Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JAJA XD
Így még kevesebbet fog érni. :D
El kellett volna adni amíg drága volt. :P

hahaha pedig sab hype-olta a harmony-t h milyen jó meg minden most meg lehúzza xd
Oszt mé nem?

Jött egy új videó,de ez nem vót má?
//www.youtube.com/embed/j3s1AwU1E2I
Nincs neki egyedi hídja. :D
Csak a legtrébb és legszánalmasabb starship van neki alapból a videó szerint.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.09. 17:13:32

nem még nem
1
Próbálta már valaki az új verdát?
Nekem még arra sem volt időm hogy ma endeavor küldiket megcsináltam. Hétvégén akartam kipróbálni bankos karival de nemjött össze.

1
Én nemszoktam politizálni sem játékban sem irl.
Bár tény hogy GTA Online-ban néha szóba jön, mert van egy magyar csapat aki heccből egy pártról nevezte el a bűnszervezetét. Bevallom poén mikor kiírja a játék hogy xy rabló banda épp drogot csempészik vagy rabol. Már nagyon sok éve megvannak és poén velük rabolni.
De nem akarok senkit megsérteni ezért nem írtam ide a sárga párt nevét.

És ez sajnos az életben máshol is így van. Kár, hogy könnyen össze lehet ugrasztani az embereket. Bevallom, ilyen online játékban én is inkább kerülöm a témát. :(

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

nem jeri ryan eléggé szélsőséges trump ellenes(republikánus ellenes) lett a paramount nem dolgozik vele már szivesen se a többi stúdió. tudod ha szinész vagy és politizálsz akkor 90% hogy ki esel a kegyekből
Közben meglett az eventes hajó. Szóval lehet duplán patrolozni a diliért :D

Hát talán megcsinálhatnák Hetes sorozatát,elvileg képregény már készül Hetes kapitány kalandjairól.

csak nem lesz s3
s2 lesz készen van már
PiszkosFred
Nem kar erte, ha igaz a hir.

Nem a woke tartalma miatt, az sosem zavart es annyira nem veszes, hanem azert, mert egyszeruen rossz a sorozat. 2 reszt leszamitva nulla az egesz, azt a koltsegvetest, amit a season 2-re szantak volna, kapja meg egy uj ST sorozat, hatha.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Azért elég sok baromság van benne. Az hogy a diszkós szarkupac korszakban játszódik nekem rossz pont. Meleg klingon meg lekvár csaj. Satubbi.

max shatner mert frakes és a többiek pozítívan fogadták max esetleg még jeri ryan lehet az aki negatívan fogadta de inkább az irói woke-ság miatt nem a szinészi teljesítmény miatt
jah meg fogják nyírbálni de wanner oldalon inkább vagyis még több szar wanner produkció lesz amik többet érdemmelnek
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2026.03.08. 15:51:09
Rábíztam a Chatgpt-re az összefoglalót, lényeg kb. ez:
- a Paramount kaszálná a STA-t a 2. évad után az alacsony nézettség és a rajongói kritikák miatt
- sok kritika érte a (khm) 'modern' társadalmi és politikai témák miatt, pedig a kritikusoknak inkább tetszett
- a régi sorozatok 'veteránjai' is kritizálták az irányt (de ezt az AI spekulációnak tartja).

(Az USA az utóbbi időben eléggé irányt váltott (a fasizmus felé), talál emiatt próbálják a 'woke'-ságot visszavágni. De talán a Warner 110 milliárd USD-s felvásárlása miatt is megnyirbálják a kiadásokat.)

“Enough Woke Sh*t” Paramount CANCELS Starfleet Academy Season 2 After StarTrek OG Cast Rebellion

Akkor most mi van? :O
Anno, Roddenberry-t még azért ütötték, mert (még) több náci-ellenes tartalmat akart a filmekbe-sorozatokba...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Úgyis javítják gyorsan.
Volt már ilyen brutál sebzés,sőt még nagyobb is,amikor milliárdokat sebeztünk bugos konzollal. :P

//www.youtube.com/embed/ykaYT4XGDV0
PiszkosFred
Hat, tenyleg az eddigi legjobb resz volt.

gyerekek megnéztem a STA 9.-dik epizódját amit jonathan frakes rendezet és már tényleg trekes rész volt .amúgy nem értem h a paramount miért nem teszi meg őt állandó trek rendezőnek hiszen amikor ő rendez egy star trek sorozat részt az mindig jól sikerül mert tudja h mi kell
Ok,akkor félre értettem.

PiszkosFred
na varj, ez elite service bundle account bound, de ezt aktivalva/hasznalva egyszerre no a bank es az inventory, nem kulon-kulon. Itt nem kapsz aktivalhato cuccost, mint pl a 12 inventory meg a 12 inventorys tokenek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026.03.04. 10:05:13

Na akkor csak engem szopatott.
Baromi jó.
Mindegy úgy is annak a karinak kellett a bank bővítés,de a táska bővítést át kellett volna adni másiknak,de mostmár mindegy.
Ahogy kivettem a promotions fülről nekem a bank és táska kérdés nélkül bővítve lett.

PiszkosFred
A ket raktaros accounttal is ugyanez, acc bound mind a harom cucc, igy lehet megint nalad volt vicces kedveben a rendszer.

//www.youtube.com/embed/lywOCpm2Tmw

Ó te mázlista.
Nekem csak ruha doboz lett és intant nagyobb lett bank meg táska és lett egy xp vacak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.04. 08:02:20

PiszkosFred
Nalam a ruha doboz mellett a elite service is account boundkent lett lehivva, be is raktam az acc bankba mindkettot (a 25k XP is, de az kuka, abbol van rengeteg).

Én ma indítottam arc-ot és nem csinált semmit,se uninstallálni sem elindítani nem lehetett,az arc logó helyett valami piros jel volt az ikonja.
Próbáltam uninstallálni nem lehetett,fogtam kitöröltem a mappát és újra letöltöttem és telepítettem és jó.

PiszkosFred
Nem, csak olyan regen hasznaltam, akkor is csak redeem keyre, hogy telen uninstallaltam. STO-t siman a launcherrel inditom, NWO meg parkol vagy 4-5 eve mar.

Köszi!
(Ajaj, nekem az egyik accon csak négy arp-om van, kell majd itt is Twitchet nézni :)

A ruha doboza át rakható account bankba,az elite service pack a karakterednél instant kinyilik ha kiveszed.

Mi a szösz,neked is meghalt az arc kliens,

PiszkosFred
huh de regen volt mar, koszi a jelzest! Be is huztam minden accra, mar csak az arc klienst kell visszarakni :) Elite service bundle mindig johet, a tobbi annyira nem erdekel.

Star Trek Online: Corruption Alienware Game Pack Key Giveaway
Combat the Chimerans by grabbing this exclusive, free Star Trek Online pack from Alienware Arena!
Requires redeeming 5 ARP to claim a key.

Your exclusive key will unlock

Terran Empire Odyssey Outfit
1 Elite Services Pack
1 Small XP Boost

Alienware giveaway van.
Link.

újra kéne gondolnom a inquiry buildem a legendaryhoz ami nem 5 perc lenne mivel a boff slot a gond

1
Ne vitatkozz, higgy nekem a legendary a menő. XD

az inquiry-nél vitatkoznék
//www.youtube.com/embed/cB86hCZeBJw

:D
Közben a szerver beengedett, juhééé :D

Jézus szent ló némiszervét.
Ki ez az állat?
Szóval van hozzá magyar felirat?
Az jó.

Látom ez gép monster-es,azok viccesek. :D
Vagy eszement baromságok vannak benne és szétröhögöd magad,vagy értelmetlen mert ugyanannak a terméknek a neve egyszer ez egyszer az és szopás van.
Stratégiai játékban kurvára elakadtam mert más volt az alapanyag neve a receptben a gyárban mint a piacon. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.02. 20:29:45

'Unable to authenticate: Lost connection to Account Server' :(

Ja bocsi, csak tegnap láttam egy 9 napos magyar videót róla (link), abban volt magyar felirat rajta (itt egy deep learninges fordítás: link)

Star Trek Online will have server maintenance on all platforms at 6am PT tomorrow, 3/3. This is an extended maintenance and will last at least six hours.
We will keep you updated tomorrow in case of delays. Thank you for your patience

Én meg akarom várni míg valamennyire lesz hozzá magyar nyelv is.