Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El kellett volna adni amíg drága volt. :P
Jött egy új videó,de ez nem vót má?
Nincs neki egyedi hídja. :D
Csak a legtrébb és legszánalmasabb starship van neki alapból a videó szerint.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.09. 17:13:32
Nekem még arra sem volt időm hogy ma endeavor küldiket megcsináltam. Hétvégén akartam kipróbálni bankos karival de nemjött össze.
Bár tény hogy GTA Online-ban néha szóba jön, mert van egy magyar csapat aki heccből egy pártról nevezte el a bűnszervezetét. Bevallom poén mikor kiírja a játék hogy xy rabló banda épp drogot csempészik vagy rabol. Már nagyon sok éve megvannak és poén velük rabolni.
De nem akarok senkit megsérteni ezért nem írtam ide a sárga párt nevét.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nem a woke tartalma miatt, az sosem zavart es annyira nem veszes, hanem azert, mert egyszeruen rossz a sorozat. 2 reszt leszamitva nulla az egesz, azt a koltsegvetest, amit a season 2-re szantak volna, kapja meg egy uj ST sorozat, hatha.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
jah meg fogják nyírbálni de wanner oldalon inkább vagyis még több szar wanner produkció lesz amik többet érdemmelnek
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2026.03.08. 15:51:09
- a Paramount kaszálná a STA-t a 2. évad után az alacsony nézettség és a rajongói kritikák miatt
- sok kritika érte a (khm) 'modern' társadalmi és politikai témák miatt, pedig a kritikusoknak inkább tetszett
- a régi sorozatok 'veteránjai' is kritizálták az irányt (de ezt az AI spekulációnak tartja).
(Az USA az utóbbi időben eléggé irányt váltott (a fasizmus felé), talál emiatt próbálják a 'woke'-ságot visszavágni. De talán a Warner 110 milliárd USD-s felvásárlása miatt is megnyirbálják a kiadásokat.)
Akkor most mi van? :O
Anno, Roddenberry-t még azért ütötték, mert (még) több náci-ellenes tartalmat akart a filmekbe-sorozatokba...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Volt már ilyen brutál sebzés,sőt még nagyobb is,amikor milliárdokat sebeztünk bugos konzollal. :P
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2026.03.04. 10:05:13
Baromi jó.
Mindegy úgy is annak a karinak kellett a bank bővítés,de a táska bővítést át kellett volna adni másiknak,de mostmár mindegy.
Ahogy kivettem a promotions fülről nekem a bank és táska kérdés nélkül bővítve lett.
Nekem csak ruha doboz lett és intant nagyobb lett bank meg táska és lett egy xp vacak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.04. 08:02:20
Próbáltam uninstallálni nem lehetett,fogtam kitöröltem a mappát és újra letöltöttem és telepítettem és jó.
(Ajaj, nekem az egyik accon csak négy arp-om van, kell majd itt is Twitchet nézni :)
Combat the Chimerans by grabbing this exclusive, free Star Trek Online pack from Alienware Arena!
Requires redeeming 5 ARP to claim a key.
Your exclusive key will unlock
Terran Empire Odyssey Outfit
1 Elite Services Pack
1 Small XP Boost
1
Közben a szerver beengedett, juhééé :D
Ki ez az állat?
Szóval van hozzá magyar felirat?
Az jó.
Látom ez gép monster-es,azok viccesek. :D
Vagy eszement baromságok vannak benne és szétröhögöd magad,vagy értelmetlen mert ugyanannak a terméknek a neve egyszer ez egyszer az és szopás van.
Stratégiai játékban kurvára elakadtam mert más volt az alapanyag neve a receptben a gyárban mint a piacon. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.02. 20:29:45
We will keep you updated tomorrow in case of delays. Thank you for your patience