Fénypisztolyos játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem másik fajta pisztolyom van, és tényleg elég nehéz szóra bírni. GunCon2 módban tudod csak használni 100 Hz-en, viszont úgy nem tudsz PS1 játékokat játszani, valamint figyelj arra, hogy ne világítson be a képbe semmi (ablakkal szemben pl nem mûködik).
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
http://img339.imageshack.us/img339/7379/dscf6478.jpg
Mellékeltem a csatlakozóit is hátha ti tudtok róla valamit.
Ha minden igaz akkor a sárga az úgy kell hogy a TV és a PS2 közé. A nagy széles a PS2-be. Az USB vagy a PS2 be vagy sehova. A 3.-csatlakozó az ott külön a fekete jobb oldalon nah azt nem nagyon tudom mi célt szolgálna. A PS2-em az ez a fajta playstation 2 scph 50004 .
Cro Cop ot próbáltam rajta...
Kipróbáltam egy Panasonic TX-P42C10Y on nem mûködött.
Kipróbáltam egy Panasonic panasonic quintrix on ott már annyira ment hogy észlelte a fegyvernek a célzóját úgy hogy össze vissza rángatta nem lehetett jóformán kalibrálni akármilyen messzirõl csináltam.
Remélem tudtok nekem segíteni elõre is köszönöm.
lcd monitorom van és ehhez szeretnék egy fénypisztolyt... azt olvastam, hogy tfthez nehéz megoldani, de úgy tudom a ps3 hoz készült GunCon3 fénypiszoly használható lcd tvhez is pl, namost gondolom direktben ez nem jó pchez... meg lehet ezt valahogy oldani valami átalakítással, vagy létezik e már esetleg lcd monitorhoz is..
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
a pisztolyomnak az rca-kimenete nem "papás-mamás", azaz ha bedugom valahova (mondjuk a TV-készülék video-in csatlakozójába), akkor a ps2 av-kábelbõl "kijövõ" videokábelt már nemtom hova dugni, és ez okozta a problémát. közben kiderült, hogy a boltokban kapható RGB Scart kábel sárga csatijába ez bedugható, és így nincs probléma.
van egy slim ps2-m, és vettem egy guncon 2 pisztolyt, ennek a végén egy usb és egy sárga rca csatlakozó van.
az usb-t sejtem, hogy a ps2-be kell dugni, de az rca-t azt hova? :D
A
Vettem mostanában egy jó fajta fénypisztolyt x-boxra, csak az a gond hogy nem tudom milyen játékokhoz jó.
Ha ti tudjátok mondjatok légyszives egy párat.
Elõre is köszönöm.
tv-vel kompatibilis.(az egyik Snap,a másik nevére nem emlékszem)
A helyzet az,hogy egyik pisztolyt sem lehet bekalibrálni 100 hz-es
tv-re.
Azért ez átverés.
Van egyáltalán olyan pisztoly,ami tényleg megy 100 hz-es tv-vel?
és az 1 ugyanolyan csatlakozoja van mint a ps2nek???
-----------------------------------------------------------------------
pisztolyos lövöldözös <#gun>#gun>
up
Mintha említettetek volna régebben vmi zombis lelövõst, mi volt az?
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
s milyen pisztolyok vannak amugy? melyik a megbizható?
www.hordamusic.hu
Hát N gépre meg ugyis hiába várjuk a pisztolyt.. beszûkült és konzervatív a Nintendo. De Resi és Mortal azér mehet a gépen..
www.hordamusic.hu
www.hordamusic.hu
a westernes cucchoz nem kell eyetoy.. mer nem mindenhez van eyetoy.. siman erzekelo van a az ov belso feleben.. ami erzi hogy beletetted.. es mehet a hent.. persze azert egy ilyen westernes dolog nem igazan tobbnapos jatek...
szal sok videoval atvezetovel megoldva.. a gyorsabb mint a halal c. filmet feldolgozva.. tehat ilyen kis parbajharc versenyre alapulna az egesz... es a multiplayer ugy nez ki hogy hirtelen kigyullad a lojj felirat a haver lo.. majd te josz.. es mikor te ujra losz a haverod "ghost" ja lesz az ellenfeled meg ilyenek:)
Ezt a westernes cuccot egyébként meg lehetne valósítani az EyeToy-jal is: a kamera figyelné, mikor rántod elõ a fegyvert. Jópofa ötlet :).
Kérdés: van olyan fénypisztolyos játék, amiben valami módon lehet irányítani a fõhõs mozgását?
Egyébként már a 100Hz-es tévékhez is extra pisztoly kell.
Mondjuk nem ismerem pontosan a plazma/projektoros/stb tévék mûködési elvét, de azt el tudom képzelni, hogy esetleg szoftverbõl lehet emulálni a scanline-effektet a ravasz meghúzásakor. Utána kell nézni.
2)szerintem meg ps2-n sincs kihasznalva ez a dolog...
pl hirtelen feltok sorolni vagy 3 fenypisztolyos jatekot ami bar szinte majdnem ugyan arrol szol mint a tobbi jatek de biztos vagyok benne hogy lehetne valami ujat is hozni a jatekelmenybe.. pl
alienes lovoldozos: folyosokon boklaszva felig sotetbe neha csak a piros lampa villodzik stb.. jo kis fosatos jatek lehetne belole..
SWAT.. ez meg taktikai lovoldozos jatek lenne.. nem csak loni kellene hanem taktikazni lehetne mint a normalis swat jatekban.. ugyanugy sok sok artatlan emberekkel...
szerintem ez a legpotencionalisabb otlet...
aztan:
pl westernes cuccos:) lehetne kapni rendes kis ovecsket amibe bele kell rakni a pisztolyt es onnan kell elokapnod.. es ki a gyorsabb:) meg mittom en. annyi otlet van es en nagyon csiptem a lovoldozest foleg ha celoztam vele rendesen es nemcsak lovoldoztem ossze vissza mint egy hulye..
3) ja es mivan va valamelyik tv ben nem futkosnak elektronsugarak???
pl nekunk projektoros tv-nk van..ha jol tudom ebben nem futkosnak ugy az elektronsugarak (hisz kameraval felveve sem esik szet a kepernyo..) ezeknel hogy mukodik?
So cry me a fuckin river, bitch!
eddig nem is gyanítottam hogy mûködhet a dolog
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
ps1:
-Time Crisis
-Time Crisis: Project Titan
-Resident Evil: Survivor(kicsit nehézkes irányítani fénystukkerral, meg pixeles is de jó a hangulata)
-ELEMENTAL GEARBOLT(személyes kedvenc,a legjobb játék, még némi karakterfejlõdés is van benne, baromi jó a sztorija+anime átvezetõk)
-Area 51
-Point Blank 3
PS2-re:
Time Crisis 2-3
Dino Stalker
Vampire Night
Resident Evil:Dead Aim
PSN ID: Janey_HUN " ebben az országban csak két profi van,és a tükörbe nézve a másik visszainteget "