Survivor2 a sziget

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repro
mert a nézõk telefonos szavazatiból eszméletlen pénz jön be. igaz ez így is százada a VV, BB telefonos bevételének

N0 TXT TLK PLZ!4!

Narancs
Kilenc?
Ez durva...
Amúgy nem értem miért nem ugyanúgy csinálják mint az amerikaiak...sokkal érdekesebb lenne!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

akyyy
jó a faxom is a nyelves szádba

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Wing Rockling
Mé, a szörvájvor az jó

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Bandew
Inkább csináljatok mást, mint hogy szánalmas mûsorokra pazaroljátok el az idõtöket.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ó, az nagyon régen volt. most indul 3 hét múlva amerikában a survivor 9. a játékosok hasonlóak voltak, minden típus (néger izom, fehéz izom, homokos, jó csaj, szende csaj, öreg fiú, katona).

mindegy.

a lényeg, hogy a magyarból az hiányzik, ami az amerikait érdekessé teszi (annyira érdekessé, hogy ugye a 9., indul már) - a konspirációk, küzdelem a szavazatokért, a másik átb*szása, a taktikázás. (és ott persze nem a nézõk döntenek, hanem az utolsó 7 kiszavazott, szóval azok, akiket a 2 gyõztes is kiszavazott)
Narancs
Én annó az amcsit néztem, mikor 2 éve ment a Viasaton szinkronnal.
Sokkal jobb fej embereket válogattak oda, nem csak izom faszú jánosok meg ex légiósok voltak benne...
Amúgy azt ha jól emléxem vmi ügyvéd nyerte meg...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

TomY92
Szerintemis

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

TomY92
igen

Eminem![JuventuS Barcelona [West Bromwich Albion] enemy-territory.hu www.dbzgt.hu KakaroTTo

Davidus
Szerintem a testépítõ Hankó Dávid nyeri

V9ykn8_TZL0

hykao
Mikor adják amúgy, szombatonként?
TomY92
ha egyáltalán nézitek

TomY92
Szerintetek kinyeri a Survivor2-tõt?

TomY92

hykao
Hehe, az érdekes lesz, mert egyrészt ahogy említettem egyben vették fel a két részt...
Másrészt azt hiszem ezt a testépítõ Hankó Dávid nyerte...de ez nem biztos...bár ez nem túl nagy probléma RTL-éknél...majd akkor most Buci bepasizik... 😊))
TomY92

DJ Skyline
fogadjunk hogy majd Stól' becsajozik a végére mint a Survivor1-ben! és fél év múlva "csõdbe" megy a kapcsolata...

RangeR
Milyen jó is lesz! Majd a törhõ köcsög megint csúzlizhatja az egzotikus madarakat unalmában, az a szerencsétlen meg azt sem tudja, hogy arrébb lehetne repülnie, mert még életében nem látott ilyen csupasz faszkalapot és nem tudja, hogy tartania kellene tõle, mert a szárnyával nem tudja szétcsapni a pofáját...

hykao
Ha jól tudom ezt az elsõ résszel egy idõben vették fel.
ricsi1
még egy értelmi mûsor...

tényleg te nyitottad? mien meglepõ 😊)

akyyy
adjanak normálisakat, de sajna nincsen....külföldi adokon is egyre agyrémek mennek, meg mostnai filmek is....

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

traXion
látszik...

Glpetyus

TomY92
Engem érdekel!

TomY92

traXion
Inkább a szekrényt nézem...

Amse
Sephi
Ha' hajra Del! 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

TomY92
SZiasztok én nyitottam ezt a topicot ebbe írkáljatok a survivorrõl meg bármirõl sziasztok

← ElőzőOldal 2 / 2