EyeToy
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit jelent az eyetoynál a tech demo? az nem az hogy "eeeezt is meg eeeztis tudj eza jókis cucc,kafa, mi?"
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Nem, semmi köze a pécéhez. Ez egy Eye Toy 2 hír és mivel ez a címe a topiknak, ezért beraktam ide.
www.youtube.com/aabyssx
ezt most nem ertem !
Azt kerdeztem hogyan kell visszajatszani a csinalt moviekat mert nekem amikor visszajatsza csak a hang megy kep nincs !
Es hogy van ez a tech demo ???
Akkor szpgene is tudok fejelgeti meg ablakot mosni ?
De ha egy sima emuval elidnitom akkor nem mukodne ???
Azt kerdeztem hogyan kell visszajatszani a csinalt moviekat mert nekem amikor visszajatsza csak a hang megy kep nincs !
Es hogy van ez a tech demo ???
Akkor szpgene is tudok fejelgeti meg ablakot mosni ?
De ha egy sima emuval elidnitom akkor nem mukodne ???
Úgy tûnik, hogy a 2 részben tech demo is lesz. Ebbõl SZVSZ a Color Cam a leg használhatóbb.
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56385
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=56385
www.youtube.com/aabyssx
na megvan mukodik a kamera meg minden csak egy gond van .
nem tok vele kepet felvenni ! ahova kipakoltam filekotat ott van egy exe (AMCAP.EXE) ezt eleinditom akkor latom magam , ramegyek h Capture akkor felvesz de amikor ezt a filet lejaccom akkor csak a hangot hallom kep nincs !
nem tok vele kepet felvenni ! ahova kipakoltam filekotat ott van egy exe (AMCAP.EXE) ezt eleinditom akkor latom magam , ramegyek h Capture akkor felvesz de amikor ezt a filet lejaccom akkor csak a hangot hallom kep nincs !
na nem tom megcsinalni , leirom mit csinalok :
Atirom az inf-t a leirtak szerint ! elmentem !
Berakom az USB be a kamerat , akkor kijon egy oldal h hogyan telepitse : haladoknak , ajanlott !kivalasztom h haladoknak .
Ramegyek h szerepeljen az adott hely ahova kipakoltam a fajlokat . Es erre azt a szep hibauzit kapom h nem lehet telepiteni az adott drivert.
ez az egyik jon a masik :
ugyanugy haladoknak ... : magam valasztom ki ... mindegyik eszkoz megjelenitese , ramegyek h sajat lemez , kijejolom az inf-t es ekkor meg ezt jon ki : a megadott hely nem tartalmaz adatokat a hardverrol ...
na most mit csinaljak ?
Atirom az inf-t a leirtak szerint ! elmentem !
Berakom az USB be a kamerat , akkor kijon egy oldal h hogyan telepitse : haladoknak , ajanlott !kivalasztom h haladoknak .
Ramegyek h szerepeljen az adott hely ahova kipakoltam a fajlokat . Es erre azt a szep hibauzit kapom h nem lehet telepiteni az adott drivert.
ez az egyik jon a masik :
ugyanugy haladoknak ... : magam valasztom ki ... mindegyik eszkoz megjelenitese , ramegyek h sajat lemez , kijejolom az inf-t es ekkor meg ezt jon ki : a megadott hely nem tartalmaz adatokat a hardverrol ...
na most mit csinaljak ?
akkor a kov kerdes az lenne h tudok e jatszani azzal a cdvel amit kaptam hozza ? 😄
Igen-Igen
Nekem is van és müködik Xp alatt mint webcam probáld meg amit seth irt ugy fog csak müködni Xp alatt
sok sikert...
Nekem is van és müködik Xp alatt mint webcam probáld meg amit seth irt ugy fog csak müködni Xp alatt
sok sikert...
PSN ID.: Beegabor
Hm hogyis kezdjem ? 😄
Van ez a kis kamera ... Elvileg csak Ps2 fut ...
Nem lehetne szamitogepen hasznalni ? mert felismeri az xp de nem tud vele mit kezdeni mivel nincs illeszto........ ?
Valakinek van vmilyen 5lete ?
Van ez a kis kamera ... Elvileg csak Ps2 fut ...
Nem lehetne szamitogepen hasznalni ? mert felismeri az xp de nem tud vele mit kezdeni mivel nincs illeszto........ ?
Valakinek van vmilyen 5lete ?
← ElőzőOldal 2 / 2