Carmageddon folyt mér nincs?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gamekapcson meg azt írták az egyik hozzászolásban hogy az idei E3.-on kint lesz a negyedik része.
A 2.-dik részében a 9.-dik feladatot hogyan kell megoldani?
amugy szerintem 2volt a legjobb1 be gyenge volt a grafika és az ellenfél autoját se lehetett olyan hamarkönyen öszezuzni 3 szar a zombikkal egyutt 2 a legeslegjobb. nemtudjátok le lehet e vhol tölteni free ként mint pl a gta 1-2õt?jah és a kettõbe lehetett autokat venni:)
de mivel tök véres volt szerintemsose lesz ujab része akárcsak a dukenukem nek.. max zombis. azmeg nem az igazi
Az angliai központú SCi Entertainmentnek bõdületesen rossz éve van, hiszen januárban 92 százalékot estek a részvényeik, így az egykoron 600 millió fontot érõ értékpapírok már csak 50 milliót kóstálnak. Tovább tetézi a bajt, hogy a cég alapítóját, az Anglia legsikeresebb üzletasszonyának tartott Jane Cavanagh-t, valamint a férjét, Bill Ennist, aki a publikációs részleg feje volt, és a stúdióvezetõ posztot betöltõ Rob Murphyt is elküldték, fõleg befektetõk nyomására, akik nem nézték jó szemmel a siralmas tõzsdei teljesítményt. Cavanagh helyét Phil Rogers vette át, aki, hogy megbirkózzon a fennálló pénzügyi helyzettel, 14 rosszul tejesítõ, illetve fejlesztés alatt álló játék munkálatait állította le, valamint körülbelül 800 munkatársukat küldte el.
Ezek láttán azt hiszem, egyáltalán nem meglepõ, hogy több cég is pályázik az angol kiadóra, és a Daily Mail Online szerint leginkább az Ubisoft vagy az EA lehet az, akiknek sikerülhet a megvétel, de szóba került az SCI-nél 16,13 százalékos -- és ezzel a legnagyobb -- részesedéssel bíró Warner Brothers is, akikkel nemrég egyezséget kötött az angol cég, aminek értelmében idén már nem növelhetik a részesedésüket. Természetesen egyik érintett cég sem kommentálta az esetet, de ha érkezik valamilyen fejlemény, tájékoztatunk titeket.
Tudom, hogy hirtelen zúdítom ezt rátok, de nagyon kíváncsi lennék hogyan lehetne beinstallálni az új kocsikat a Carmageddon 2-be. Az új kocsikat és pályákat megtaláltam, de nagyon felidegesített az, hogy nem tudom õket berakni a játékba.
A Carstockalypse-t megtaláltam, de ha kitömörítem hibát észlel, márpedig ezt írja ki:a data/opponent.txt érvénytelen elérési utat mutat. Legyetek szívesek, ha nem zavarlak és untatlak ezzel titeket, írjatok róla léci.
Elõre is köszönöm.
Tisztelettel Santo
Valaki nem tudja honnan tudnám letölteni a Carmageddon 1-et magyar szinkronnal???? Nagyon kéne
DE a cenzorok nem engedték kiadni, mert túl brutálisnak találták, ezért teljesen át kellet írni az egészet.
Innen jötttek a zöld vérû zombik, meg a lerombolt városok, ahol már nem volt túl élvezetes kocsikázni.
A 4. részbõl még lehet valami, mert a Doom 3-nak sikerült a cenzúrát (majdnem) teljesen lárázni, mert õk azt akarták, hogy a zombiknak se (démonoknak se) vörös vére legyen, hanem vmi sárgás-zöldes trutyi.
Ha SCI -nek is sikerülne ez, akár egy ujabb klasszikus lehet belõle!
(gf4-hez) ami kicsit felturbózná a graffot. úgymint doomnál a jdoom.
lll l ll lllll l lll ll
A vidámparkos pálya nagyon ász volt :D
PSN ID.: Beegabor
Carmanal a hangsúly a gyalogosok gyilkolásán (ezért volt egyedi) és a kocsik törésén volt ... de még lehetett benne versenyezni is.
GTA pedig misszióközpontú, ami a Carma 2ben nagyon silány szinten volt csak minden 5ik pályán. A hasonlóság az autók törése. Viszont GTA-ba nem feltétlen az autóval gyilkolászol. Meg hát ha gyalogosokat ölsz nincs pont(kivételt képez, ha eldobott egy kis ZS-t), mert nem az a célja.
És még sorolhatnám.
Szerintem nagyon merész állítás a Carmát a GTA-hez hasonlítani.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
mellesleg mi bajotok a 2-vel? kb ugyanaz mint az 1, csak jobb grafikaval

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Talán ezért nincs nekijje folyt. !
a 3. rész eredetibe volt meg nekem, hát nagy csalódás volt..
de azért várom a 4. részt, meglátjuk milyen új dolgokat tudnak kicsiholni belõle.
"kegyetlen" jó volt... :-DDD
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
én szeretnék 4-et. Mondjuk nem nagyon tudok elképzelni olyan kiadót, amely képes lenne egy igényes folytatást letenni az asztalra.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(származás www.sg.hu 2003 június 19)
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Azóta is hagyomány nálam, hogy karácsony és szilveszter között Karmázni kell :)
Egyszer az elsõvel, egyszer a másodikkal. Idén az elsõ a soros :D
shit happens
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8