Jó reklámok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért nem mûködik a bal/jobb egér-gombod? :)
Nekem legjobban a Bud és a Heineken reklámok jönnek be.
Végül is: jó anyag - jó reklám. :)
Ennek a TV-s változatát láttam tegnap, de ez a netes sokkal jobb. Végre itt egy jó példa, hogy egy ilyen száraz témában is lehet rövid/frappáns alkotást létrehozni.
Axe reklámok,fõleg mikor a csaj begerjed a kocsiban,és lehajtja a fejét<#hehe>#hehe>
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
ahogy a kutya a fején törülözövel kinéz, bemegy a pasas, oszt minden tiszta kosz, áá :D:D:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pepsi Max
Mindent visz <#vigyor>#vigyor>
Nem tudja valaki hol találom meg magyarul?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
zümmm...züüüümmm...Legyünk barátok <#buck>#buck><#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
...
Az autónak viszont jó hangja van.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
a Kutyát és a Martinit megtartotta :))
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Végén mikor sugárzó tekintettel, széles mosollyal rohan a barátai felé a hosszúhajú nagydarab bõrkabátos csávó, kinek ragyog a haja a sampontól...hát az LoL!! :DD
Ha esetleg vkit érdekel:
Tennessee Ernie Ford : Sixteen Tons
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
[O_O] (.)(.)
[O_O] (.)(.)
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A Raiffeisen azért ennél jobb.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
-pápápápápápápápápápápápápápápápápápá.......
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
NEM TUDNÁ VALKI HOGY A DULUX REKLÁMBA SZÓLÓ ZENÉNEK MI A CÍME????
1000KÖSZ
Megint kéréssel fordulok felétek!
Még az elõzõekben említett reklám zenéje sincs meg, de ujból egy reklámzene címe és elõadója érdekelne!
JogaTV reklám ami mostanában megy a csatornákon!Kis Ronaldinho és a nagy Ronaldinho nyomja benne veszettül!A végén a "kicsi" megmutatja azt a "footballista" tekintetét!:) Nem tudom h ez igy mond-e vkinek vmit de ha nem az megnézheti ezt a szetm órisási "kis filmet" a nikefootball.com-on(jogatv)!Keresse meg akit érdekel és ha tudja a címet az legyen szíves eme fórumba beírni!
Elõre is köszönöm!