Játék készül a Cápa című filmből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Több bíícs lesz és onnan kell majd elûzni az embereket, és akkor teljesítünk egy mapot, ha minden turistát elilyesztünk a marcangolásainkal. Aztán egyszercsak elkezdenek ránk vadászni és ha azokat is széthamizzuk hajóstul együtt, akkor irány a köv pálya. A játék felénél meg kimehetünk a parta tolókocsival és a strandon sütkérezõ csajok seggét csókolgathatjuk, bár ez inkább bonus pálya lesz 😊
Csak rá kell írni a dobozra, hogy: dúm3 szpésöl edísõn tribút tu Dzson Karmak, meg ilyenek.
Kapásból 1-2 milkóval többet adnak el belõle!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.

Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"Csak egy példa erre: minden egyes áldozat után, akinek egy testrészét leszakítjuk, 25 pontot kapunk."
Sharkageddon...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ezen kurvasokat röhögtem

"minden egyes áldozat után, akinek egy testrészét leszakítjuk, 25 pontot kapunk." Háhá ez nagyon tetszik!!!
Tps nézetben úszkálunk a cápával, jobb alsó sarokba lesz egy kis radar amin piros pöttyökkel jelzi az embereket, akiket cafatokba kell szaggatni külöbözõ cápakombókkal vagy mi?
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Ekkor hirtelen egy rayman utánzat jutott eszembe, cápával. szvsz nem lesz nagy game.\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Aztán ezt kitalálták.
Azért én megnézem mert szeretem a cápákat, de van egy olyan érzésem, hogy egy árkád vacak lesz (lsd. 25 pont)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.