Képfejtés!

Oldal 1 / 21Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.

Egy széttört, faragott fatányér került az egyik polcra, alatta felirat: Fatal error.

CsuTi
Sziasztok !
Ezer éve keresem ezt az oldalt, erre fájó szívvel kell észrevennem, hogy nem mûködik már az oldal...
Nem tudja esetleg valaki, hogy nem-e mûködik máshol? vagy ha megvannak valakinek a képek és a megfejtések nem küldené el nekem az e-mail címemre?
[email protected]

tudom rég járt itt valaki de bízva bizakodom és elõre is köszönöm a válaszokat ha kapok idõvel :D:D:D

Bészf
öhmm.. a 26-os mi lenne? amikor a fickó mutat a sapijára. (biztos könnyû mert eddig nem nagyon kérdezett rá senki, de én nem látom ki <#nemtudom>)

Notram esetleg? :)

Korán keltem. Hol az arany?

Jóó, Round 1 kivégezve...:d Ráment az estém.

Aquir
használj photoshop:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

9-eset valaki esetleg? :D Kifolyik a szemem, de még semmi...

Benny04
hát én ennél leragadtam :S

Benny04
ez rohatt jó :D

Aquir
a karma utáni? látszik az nekem több képernyõn megnéztem =) akkor a te képernyõd nagyon izé. photoshoppal vagy akármilyen ingyenes képprogival felviheted az árnyalatok erõsségét akkro biztos látszik

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

byzhouse
de nekem 1 fehér kép jönbe

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Aquir
jé újraindult a lap :)

látszik az a 4., csak halványan :)

byzhouse
nem hozzabe a 1/4-est -.-
valaki help :D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Aquir
ment :)

Flamer

valaki privibe nkmis irjam emg miez a fakk :D

http://loal.atw.hu

Aquir
sehol, montam má :)

peteragoston
hol lehet elerni mostanaba az oldalat? nekem nem jon be... pliz priviben

az nem jó

... got nothin to share with you...

Aquir
mittomén :)

aham, és miért szünt meg?

Aquir
irtam a srácnak régebben dicsérö levelet az oldallal kapcsolatban, bár abba benne volt az is hogy az elsõ mittoménhány beküldöben bennevoltam, akik kérhettek akármit, mivel irta az oldalon a scrác hogy akik végigmennek, azok kérhetnek vmit, filmet zenét... :)

kár! újra kéne indítani, szerintem sokakat érdekelne a dolog

Aquir
Az oldal MEKSZüNT :) Topiczárás :)

Nem jó a link! nem találja a dolgot a mozzzzzzzilllla

Aquir
de elötte vissza az alcímemet ! :D

Aquir
end of story :D

talán lehet zárni talán a topigomat :D

már nekem se megy :(

Aquir
nekem se jó már :)

Halihó!
nekem nem jó ez a link (http://ut.hacklife.hu/)
vagy már nem megy?/esetleg más a cím?/

Aquir
mért irták át az alcímemet? (alink az még oké) :P :)

senki sem tud segíteni???

légyszi! valaki!

milyen kód? mentés? 1107795636-49-1-4C53E64A98-3789388740
légyszi valaki segítsen hogyan tudom megcsinálni a round 1-bõl a 49.-et. kb ez jön ki: kiehiy

Aquir
tyûha, uj hozzázólás.

kód? :)

valaki a round1/49-ben légyszi!
sehogyse megy :(

Geeryy
III / 7 ?

Persze. Ha összegyûjtesz egy azonos nevû *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükbõl a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Aquli
szemgolyók, tehát eyeballs?
amúgy köszi.
most a round3-ban a manga csajjal veszõdök :)

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
ték ;)

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

cSuwwi
I/9 - szemgolyók (azonkon a babokon van a közepe felé átlósan lefelé)

shit happens

Aquli
help plz

Aquli
A shadowra lett volna szükségem, köszi.
Most viszont a round 1, 9-est nem tudom. Tudnátok segíteni? nem látok semmi szövege,t a szemem viszont kifolyik.

cSuwwi
megtudná.

melyik kettest?

I/2 - pozitív (angolul)
II/2 - forduló (angolul)
III/2 - árnyék (angolul)

shit happens

Aquli
Valaki meg tudná mondani a 2-est, tudom lámer vagyok, de a bal also sarokban van egy kis szó, de nem tudom, hogy fejjel lefelé nézzem, vagy simán, ha fejjel levelé nézem, akkor addig el tudom olvasni, hogy MOR, de tovább nem. mi van oda írva?

Match
nah azt az A betût meg fogom keresni :D

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

cSuwwi
samba

shit happens

Match
az I/18-as mia halál?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Köszi. Nem sokáig jutottam, most a 3-at bogarászom :)

cSuwwi
Baloldalt alul van. (Árnyék angolul)

shit happens

Hali, tudna valaki segíteni a III/2 -ben?

Benõ
Köszönöm nagyon szépen köszönöm szépen...Nagyon!

Aquir
tudom, de könnyebb megkérdezni :) ez néha igy szokott menni

Oldal 1 / 21Következő →