Yachtok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://www.yachtworld.co.uk/boats/2005/Benetti-Classic-115-2826167/Turkey#.VUixG5PpxEL
Riszpekk
az volt a koncepció, hogy neki legyen a legnagyobb hajója....
asziszem' már épûl egy nagyobb ennél is.....
nem én rendeltem......
Riszpekk
Luxus motorosyachtokat gyárt nagy mennyiségben, de majdnem egyedi építésû színvonalon (erre mindig megvan a fizetõképes kereslet, mégha drága is)
Olyan kb. mint autóban a merci
A Bayliner meg kb. mint az Opel
meg úgye amcsiba nyomják és most a dollár nagyon olcsó, tehát most olcsóbb megvenni a cuccot
de most nem akarok ebbe a témába belemenni, kizárólag a hajókérdekelnek, felszereltség, tapasztalatok
Riszpekk

Egyébként van egy ismerõsöm, akinek az apja hajók behozásával foglalkozik, ha mondasz valami konkrétat, megtudom kérdezni, ha gondolod.
Szerintem is jó móka lehet, de csak annak, akinek ketyeg a pénz folyamatosan a zsebébe, mert mondjuk van egy jól menõ cége, stb.
szal nem nyaralni akarok, hosszú távra érdekelne
Riszpekk
ha lenne pénzem egy yachtra, húznék délre a tengerre, városról városra
Riszpekk
az egyik gagyi vagy a másik elit?
Riszpekk
Az árbeli különbség alapvetõen a hajó méretével függ össze
nagyobb hajó > nagyobb hajótest > nagyobb motor > több kabin > több cucc a hajóban > több luxus
persze a méretnõvekedés indokolatlan árnõvekedéssel is jár
nagyobb hajó > sok pénze van a t. vevõnek, akkó' meg kopasszuk mek'!!
ha van konkrét kérdésed akkor ide vele, ne fogd vissza magad
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
internet, navigáció, blabla
de kikötõi díjak is érdekelnek, valamint fenntartási költségek
Riszpekk
Riszpekk