Nokia 6230/6230i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tudom létezik-e térképprogram a 6230i-re, és ha igen, mi a neve?
Köszi!
10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD
Köszi! <#vigyor4>#vigyor4>
10 fajta ember van a világon: Aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem... XD
ha igen akkor hogy
Minden ami Gsm
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Az a helyzet hogy elfelejtette a kódot ...
Valamilyen kódgenerátor érdekelne ami generálna egy kioldó kódot.
A mobil egy Nokia 6230.
Fontos nagyon
Hogy tudom a java-t frissíteni rajta?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Vagy mire érdemes rákereseni? (a java games for nokia 6230i-n kívül)Úgy értem, mi különbözteti meg a játékokat, hogy melyik telefonra való?
elõre is köszi a válaszokat.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Köszi <#hehe>#hehe>
Próbáld meg azt hogy a PCSuite-ba kikapcsolod az összes kapcsolatot (usb com1 irda...) hogy csak a Blútút legyen. Hátha az segít...
volt anno nem is olyan régen egy témám ahol a csengõhang a nokia thune volt kissé átdolgozva. egy japcsi csaj énekelt alatta és nagyon jól volt.
na ez kellene nekem S.O.S-ben a gabor.keseru kukac gmail.hu címre
ha valaki tud segítsen!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
azért ide teszem be, mert ilyen típusú a teló, amivel nem megy a dolog..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Köszi elõre is!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.