Second Sight
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanakkor mindkettõt végigjátszva szerintem ez sem sokkal rosszabb, csak éppen más. Tizes skálán ez nálam (maximum)egy ponttal rosszabb mondjuk.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A Psi Ops-ban a Psi erõk jobban tetszettek, agykontrol, agyelszívás és pirokinézis rulez. 😊 Bár lehet, hogy hamar itélkezem és itt is lesz ilyesmi, nagyon az elején vagyok.
A kezelhetõség is mintha jobb lett volna a PO-ban és a az Psi erõkkel is sokkal jobban lehetett taktikázni.
9 óra lett a tiszta játékidõ, de legalább kétszer elakadtam órákra (két hónap múlva ilyen gond nem lenne -> gamefaqs 😊
A vége nagyon jó volt, mint egy Lynch filmnek. Teljesen összekeveredtek az idõsíkok és helyszínek.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
LOÁL 😄
Egyébként Válasz aabyssx nagyon jól ráhibázott a 7-ik hozzászólásban, a harc és úgy általában az akció jobb a PO-ban, de a sztori itt erõsebb. Nekem bejön a két idõsík váltogatása, és a sztori se rossz (persze nem egy MGS, senki ne számítson arra).
A zenéje szerintem az év egyik legjobb játékzenéje, a grafika csúnya, de nagyon folyamatos, és fél óra múlva is ott lesz a golyónyom a falon, szóval összességében nem rossz.
Ha jól sejtem, akkor az utolsó pályán vagyok, eddig kb. 7 órát tettem bele (+ elakadások), ez manapság átlagos egy akciójátéknál, én sokkal többre nem is vágyom, csak rpg-knél.
Röviden ennyi, ha akartok, kérdeztek.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ha véletlenül valaki végigvitte, az sikítson, mert félelmetesen elakadtam a 13-ik pályán 😞
Így havi 2e forintból kijön egy újság és házhozhozzák.
www.youtube.com/aabyssx
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Majd egyszer be is szerzem a véglegest, ha ~hûdeolcsó lesz.
www.youtube.com/aabyssx
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
www.hordamusic.hu
A GameCube verzióból láttam egy-két trailert és az alapján királynak tûnt a game! Bár az irányítás nehézkesnek tûnt.
www.hordamusic.hu