Képfejtés!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
Az I/50 5 betûs, ha az utolsó 3 megvan, abból már ki lehet találni...

shit happens

wizy
én az 50.-nél akadtam el..... sokmindent ki tudok olvasni abbol a képbõl, de egyik sem jo:-)

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Kellwin

Kellwin
rr

cSuwwi
5 betû

shit happens

HooDoo
és az 50. hány betû?
az utolsó 3 betû mintha meglenne, de az elsõ 2? nagyon zûrös.
wizy
én is pont ott tartok:-)))))))

HooDoo
valaki privátban irja meg mi a 49-es, mert lövésem sincs!
pedig végigolvastam a topicot
wizy
ja....... ki nem néztem volna azt a b betût:_))))

wizy
egy kissé megakadtam a I/38-on......

Geeryy
a repülõsön van szöveg ? merrE? v

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Geeryy
thx.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

A bal felsõ sort nézegesd közelebbrõl.

cSuwwi
az a kék? az tök könnyû. A bal felsõ sarokban lévõ szót fejtsd meg

shit happens

Geeryy
II/2

cSuwwi
melyik második? I/2, vagy II/2?

shit happens

Geeryy
vki vezzessen rá a megoldasra, vagy csak egy kis támpontot plz.

És már ki van írva, hogy pár napon belül kezdõdik a 3. kör. Ez a srác egész nap ezzel foglalkozik? 😊

Geeryy
hat masodikat se latom mar 😊

cSuwwi
már csak a kihívásért lehet hajtani. jó páran végigvitték már a bejegyzések szerint.

shit happens

Váááááá... Királyságomat e 31-es megoldásáért!

Bandew
Fucsa én ezen matematikai cuccokat látok.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Hmmm...
Ez a második is.... hogy is mondjam... érdekes!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
THX!

cSuwwi
a megoldás egy 5 betû szó. de egy kicsit meg van kavarva. (Egészen pontosan ketté van vágva) 😊))

shit happens

Bandew
"ne a hagyományos értelemben véve olvassátok"

Mégis hogy lehet máshogy olvasni? :-DDD

cSuwwi
hehe, az beugratos. a betûket könnyû kiolvasni, de itt ne a hagyományos értelemben véve olvassátok, akkor kijön a megoldás 😄

shit happens

kz
nekem se... megyek is haza!

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Bandew
Te jó ég! Nekem a második körböl már az elsõ sem megy.

cSuwwi
nincs, tegnap a II/25.-ig elvittem, és azóta is pihentetem.

shit happens

Csuwwi, neked megvan már a 31?

#450 környékén nézegesd

cSuwwi
read back!

shit happens

nekem I/49-nél állt meg a tudomány.
valaki!!!!!

Nekem már nagyon elegem van belõle. 😞

Aquir
nem...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jó reggelt. Rájött már valaki a 31-re?

Aquir
Ð: jó nehéz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Gregorius
Köszi, megtaláltam. Az volt a baj, hogy az XP quickview ráereszt egy összemosást zoomolásnál, és még ugysem találtam meg a betüket, hogy behoztam teljes képernyõsbe a babokat. :-)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

cSuwwi

shit happens

Gregorius
A 9-es nekem sem megy, én egy betüt sem látok benne. :-(

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

cSuwwi
gondolom I/6-os ig

shit happens

Gregorius
Sziasztok, én most kezdtem, két perc alatt a 6-osig jutottam, majd még menetelek elõre ahogy tudok. Várjatok meg! :-)

Aquir
mi az autós??
direkt ilyen szemetül le vannak rontva a betûk 😊

RelakSfromhome
Ezt asszem kihagyom

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

cSuwwi
hát még a többi késõbb... 😄

shit happens

RelakSfromhome
bazz, round 2-ben már az elsõ kép is megszivat 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Aquir
de nemigazán látom...

Aquir
vmi olyan...

Aquir
nem is látom .. 😊