonnál ugye a szállítási költség úgy néz ki, hogy kell fizetni csomagonként és a csomagban található cuccok száma szerint.
Most összeraktam két csomagot (2+1 CD) takarékossági megfontolásból, csakhogy ekkor az egyik CD-nél a 3-5 hetes várakozási idõ újrakezdõdött (4 nap volt hátra belõle...). Írtam nekik, hogy nanemá'. A válasz sûrû bocsánatkérés közepette kezdõdött, majd úgy folytatódott, hogy a csomagomat szétszedték, a 2 azonnal küldhetõ CD-t postázzák, a harmadik, 3-5 hetes várakozási idejût meg majd küldik, amikor küldik. Az ehhez kapcsolódó pluszköltséget természetesen NEM kell kifizetnem. Én meg csak nézek... <#puszi>#puszi>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
de nem venne ettõl mindenki boltban lemezeket, ez igaz.
Adják olcsóbban....
Túrót.
Csak annyi változna, hogy egy érvvel kevesebb. Akkor azt hajtogatná mindenki, hogy minek adjak ki pénzt CD-re, ha letölthetem ingyen.
A CD-vásárlás mentalitás kérdése.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Megvan:
1998 -ban vettem Ausztriában Oberpullendorfban a:
Madonna - Ray of light albumot, és 230 Schiling volt. D
És én már eldöntöttem elég régen, hogy nem
fogok több CD -t venni,
mert 5.000 Forintot nem adok ki lemezre, legyen az akármilyen jó.
Ha 1000 - 1500 lenne egy lemez, akkor mindenki a boltban vásárolna.
Adják olcsóbban....
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Black Rebel Motorcycle Club - Take Them On Your Own
Elastica - Elastica
St Etienne - Finisterre
Vines - Highly Evolved
...most már ezt is tudjátok... mi mindenre jó az internet, hihetetlen, nem? elájulok
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
mast akartam csak nem volt, de meglatta ezt jo aron...
el kellene mennem elvono kurara, zenefuggo lettem
Megadeth: The System Has Failed
JÉZUS! Én még soha nem vettem zenei cd-t :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Bomb the bass VS lali puna - clear ep (ezt németbe vettem és leginkább azért mert a kedvenc kiadómat a MORR-t akartam támogatni)
a másik a Casio samples - cutting edge (eztmeg azért mert a jó magyar zenészeket is támogatni kell)
mindkettö lemez megvolt elötte mp3-ba ,mégis megvettem...
lll l ll lllll l lll ll
MEAT LOAF - Hits out of hell
veletlen volt, szolgalati utrol jottunk haza es meglatunk Brnben (Brno). 399 cseh korona ami kb 3000 ft.
Mi az, hogy "nem szponzorálási célból?" Ha szeretsz egy bizonyos együttest/zenét, akkor támogatni is akarod õket, hogy még minél több albumot tudjanak kiadni, nem?
Tudjátok amikor egy egynyári sláger korond 4-5e Ft és van talán rajta 2 jó szám, addig inkább nem veszek.
Habár 8500ft-ot megért a Dire Straits cd-je ;)
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
kb 9 - 10e magyar forint
Deep Purple Bootleg series 1984 - 2000
6 koncert - 12 CD
Igénytelenség rula.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Motörhead- Ace of Spades
Dj Krush - Zen
Metallica- Live shit
Queens of the stone age-Rated R
Belga - Jön a Gólem
Superbutt - The unbeatable eleven
Kispál... - Turisták bárhol
Fear Factory - Archetype
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Matrix-Reloaded
The Punisher-Soundtrack
Spiderman 2-SoundtrackThe
Hives-Veni Vidi Vicious
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
nem akarom támogatni a kiadókat
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]