Az öröm nyomában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert Borcsa még a végén faképnélhagy. DDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
hmm..
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Amúgy jól elvagytok a barátnõddel ?<#beka2>#beka2><#zavart1>#zavart1>
na mesélj még errõl a cuccról.<#finom>#finom>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
amúgy heló !
aki ilyeneket akar nézni az
olvassa el ott a kommenteket a linknél.
És keressen rá eDonkey -ban a
Cytherea, feamale ejaculation, meg squirting, meg
ilyesmi kulcsszavakra. DDD
Érdekes videók vannak fennt.
hhhmmm???\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Nem ördög vagyok, csak egy bosszúálló angyal...
A tárgyra kérdezett.. te esetleg nem használsz?
sorry j/k 😊
N0 TXT TLK PLZ!4!
Van bennunk ( legalabbis a nok tobbsegeben) egy bizonyos G pont nevezetu, misztikus pont/folt aminek az ingerlese ilyen orgazmushoz vezet.
Van bennunk ( legalabbis a nok tobbsegeben) egy bizonyos G pont nevezetu, misztikus pont/folt aminek az ingerlese ilyen orgazmushoz vezet.
N0 TXT TLK PLZ!4!
A kedvesedbe inkább a sajátodat próbáld bele, attól is nedves lesz. Ne feledd: a gépek sosem érik utol a Természet csodáit...
Dehát most erre mit lehet?
Amúgy szerintem nem igazán a vibrátortól van, a csajszi egyszerûen bepisil amikor elmegy, van olyan aki elájul.
I will use google before asking stupid questions.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Üzenem neki, hogy nézzen másik pasi után

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem, nem pumpáltak bele semmit, "elélvezett" a csaj :-))
Ötlet?
Láttam a minap egy videót, ami nagyon megfogott, és azóta járom a szexshopok oldalait, kutatok, keresek, de még csak hasonlót se találtam. Érdekelne, hátha valaki tudja mi a tárgy pontos neve, vagy esetleg hol lehet beszerezni, vagy esetleg ha valakinek már lennének tapasztalatai a tárggyal kapcsolatban és megosztaná velem annak is nagyon örülnék. Sajnos mivel a "tárgy" kilétét eddig még homály fedi, csak annyit tudok tenni, hogy az alábbi linken letölthetõ, pár megás wmv-t ha letöltöd, és megnézed, talán kideríthetnénk hogy mi is ez. :-) A segítséget elõre is köszi, remélem hamarosan lehull a lepel :-))
A link pedig: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=17143