Örökélet - társadalmi nyomor
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit aggódtok nem tudtátok, hogy a lelketek örökké él
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
És akkor hogy is van az öngyilkosokkal? 

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
ez mekkora lol! 

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
lol
erre hollywood még nem harapott rá? :D
amúgy tényleg vicces, élsz 10-20 éve, amikor hirtelen életre kelnek a szüleid :)
erre hollywood még nem harapott rá? :D
amúgy tényleg vicces, élsz 10-20 éve, amikor hirtelen életre kelnek a szüleid :)
Riszpekk
ja, és tanulsz mint egy állat a sulikban, csak hogy elfelejts mindent... és ha kijössz a börtönbõl, gyorsan egy késsel fel kell támasztanod egy hullát...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Híres mondás, de igaz, hogy ha visszafelé élnénk le az életünket, sokkal szebb lenne. Elõször meghalnánk (jó azon túlesni). Aztán nyugdíjasévek, majd pár évtized munka, amíg be nem érünk a teenager korba, ahol buli-buli ezerrel, majd szép lassan visszafejlõdnénk kisgyerekké, amikor csak a játékkal kell foglalkoznunk. Majd ebbõl lassan be az anyaméhbe, semmirõl nem tudva, és felszívódnánk. Milyen jó lenne már????
miért? ha nõ az átlagéletkor, emelhetik a nyugdíjkorhatárt, az több munkát is jelent
annak semmi értelme nem lenne, hogy az ember 60 éves koráig dolgozik, utána szottyadt nyugdíjasként még lehúz 200 évet :D
annak semmi értelme nem lenne, hogy az ember 60 éves koráig dolgozik, utána szottyadt nyugdíjasként még lehúz 200 évet :D
Riszpekk
Én szerétnék örökké élni, de nem azért, mert bulizni akarok, hanem mert ahogyan a történelem vagy a jelen, ugy a jövõ is érdekel...
Hát ha az örökéletet nem is, de egy jó 200 éves életkort el tudok képzelni (talán még ebben a században) .Persze az egésznek, csak akkor lenne értelme, ha az ember legalább a százas éveinek a közepéig munkaképes maradna.
nálunk viszont többen halnak meg, mint születnek (ha a magyarokat nézzük, nem a néger õslakosokat), ha bejönnek a számítások (nagyon remélem, hogy nem így lesz), miszerint 2050-re mi magyarok már kisebbségben leszünk itthon, inkább ne legyen örökélet. Elég az a kiutalt 60-70 év (a szerencsésebbeknek)
shit happens
Egyszerû, mindenkire kevesebb pénz jutna, ugyanis az öregeket el kell tartania valakinek, tehát szegényedne a nép. Ez amúgy ma általános probléma a fejlett világban. Nézd meg pl Németországot, most készülnek megszigorítani a szociális kiadásokat, mert a népesség öregszik. Szóval gazdaságilag nagyon rossz, ha nõ az átlagáletkor, sõt, társadalmilag is.
jelentem nagyon csunya az a vilag ahol minden sarkon egy mumia all.. ugyanis amerikaban ez van....legalabbis itt ebben a varosban ahol en vagyok eskuszom ... nagyon sok % oreg emberekbol all.. mint atom.. es... sok bajom vegulis nincs veluk... de sokkal szebben nez ki miami a sok fiatallal:)
latni ahogy kijovok a kozertbol es egy felhalott no tologatja a kosarat.. majd beulok az autoba megvarom mig mogullem elballag a felhalott papa.. majd kiallok es latom hogy majdnem nekem tolat a sorbol kiallo felhalott nyanya.. hat ezek azert durvak...
mas:
ha jol tudom most ketszer annyira szuletnek mint halnak.. nem?
amugy alladek ez a FL... csak par helyen vannak 2-3 szintesnel nagyobb hazak.. aztan haver kuldott NY bol fotokat... tiszta nyomott erzesem lett csak a hatalmas hazak es a tomeg miatt.. nem lenne jo a tulnepesedes...
latni ahogy kijovok a kozertbol es egy felhalott no tologatja a kosarat.. majd beulok az autoba megvarom mig mogullem elballag a felhalott papa.. majd kiallok es latom hogy majdnem nekem tolat a sorbol kiallo felhalott nyanya.. hat ezek azert durvak...
mas:
ha jol tudom most ketszer annyira szuletnek mint halnak.. nem?
amugy alladek ez a FL... csak par helyen vannak 2-3 szintesnel nagyobb hazak.. aztan haver kuldott NY bol fotokat... tiszta nyomott erzesem lett csak a hatalmas hazak es a tomeg miatt.. nem lenne jo a tulnepesedes...
Ha létezne szer amivel a hosszú évekig lehetne élni, és minden öreg maga dönthetné el hogy mikor kíván meghalni.
Hogyan változna meg minden körülöttünk, túlnépesedés, gazdasági, társadalmi problémák egy reméljük utópiánál.
Hogyan változna meg minden körülöttünk, túlnépesedés, gazdasági, társadalmi problémák egy reméljük utópiánál.
*hihi ** *
← ElőzőOldal 2 / 2