Foci Freestyle
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Gratulálok fx-nek! Nagyot játszott ma.
Rajtam kívül volt valaki ma a Gödörben innen sg-rõl?

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
de egyenlõre marad a dekázgatás egy-két ATW- ez az egyetlen "trükk" amit tudok<#vigyor5>#vigyor5>
The Freestyler of Õrbottyán :)
http://youtube.com/watch?v=QWyztBMZVUM
õ is 13 éves
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
mert nagyon jól Lövök koromhoz képest!
ami nem megy az a labdaátvétel le tudom kezelni meg minden csak nem szeretem mert nem mindig sikerül jól:S
Cselezésben nagyon jó vagyok.
Passzban nem:D önzözök 1 kicsikét:)
szal imádok focizni és sztem nagyon jól is tudok koromhoz képest 13 éves vagyok.
tok 1 párat meg érzékem is van hozzá szerintem.
majd mutatok videót.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Csakhát nekem vastagabb - és nem olyan mozgékony a lábam, ehhez pedig vékonyabb lábak kellenek, de majd próbálkozom.
-ezt találtam :D
Csaj labdaérzékkel
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Uj linkek a honlapon
Bõvultek a videok..ezentul freestyleos reklamok is vannak a kinalatban!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
most keménykedek én is :DDD
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
http://freestylefoci.uw.hu
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
volt egy balesetem, elszakadt a combomban egy izom...azóta picit visszafogtam magam. :)
de elég könnyen szakadósnak tûnik tehát betonra nem hiszem hogy viszem

Csak itt a 8.kerületben nem gyakorolhat az ember nap mint nap.