AC/DC

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alatta elvileg írják hogy stúdiózni készülnek, és 40.évfordulós turné is várható!!! Adja isten hogy ide is jönnek majd!
http://www.rollingstone.com/music/videos/billy-joel-rocks-you-shook-me-all-night-long-with-brian-johnson-20140322

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sziasztok!

Júni 25dikén a Crazy Mamában fellép az ACéDéCé zenekar - Bon Scott tribute, új gitárossal!

2 óra elektroshock!
A régi Bon Scott-os nóták mellett elhangzanak az új nóták is! (pl Rock and Roll train!)

bõvebb info:
http://rockerek.hu/
http://acedece.hu/

Üdv!!
Azért mennyire hihetetlen, hogy 2008-ban is olyan kurvajó lemezt tudnak összehozni, mint '79-ben.
Irdatlan boldog vagyok, hogy részese lehetek a Hollandiai koncerten.
Hát gyerekek, ez über volt.
Nekem ülõhelyem volt, de végig felállva zúztuk a tribünön. A többi ülõhelyes tényleg elég passzív volt..
Majd rakok fel képeket
Akkor összességében jóságos volt és nem ilyen nagypapás, nyugis blues 😊
Milyen számokat toltak?

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

Faszájos volt. Kivéve a közönséget. Nagyon passzív volt, még az állóhelyeken is alig pogóztak páran. Hát még az ülõkön, néztem körbe, kb. mindenki fapofával bámult, ami kissé visszavett az élvezetbõl.

Csak azt nem értem, h akko mi a fakké jöttek el. Szombaton Milánóba volt konci, és néztem felvételeket, ott még az ülõhelyeken is mindenki felállt és tombolt....

Szal ez úgy eléggé visszavett az élménybõl. De maga a koncert fasza volt, mondjuk látszik, h már öregednek, szntem elég nagy esély van rá, hogy ez az utsó turnéjuk (legalábbis nagyobbszabású).

Jó volt? xd

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

Szívembõl szólt.
Minden jegyuzernek uzenem, hogy az osszes megvett jegy rohadjon rajuk.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Emberek! Nyakunkon a koncert!!!! Jee 😄DD. Sajnos kb. a felét már megnéztem youtobon 😊.

Hali
Budapsti ACDC-re van eladó jegyem
30000/dbTel:06307348338
Hali
Budapesti AC dc-re van eladó jegyem
30000/dbTel:06307348338
És mégegyszer:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretnék ülõjegyet állójegyre cserélni!!!( ráfizetéssel)
Sajnos késõn érkeztem. 😞 Ha valaki jobban szeretne ülni,vagy tud segíteni légyszíves
szóljon nekem!! Nagyon sokat jelentene!!! Kérem szépen segítsen valaki!
köszönöm.És gitáros vagyok...

Ági [email protected]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretnék ülõjegyet állójegyre cserélni!!!( ráfizetéssel)
Sajnos késõn érkeztem. 😞 Ha valaki jobban szeretne ülni,vagy tud segíteni légyszíves
szóljon nekem!! Nagyon sokat jelentene!!! Kérem szépen segítsen valaki!
köszönöm.És gitáros vagyok...

Ági [email protected]<#help><#help><#lookaround>
Most olvasta van ahol már 50-100 ezerért kínálják darabját,és még csak tegnap fogyott el,mi lesz akkor a koncert elõtti napokban ???

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

bigivan
Szevasztok Tagok !
Olvasom, hogy eladták az összes jegyet, de azért nem kell beszarni!
A koncert napján lesz jegy bõven, persze némi felárral kerül forgalomba, hiszen, sztem a jegyek nagyrészét a nepperek vették meg, akik azt majd el is fogják adni. Ezt 22 éves tapasztalataim alapján mondom, azóta járom Európa koncerthelyszíneit. Aki akarja, biztosan meg tudja nézni, csak, persze nem olcsón !

Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !

egyébként a ticketpro oldala 2 napig teljesen le volt fagyva, a jegyrendelés oldalra nem lehetett belépni.
Nekem annyi szerencsém volt, hogy egy ismerõsöm nem interneten vette meg a jegyem, hanem ticketpro irodában, de ott is szarakodtak a rendszerrel..
Sajnos errõl már lemaradtál, minden jegy elkelt.
Egyébként 13 900 Ft volt a legolcsóbb jegy.
akor jobbat tudok olyan oldal kéne ahol megvanak a jegyárak
mert aput szereném vele meglepni xD
szal nem a legdrágább érdekelne:S😊
A legdrágább jegy 19k.
Nem tudtok véletlen egy olyan képet, amelyen a frizurába belenyírt acdc látszik? Asszem nyíratnék olyat a hajamba márciusra.
Az album tényleg faja lett, de nekem is egy kicsit olyan belassult, mármint a fénykorukhoz hasonlítva. De amúgy nagyon JÓ!
hella! Télleg jó az új album. Bár úgy egybe kicsit uncsi meghallgatni, mert az ének dallamra eléggé hasonló, de angöösz nagyon a toppon van 😄.

Amúgy szntem inkább a vége felé vannak jobb számok. Pl. az a countrys szám jóféle, meg furcsa, hogy van egy lassabb számuk is, amit a rockn'roll elemeivel kereszteztek 😊.

Remélem még holnapra marad jegy 😄.

nem tudjátok mennyie kerül a jegy ?(ft)
Nekem már meg is van a jegyem a koncira 😊)))))))))))))) Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Évek óta várom már, hogy el tudjak menni egy koncertre 😊)
most szereztem be, és tényleg nagyon nagy 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bandee1987
Új albumuk sztem baromi jó lett

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

artschi
2009. március 29.
Papp László Budapest Sportaréna

acdc.com

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

nincs újság, elfogyott

sziasztok! végre egy hozzám illõ társaság! miújság?
AZ AC/DC metál<#guluszem1>??? Az AC/DC soha nem volt metál hanem Hard-Rock
AC/DC forever!!!!!!!!!!!

sziasztok véletlen nem tudtok acdc porszívót
Cervusz.

Ez nekem is új információ!
Honnan veszed, hogy hallgat AC/DC-t?
Tudtommal csak "The Libertines"-t és "Rage against the machine"-t hallgatott eddig!?

totya24
nofene.. jó ilyeneket hallani.😊

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

"Az AC/DC frontembere, Brian Johnson a napokban adott interjújában elárulta, hogy még ebben az évben új albummal rukkolnak elõ, melynek dalain már nagyban dolgoznak gitárosukkal, Angus Young-gal."
http://modthisname.spiderhost.hu/ok/?Roli
Fülüke
Kössz! 😄

De k*rvajó géped van istenem....

PíszLávJuniti
szép vagy 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Fülüke
na milyen?

De k*rvajó géped van istenem....

illetve Jim Morrison-t játszottta Val Kilmer.
Jó lenne ha csinálnának egy filmet az AC/DC-röl mint ahogy a THE Doors címû film is ami a Doors életét dolgozza fel nagyon jó film. Abban tök jól játszott Jim Morrison. Ha tényleg lenne film vajon ki játszaná Bon-t,vagy épp Angus-t. Adjatok ötleteket.
Egyetértek. AC/DC rulez! Valaki nem tudja, h terveznek-e európai turnét? Mert ide is ellátogathatnának. Sztem nem járnának rosszul

totya24
na végre..indítsuk be újra a topikot!😄

Ac/Dc 4ever éjjel nappal ezt hallgatom<#vigyor2><#vigyor2><#crazya><#crazya>
totya24

blackmetal
úristen! már a messzi hobbitok földjén is hódít a rock zene!

\"For those about to rock-we salute you!\"

Oldal 1 / 2Következő →