SG: Szombathely Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frozen Whispers
GT-s? 😄 Egyenlõre még én is az vagyok XD

Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".

Shiwo
tesóm az volt...(vasutas)...én GT-s

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Gunnersboy
na lelánkátt a tápig :S
Szombathely City rulz -.-

van itt Savariás? 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gameplusz
Lol. miért, te mennyi vagy? 220?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

[Jakuza]
Akkor meg is csak te voltal az. 😛PPPPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Nem, csak nem ismeri fel a turistakat. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

gameplusz
198 vagyok.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Shiwo
mé ? te köcsög túrista vagy ? ,-D

[Jakuza]
Nem te voltal aki labujhegyre probalt agaskodni, hogy kilasson a valam folott ? 😛

degenerator
én az írókéznél voltam..határozottan magas vagyok, meg egy haveromat a nyakambavettem😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

gameplusz
Én a Medve mellett próbálkoztam... A postaládát nem kockáztattam meg, mert ha leszakadt volna, akkor gáz van 😄

Shiwo
én határozottan alacsony vagyok, de azé a fejek közt elláttam valahogy 😊 a fõtérnél lévõ rendõrséggel szembe voltam..

gameplusz
Jaja, az esti felvonulás remélem fasza lesz, és végre mindenki látni fog mindent 😄 Bár nem vagyok egy alacsony alkat, de lófaszt se láttam a tömeg miatt. Sok köcsög turist!

Hali minden szhelyinek!
Az idei karnevál volt az eddigi legjobb sztem. Le a kalappal mindenki elõtt akinek része volt benne! Büszkék lehetünk a városunkra!
Ja és a Fõ tér is kész lett, ráadásul nagyon szép!

War. War never changes.

Sziasztok

Lehet valahol projektort kölcsönözni Szombathelyen ?
Frozen Whispers
tegnap láttam, télleg csiodás lett, meg egy hatalmas lyukban majdnem hasra estem <#wilting>

gameplusz
LOLLER.

ITM
jajj nem ide jött volna 😛

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

ITM

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

gameplusz
Lál, egyébként szhely rulez meg+fav 😊

Hajrá fõtér, úgyse lesz kész 😄

degenerator
lendületben a fõtér!!!

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Hali!

Állítólag júli 31-re befejezik és teljesen kész lesz a Fõ terünk..mondjuk én már most kész vagyok tõle 😄

Üdv:
Vadóc
Csináltam egy fórumot, amelyet a tiszaújvárosi, és a szombathelyi Jabil-os dolgozók írhatnak nyíltan...
Jabil Fórum
Frozen Whispers
Tényleg? Holnap úgy is a Fõ tér felé lesz dolgom, majd meglesem.<#rolleyes>

Shiwo
feltöltötték kaviccsal a hézagot..szépen néz ki <#wilting>

kíváncsi vagyok milyen lesz a mai szentivánéji rendezvény
tavaly nagyon sokan voltak

War. War never changes.

Frozen Whispers
Hát jah. :S De azért az a hézag ott nagyon durva :S

PrasCo
Vas népében az SMS-rovatot még érdemes olvasgatni, néha írnak a Fõ térrel kapcsolatban ;>
Shiwo
hát reménykedjünk akko hogy vmi vackot használnak tömítésnek a kövek közé..

Frozen Whispers
Szerintem azóta már megtudtad, de aug 25-27 😛 26-án meg tessék nekem drukkolni, plz 😊

Frozen Whispers
eléggé, nem is egyenes, a kövek mozognak, párszor majdnem hasra estem. Na meg a tér közepén (mármint amit kiraktak) elkezd kicsit felfelé ívelni a talaj és egy helyen van egy szép hosszú csík ahol van kb 4 centis rés. Pont a tér közepén. :S Ha még a vége felé lenne mert kezdett elfogyni a kõ akkor azt mondom oké, de azért pont a közepén? :S Ritka ronda lesz, fõleg pár év múlva :S

Shiwo
olyan szörnyû lesz ? o.O

nah majd ma megnézem délután, ugyis arra járok 😊

Frozen Whispers
Ma benéztem a Fõ térre és elkezdték lerakni a köveket. Hát no comment...

Shiwo
állítólag addigra kész lesz.. csak az igéretük sokat ér...

PrasCo
Hm, tényleg Savaria karnevál mikor leszesz? (körmendieg, nem tuggya) Egyátalán lesz szétcseszett fõtérrel? =)
Nem tudok még semmirõl. De tegnap végre hazajöttem a fõiskoláról. Hiányzott már a városunk 😊

War. War never changes.

degenerator
lesz vmi érdemes kicsiy városunkban?

degenerator
hnaná

Shiwo
állítólag karneválra kész lesz..bár ez nehezen hihetõ...

PrasCo
24 órás? Most volt...? Jó tudni róla. ^^
Frozen Whispers
én, na mi volt? remélem nyertünk 😄

degenerator
jó lesz az....

ki volt 24 óráson?

Frozen Whispers
nemhiszem hogy hamar gatyába rázzák. :S Már mióta túrják...

PrasCo
Hát, alaposan szét van kapva, az egyszer ziher...
Up.

Tegnap voltam a fõtéren. Elég szomorú látvány, remélem rendbehozzák hamarosan...

War. War never changes.

degenerator
na ki volt tegnap a koncerten?

szacsi
kurva esõ :C

:-O http://www.ashes.hu O-:

Zsír, hóvihar van! <#vigyor3> (ez már hiányzott)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

degenerator
én nagy vagyok..elvileg😄

Hy!!
Csak azértrakom ide a bannerem, mert közeli élõlények vagytok ... :-) Hajrá Vas megye

Meg megölhetnek, de megtörni SOHA!!! Nézz be az oldalamra:letottes.atw.hu