Rave zene -hová lett?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Írj már még hasonló címeket lécci!
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
lipstick - im a raver (lehet h nakatomi az elõadó)
4 tune fairytales - my little fantasy
paul elstak - the promised land
+minden, ami party animals 😊
én nem sokat találtam 😞
wonderland - be on a star
u.f.o - all we do is rave
brisk & trixxy - eyeopener
euphony - space invader

<#finom>#finom>
Múltkor hallottam a rádióban, nagy csalódás volt be volt lõve..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Komlodi Fenykatedralisat sikerult beszereznem, de az sem volt minden konyvesnel.
Tudnal pesten valami konkret helyet, ahol van Mennyek Kapui?
PG stilusat mindig nagyon szerettem, de amiota mar nincs a Freeenel, abszolut semmit nem tudok rola. (zenel-e meg, ir-e valahol?)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az elektronikus zeneirányzatairól, fejlõdésérõl szól. Nem mai darab de qrvajó könyv! Total korrekt, s nem L2L (azaz laikusok laikusoknak), hanem 'szakértelem'.
A modplugrol amugy nagyonnagy szamokat lehet lekapni, leven ott tenyleg muveszek munkai vannak. 😄
En hardcore-ba inkabb csak a Thunderdome valogatasokat hallgatom, de azt ajanlom mindenkinek aki nemismerne. 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Különben ha már itt tartunk ajánlok egy klassz kis hardcore számot: DJ Renzo - Have A Good Time LEtötlhetõ valahonnan innen pontosabb linket bocsi nem tudok, mert most hirtelen nem találtam meg 😊
most eszebe jut egy ilyen orokzold hamarfeleljheto szam mar nem tudom kinek az elodasaban 1994 kornyekerol
sozongyahogy: i wanna be a hippy
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
tehat ez nem gaz, hanem szerencse 😊 marmint hogy mindenkinek mas az izlese. szerencsere nincs megadva, hogy mindenkinek csak a komunista hymnuszok techetnek
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
tegnap voltam kint a szureti unnepsegen es valami tancegyutes ugralt ott valamelyik mchaver szamra. amire ra jottem, hogy a csardas es a techno egyforma utemu es ezert jol lehet oket keverni 😊. azert megy jol az ilyen nepi technonak, mert csak valami ki gagyi dallamot kell ala tenni a szaz eves szoveg ala es megvan az uj slager...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nem volt ez olyan szubjektiv felosztas, hidd el.
Es van tenyleg teccik/nem teccik kategoria, de AZ tenyleg szubjektiv!
Amit Tetsuo irt, teljesen egyetertek vele, sokat nem szeretek belole (a masik halmazbol), de elismerem a munkajukat, IGENYESEK! Az elso halmaz pedig nem az.
Ezt valaki vagy belatja, vagy nem, attol meg igy lesz.
Nem az a megoldas, hogy ami nem tetszik, nem erzem at, az szar.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
pl:
Babysysters, GangstaZlee, Feketepákó, Scooter, GigiAgustino, Padödõ, Pink, Backstreetboys, Puff Daddy (vannak jó számai, de azt nem õ írta s nem is õ rappel rajta..), az a román Dragostei (v mi?), Tatu, Fenyõmiki, a Valóvilágból bárki, Duplakávé.. stb (még rengeteg magyart s külföldit is felsorolhatnék csak nem ismerek sok mai 'elõadót')
a másik halmaz:
Queen, DJ Krush, Michael jackson, Jim Morrison, James Brown, Bob Marley, Mills Davis, Anima Sound System, DubcityFanatikz (magyar breakbeat), Yonderboi, Lauryn Hill, Balázs Elemér (jazz), Jeff Mills (techno), Armando (house).. stb (hálisten itt is rengetegen vannak.)
Lehet h nem mind1ik teccik neked ez utóbbiból, de el kell ismerned h õk értenek ahhoz amit csinálnak és nem (csak) szórakoztató iparosok, hanem mûvészek!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az egyik legigénytelen szar,amit halottam/láttam,amikor megy persze az elmaradhatatlan dübörgés,és egy emberke fél percenként elmondja a nevét,azt már elfelejtette,annyira értelmetlen vol....
idoigenes? tartalekigenyes? eroforrasigenyes?
zenet csak szubjektivan lehet megitelni - vagy szereti valaki vagy nem. lenezni azt, mert valakinek mas az islese... hat ez izlestelen.
És mi az ami nem rock és igényes neked?
Utálom a rockot mint a szart, de nem nézem le azt aki Nirvanát, Led Zeppelint, stb hallgat mert az nem igénytelen csak más.
Mindazonaltal nem vagyok benne biztos h ha az illeto hallana vmi igenyesebb zenet nem allna at arra.. es hagyna kozsot a csudaba. 😉
Azt persze nem mondom, hogy platina, meg mittudomen milyen eladast produkalnak, de azert jok, es mennek.
De attol, hogy valakinek pl. Kozso csapatai jonnek be,az meg nem lesz igenyes. Es attol, hogy valakinek nem jon be pl. az Anima Sound System, attol az meg igenyes.
Meg a színvonal is elég nagyot esett...