AC/DC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A feloszlásról szóló hírek továbbra is ellentmondásosak
Elõzmények:
Friss infók Ausztráliából, Malcolm nagyon beteg
Feloszlik az AC/DC?

http://www.rollingstone.com/music/videos/billy-joel-rocks-you-shook-me-all-night-long-with-brian-johnson-20140322
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Júni 25dikén a Crazy Mamában fellép az ACéDéCé zenekar - Bon Scott tribute, új gitárossal!
2 óra elektroshock!
A régi Bon Scott-os nóták mellett elhangzanak az új nóták is! (pl Rock and Roll train!)
bõvebb info:
http://rockerek.hu/
http://acedece.hu/
Üdv!!
Irdatlan boldog vagyok, hogy részese lehetek a Hollandiai koncerten.
Nekem ülõhelyem volt, de végig felállva zúztuk a tribünön. A többi ülõhelyes tényleg elég passzív volt..
Majd rakok fel képeket
Milyen számokat toltak?
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Csak azt nem értem, h akko mi a fakké jöttek el. Szombaton Milánóba volt konci, és néztem felvételeket, ott még az ülõhelyeken is mindenki felállt és tombolt....
Szal ez úgy eléggé visszavett az élménybõl. De maga a koncert fasza volt, mondjuk látszik, h már öregednek, szntem elég nagy esély van rá, hogy ez az utsó turnéjuk (legalábbis nagyobbszabású).
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Budapsti ACDC-re van eladó jegyem
30000/dbTel:06307348338
Budapesti AC dc-re van eladó jegyem
30000/dbTel:06307348338
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretnék ülõjegyet állójegyre cserélni!!!( ráfizetéssel)
Sajnos késõn érkeztem. 😞 Ha valaki jobban szeretne ülni,vagy tud segíteni légyszíves
szóljon nekem!! Nagyon sokat jelentene!!! Kérem szépen segítsen valaki!
köszönöm.És gitáros vagyok...
Ági [email protected]
Szeretnék ülõjegyet állójegyre cserélni!!!( ráfizetéssel)
Sajnos késõn érkeztem. 😞 Ha valaki jobban szeretne ülni,vagy tud segíteni légyszíves
szóljon nekem!! Nagyon sokat jelentene!!! Kérem szépen segítsen valaki!
köszönöm.És gitáros vagyok...
Ági [email protected]<#help>#help><#help>#help><#lookaround>#lookaround>
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Olvasom, hogy eladták az összes jegyet, de azért nem kell beszarni!
A koncert napján lesz jegy bõven, persze némi felárral kerül forgalomba, hiszen, sztem a jegyek nagyrészét a nepperek vették meg, akik azt majd el is fogják adni. Ezt 22 éves tapasztalataim alapján mondom, azóta járom Európa koncerthelyszíneit. Aki akarja, biztosan meg tudja nézni, csak, persze nem olcsón !
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Nekem annyi szerencsém volt, hogy egy ismerõsöm nem interneten vette meg a jegyem, hanem ticketpro irodában, de ott is szarakodtak a rendszerrel..
Egyébként 13 900 Ft volt a legolcsóbb jegy.
mert aput szereném vele meglepni xD
szal nem a legdrágább érdekelne:S😊
Nem tudtok véletlen egy olyan képet, amelyen a frizurába belenyírt acdc látszik? Asszem nyíratnék olyat a hajamba márciusra.
Az album tényleg faja lett, de nekem is egy kicsit olyan belassult, mármint a fénykorukhoz hasonlítva. De amúgy nagyon JÓ!
Amúgy szntem inkább a vége felé vannak jobb számok. Pl. az a countrys szám jóféle, meg furcsa, hogy van egy lassabb számuk is, amit a rockn'roll elemeivel kereszteztek 😊.
Remélem még holnapra marad jegy 😄.
Évek óta várom már, hogy el tudjak menni egy koncertre 😊)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Papp László Budapest Sportaréna
acdc.com
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
AC/DC forever!!!!!!!!!!!
Ez nekem is új információ!
Honnan veszed, hogy hallgat AC/DC-t?
Tudtommal csak "The Libertines"-t és "Rage against the machine"-t hallgatott eddig!?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler