Jó reklámok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocsi, hogy nem tudok linkelni, kockapajtás tanits engem légyszi!!! KockaMesternek
Ilyenek ezek a mai egerek. <#vigyor4>

Miért nem mûködik a bal/jobb egér-gombod? :)

Ez elég jó lett: Klikk!
Tanulj meg linkelni tökfej! <#smile>
www.finishit.atw.hu
Tévé-e? :) Kicsit fura dolog, van eltérés a tévéhez képest szerintem.
Most láttam egy érdekes dolgot. A BB nevezetû pénzintézet most két reklámmal hivja fel magára a figyelmet. A neten lévõnek más vége van. Ez szerintem egy elég jó haladási irány, mert már ezt is megjegyezzük.
Na igen, ebben is le vagyunk maradva...
Egy jó reklámhoz nagyon jó reklámszakemberek kellenek, akik igen nagy pénzért hajlandóak csak csinálni a dolgukat. Viszont ennek megvan az az elõnye ,hogy a reklám tényleg jóra sikerül és tetszik mindenkinek. A tengerentúlon az amerikai-foci döntõ közben jelenik meg a "legdrágább" reklám 10 mp-ért hatalmas összegeket fizetnek, de azokról a reklámokról még napokig beszélnek az emberek, és úgy, hogy csak párszor látták õket.

Nekem legjobban a Bud és a Heineken reklámok jönnek be.
Végül is: jó anyag - jó reklám. :)

Neten azért elég sok jót lehet találni. Szerintem nem olyan reménytelen a helyzet, mint ahogy gondolod. Ellenben tény, hogy sok az idegesítõ reklám, pl. a filmeket megszakítók nagyon zavaróak.
Nem tudom, ezek a reklámok kényes dolgok...mindenhol vannak, és nagyon kevés a vonzó reklám, ami tetszik is, és a terméket is jól adja el. Sok sok fölösleges reklám van, és most kezdõdik ez az egész a neten is? :S
Láttátok már ezt a reklámot: Adossagrendezo?
Ennek a TV-s változatát láttam tegnap, de ez a netes sokkal jobb. Végre itt egy jó példa, hogy egy ilyen száraz témában is lehet rövid/frappáns alkotást létrehozni.
redbull0304
Honnan tudnám letölteni a peugeot 607-es reklámját???? Mikor elbujnak a kocsik 1.városba 2.erdõben...

csuhi
Az Uniqa-s reklámot fel tudja venni valaki, vagy le lehet tölteni valahonnan?

vafeN
au, kicsit elkésve:D

[O_O] (.)(.)

utánozós csaj <#nyes><#eljen>

Jó reklámok:a mostani uj Coca Cola reklám
Axe reklámok,fõleg mikor a csaj begerjed a kocsiban,és lehajtja a fejét<#hehe>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

akyyy
ez a CIF kutyás reklám akkora jó, hogy az már haláli:D:D::DD
ahogy a kutya a fején törülözövel kinéz, bemegy a pasas, oszt minden tiszta kosz, áá :D:D:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

David01
A Pepsi maxos legyünk barátok reklám angol változata:

Pepsi Max

Mindent visz <#vigyor>

Nem tudja valaki hol találom meg magyarul?

berlinboy6329
Legújabb Rájfájzenes reklám.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

PLackó
nem tudjátok honnan lehetne letölteni a tele kréker reklámokat,amikor hirtelen ijesztgetik az embereket, figyelemfelkeltésbõl?

ScarY MAN
A pepsi max os reklam :D
zümmm...züüüümmm...Legyünk barátok <#buck><#mf1><#idiota>

...

Taranov
Nézni is rossz :-/

Az autónak viszont jó hangja van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Volkswagen Golf reklám <#taps>

hnoemi
Coca reklám nagyon tetszik. Mindíg eltalálják.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

Harly18
Tényleg ez nagyon jó reklám.......

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Trisztin
Új Martini reklám :) George Clooney-val :)

a Kutyát és a Martinit megtartotta :))

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Az új Herbal Essenses sampon reklám nekem tetszik.
Végén mikor sugárzó tekintettel, széles mosollyal rohan a barátai felé a hosszúhajú nagydarab bõrkabátos csávó, kinek ragyog a haja a sampontól...hát az LoL!! :DD

senki? <#szomoru1>

vafeN
kösz

[O_O] (.)(.)

Trisztin
Igazán jóra szerintem most a Fiac Ducato reklámja sikeredett...

Ha esetleg vkit érdekel:
Tennessee Ernie Ford : Sixteen Tons

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Taranov
Pedig vannak, de sajnos azokat is olyan sokszor játsszák, hogy már nem tud nevetni rajtuk az ember.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mért vannak egyátalán jó reklámok? mert én még nemtalálkoztam eggyel sem.

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

i monster : daydream in blue

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

vafeN
Ja meg tudja vki a Duluxe-s reklám zenéjét? nagyon kéne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[O_O] (.)(.)

vafeN
Hallod 1x a faterom al is történt ilyen a balatonon csak õ a pipadohányt vette fel ( vagy mi a neve:D )

[O_O] (.)(.)

hnoemi
Az az új mobilos srácot átverõs reklám nagyon el lett találva szerintem (emikor zargatják hogy lekési a gépet). A Raiffeisen-es reklám nálam sem a kedvenc, de én az upcos reklámtól is kibuktam pár hónapja amiben suttogott a pasas. Ne kérdezzétek miért de el kellett kapcsolnom.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

valakinek nics meg véletlenül a Raiffeisen bank reklámja? az a "papapapapapapapapa" :)

REALista
Nagyon állat az új Adidas reklám ahol a két srác csapatot válszt!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Taranov
ez neked tetszik????????? a fejemben tiltólistára tettelek

A Raiffeisen azért ennél jobb.

akyyy
csak félig reklám mert ajánló de akész átverés most ez lol.... odamegy acsávó oszt kérdezi, hogy figyi ez nem a jáksó?:D õ meg ott táncol, loál

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ettõl én speciel kiakadok.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

akyyy
ez neked tetszik????????? a fejemben tiltólistára tettelek ^^

Tatyla
-szoval a jövedelmem...
-pápápápápápápápápápápápápápápápápápá.......

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

(festék reklám)<#wink>

BOCS NAGYON FONTOS LENNE !
NEM TUDNÁ VALKI HOGY A DULUX REKLÁMBA SZÓLÓ ZENÉNEK MI A CÍME????
1000KÖSZ

Nah hát hello!

Megint kéréssel fordulok felétek!

Még az elõzõekben említett reklám zenéje sincs meg, de ujból egy reklámzene címe és elõadója érdekelne!

JogaTV reklám ami mostanában megy a csatornákon!Kis Ronaldinho és a nagy Ronaldinho nyomja benne veszettül!A végén a "kicsi" megmutatja azt a "footballista" tekintetét!:) Nem tudom h ez igy mond-e vkinek vmit de ha nem az megnézheti ezt a szetm órisási "kis filmet" a nikefootball.com-on(jogatv)!Keresse meg akit érdekel és ha tudja a címet az legyen szíves eme fórumba beírni!

Elõre is köszönöm!