Second Sight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

Valaki elküldené nekem a reloaded-verzió cue-fájlját a [email protected] - címre? KÖSZ!!
http://sexualharrasmentpanda.ytmnd.com/

Az akció-rész jobban ki van dolgozva a PO-ban, ez tény.
Ugyanakkor mindkettõt végigjátszva szerintem ez sem sokkal rosszabb, csak éppen más. Tizes skálán ez nálam (maximum)egy ponttal rosszabb mondjuk.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

A Psi Ops-ban a Psi erõk jobban tetszettek, agykontrol, agyelszívás és pirokinézis rulez. 😊 Bár lehet, hogy hamar itélkezem és itt is lesz ilyesmi, nagyon az elején vagyok.

A kezelhetõség is mintha jobb lett volna a PO-ban és a az Psi erõkkel is sokkal jobban lehetett taktikázni.

11-re végigvittem.
9 óra lett a tiszta játékidõ, de legalább kétszer elakadtam órákra (két hónap múlva ilyen gond nem lenne -> gamefaqs 😊
A vége nagyon jó volt, mint egy Lynch filmnek. Teljesen összekeveredtek az idõsíkok és helyszínek.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Messze nem vagyok még a végénél, csak azt hittem.

"Válasz aabyssx"

LOÁL 😄

Ja, összességében 8/10 nálam.

Nekem a Psi-Ops NAGYON tetszett, úgyhogy azt felülmúlni nehéz (nálam).
Egyébként Válasz aabyssx nagyon jól ráhibázott a 7-ik hozzászólásban, a harc és úgy általában az akció jobb a PO-ban, de a sztori itt erõsebb. Nekem bejön a két idõsík váltogatása, és a sztori se rossz (persze nem egy MGS, senki ne számítson arra).
A zenéje szerintem az év egyik legjobb játékzenéje, a grafika csúnya, de nagyon folyamatos, és fél óra múlva is ott lesz a golyónyom a falon, szóval összességében nem rossz.
Ha jól sejtem, akkor az utolsó pályán vagyok, eddig kb. 7 órát tettem bele (+ elakadások), ez manapság átlagos egy akciójátéknál, én sokkal többre nem is vágyom, csak rpg-knél.

Röviden ennyi, ha akartok, kérdeztek.

Sephi
Mesej mar rola valamit. Megeri jaccani? Jobb mint a Psy Ops?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jól tudtad, a Goldeneye készítõi közül elég sokan részt vettek ebben is.

Ha véletlenül valaki végigvitte, az sikítson, mert félelmetesen elakadtam a 13-ik pályán 😞

aabyssx
Net-en elõfizettem az angol OPS2M-re.
Így havi 2e forintból kijön egy újság és házhozhozzák.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Te honnan toltesz le demokat?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

aabyssx
Én próbáltam a demo-t. Jó játéknak tûnik. A havoc fizikás PSI-Ops talán játékmenetben jobb, de ennek érdekesebb a története.

Majd egyszer be is szerzem a véglegest, ha ~hûdeolcsó lesz.

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
Én úgy tudtam Free Radical=ex-Rare srácok, akik a Goldeneye-t csinálták. Nem így van? :S

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

mb66
A grafix is tiszta Timesplitters2 stílusú amúgy (nekem ez a game megvolt GC n, tetszett is, bár voltak benne szar részek) ami nagyon bejövõs ...

www.hordamusic.hu

mb66
Rare?? ezt mintha a Free Radical Design (Timesplitters2) csinálná nem?
A GameCube verzióból láttam egy-két trailert és az alapján királynak tûnt a game! Bár az irányítás nehézkesnek tûnt.

www.hordamusic.hu

Petyus_
Ez nem csoda, Rare rulez. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Sephi

Sephi
Tegnap jott meg es mar irtam rola egy keveset de elarulom hogy akinek teccet a Psy Ops nevezetu jatek az ezt imadni fogja mert kb ugyanaz a ketto megis nekem ez talan egy csoptett jobban teccet 😊