Windows XP 64bit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A HyperCam v.2.14.02-et kipróbálta már valaki 64 biten? És tökéletesen ment?
Atika :o)
hello lenne egy kerdesem a 64 bites xp is csak 3 giga ramot tud megcimezni?? Szoval ha van pl 4 giga akkor az tok feleslegessen??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

dronkZero
És akkor mit csináljak, amikor egy .exe olyat mond, hogy "Ez az képfájl érvényes, de másmilyen típusú gépre való, mint ez a gép."? Próbálgattam kompatibilitási módot állítani, az nem oldotta meg.

Elvileg Win95-re való... (Colonization. Kéne. 😛 )

Van erre megoldás, vagy tegyek le róla?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Vistán nemtom, 64bites XP-re gond nélkül felment.

K-Lite Codec Pack megy a 64 bites Vista-án?
dronkZero
Na, megoldottam. A 32-bites ACAD installból átmásoltam a hiányzó fájlokat, aztán volt még egy regacad17.dll amit hiányolt, az a 32-esnek nem kellett, és nem is volt benne. Találtam egy ragacadRes.dll-t átneveztem, és megette a trükköt. Feltelepült, mûködik, 64-bites.

Örõ' bódottá'. 😊

Akkor úgy néz ki, hogy hátrányát már nem látom ennek a 64-bites XP-nek, node most akkor mégis mik az elõnyei? Gyorsabban kezeli a virtuális memóriát, meg majd ha lesz 4G RAMom, akkor azt fogja kezelni.

Ennyi? 😊

dronkZero
Melyik? 2008 már az install legelején beugat, hogy õ 32bites, a rendszer meg 64, és már az insall sem indul el. Szedtem le 2008 x64-est, az meg install közben hiányolt két-három fájlt, amit aztán indításnál hiányol is.

De még szórakozok vele, Nostromohoz pl sikerült 64bites béta drivert lõnöm, CAD is megoldódik valahogy majd...

Bucser
AutoCAD nekem símán mûködött.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

dronkZero
Ja, meg egy olyan keresztkérdésem lenne, hogy miért AMD64-nek hívják? Meg az XPinstall CD-n is ez a könyvtár van...

Ez a 64bit ilyen AMD szabadalom, aztán így maradt? (Ugye nincs külön Inteles XP?)

dronkZero
Üdv!

Próbálkozom ezzel az XP x64-gyel... Sok elõnyét nem látom, néhány probléma már elõjött, de valahogy mégis szimpatikus.

Pl ilyenek, hogy AutoCAD-et nem sikerült belõnöm alá, meg a nostromo n52-esemet... De úgy nagyjából minden okés.

Igazából ez most miért is érné meg nekem? Állítólag az UT3 motor, a BF2, HL2, stb szeretik a 64-bites rendszert, de ezt nekem mibõl kéne észrevennem? Vagy ezeknek a játékoknak be kéne szereznem a 64-bites változatait, hogy ki is használja? Vagy ez hogy megy?

Bucser
64-bõl nincs magyar...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

FLeT
csá nép!
A 64bites SP3-as magyar XP megjelent már?

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

Bucser
A 4 giga megcímezhetõ tartományba már a videókártya is beleszámít a 32 bites windowsok esetén.

Sziasztok! Kéne egy kis felvilágosítás nekem. Ha én most 4 Gb memóriát veszek a gépbe és van mellette egy 1 Gb-os videókártya, akkor is megtudja címkézni a 32-bites oprendszer a 4 Gb memóriát, vagy akkor csak 3 Gb-ot tud és ahhoz teszi hozzá az 1 Gb videókártyamemóriát?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

en tudom hogy nem a proci a legnagyobb baj hanem a tobbi dolog ami te is irtal csak akkor nemtudom mi a lenyege a dual kornak ilyen notebookban 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Bucser
Nem a dualcoreos proci a gond hanem az alaplapra integrált cuccosok mint a WI-fi vagy lan vagy nagchip a noti drivercsomagja nélkül nem kelnek életre.

Dualcore driver már van XP64hez lassan 2 éve...

ez jo en is lattam mar olyan notebookot ahol dualcoros proci volt 64 bites xp de driverok meg sehol akkor mi a szarnak van benne dualcoros ha nem lehet kihasznalni nemertem 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Sziasztok! Aspire 5520-as tipusu notebookomon 64 bites xp van telepitve. Drivereket azonban sehol nem talalok, a hivatalos oldalon sem. Ha valaki tudna segiteni, vagy esetleg adna egy linket azt megkoszonnem!!!! THX
Schwarz
services.msc elindít, indexelõ szolgáltatás leállít

Mi az a windows?

akinek van ötlete az priviben válaszoljon mert ott jobban látom ha irtok, thx.

sziasztok, tudom hogy nem idevágó kérdés, de mégis windows-os és más topicot nem találtam szóval megkérdezem. hol lehet pontosan beállitani winben hogy ne indexelje a képeket, különbözõ dokumentumokat ?

Szasza20
köszi a választ, a Vistaval volt pár gondom azért kellett volna az XP, de akkor lehet hogy visszarakom a Vistat!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

lck
Nincs, sõt az angolt sem lehet magyarítani. ( Magyar ember Vistát használ !!! )
Szasza20
Hi all

Van 64bites Xp-bõl magyar? Mert sehol nem találok!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Üdv,ha pl játszanék akkor ki lehet használni a 64 Bit adta lehetõségeket?Gondolok arra hogy több a Ram mennyiség stb stb.

http://tesztgep.blogspot.co.at/

lck
Sehogy.
hali

Windows XP x64 Pro Corporate SP2 Final English

ez van nékem, hogy tudom magyarosítani?

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

hat nekem pl a 3d max vagy az after effects ami nagyon is kihasznalja a 64 bitete es szamomra fontos is hogy jol fusson

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

lck
Lécci sorold a 64 biteseket - hátha lesz olyan ami miatt érdemes.
Hat akkor tevedesben vannak azok az illetok mert pl ha hasznalsz olyan programokat ami kihasznalja a 64 bnitet akkor sokkal gyorsabban mukodnek es jobban kihasznalja gepedet de ha te csak jatszol akkor nem eri meg perszehogy.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Qwerty4
Csak maradok a 32 bitesnél, meggyõztek páran, hogy nincs nagy értelme váltani.

Qwerty4

Bucser
registry bejegyzések mások és a system könyvtár is máshogy épül fel mert van egy 64 bites dll és egy 32 bites dll library-je. És felváltva használja õket. Én ezt használom lassan 1,5-2 éve s semmi bvajom nincs vele, de fent van biztonságból egy 32 bites XP is. Ugyanis van néhány nagyon öreg hardver elemem amihez nincs 64 bites Xp driverem.

Program futtatással eddig nem volt gondom. MAi fut 32 bites XP-n az megy 64-esen is. sõt néha stabilabban is (ez csak saját meglátás)

A Natív 64 bitesek pedig gyorsabbak is.

De ajánlom, hogy regelj ide. A fórumban rengeteg hasznos tanács van és jól kereshetõ. nekem egy rakás problémát megoldott. 64 bites driverlelõhelyek, meg natív progik vagy helyettesítõ dolgok. Jó kis oldal és forum.

Qwerty4
aha, azt hiszem értem mirõl beszélsz...
Régebbi játékoknál szokott probléma lenni például?
És maga az az xp sp2 64 bit egy stabilnak mondható rendszer? Megjelenítésbe, beállítási lehetõségekbe különbözik a kistestvérétõl?

Qwerty4

Bucser
ha nincs driverszintû elérése a programoknak akkor futni fognak.

Qwerty4
Na jó, egyenlõre köszi, de a következõ hetekben asszem fogok itt kérdezõsködni, minden program kell fusson, amit most is használok, vagy meg kell találnom a neki megfelelõt.
De tényleg jó lenne, ha a legtöbb megszokott szoft futna a 64 bites windowson is. 😊

Qwerty4

Qwerty4
mert lesz 64 bites procim!

Qwerty4

Bucser
Ha nincs 64 bites procid akkor minek a a 64 bites XP?

egyébként nem kell átállnod minden proginál 64 bitre. winamp tökéletesen fut meg egy rakás alkalmazás. de van amibõl kell a 64 bites natív kd. pl asszem nerobol kell 64-es meg speedcommander 64 bit edition total commander helyett, winrarnak is van 64-es verziója meg egy rakás proginak. Plusz Deamon Tools esetén is el kell raknod SPTD driver 64 bitset meg DT is 64-es kell.

Aminevan natív 64 bites támogatása abból érdemes azt beszerezni a többit meg perf loss nélkül emulálja a 32 bites utikészletbõl.

Qwerty4
persze 32 bites xp-t

Qwerty4

Qwerty4
nem, win xp sp2-t használok, de még nincs 64 bites procim

Qwerty4

bertino
jelenleg linux-ot használsz vagy mi a fene ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Qwerty4
Sziasztok.

Hamarosan át szeretnék állni erre a windowsra.
De akkor minden egyes programot le kell cseréljek 64 bitesre?A winamptól, total commandertõl a dc-ig?<#wow1>

Qwerty4

koszi

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Bucser
Speedcommander 11 64 bites verzió.

kicsit más de egyébként alapfunkciókban ugyanazt tudja mint a TC.

sziasztok letezik total commander vagy ahhoz hasonlo 64 bites rendszer ala???

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Zsoltika 007
"de miért ilyen késõn ?" Hát a tudatlanság miatt ugye.
Aktiválást kikerülni nem lehet csak crack-el vagy enterprise verzió telepítésével. (ezek ugye már megintcsak warez dolgok)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Az elõzõ üzenetben írtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy csak 1 gépre lehet felrakni és a történtek alapján ki is derült, de miért ilyen késõn ?

A fontos viszont, hogy milyen módon tudom kikerülni az aktiválás! Nem a saját gépem, ezért nem jó, hogy újrarakom...

Mi van a rátelepítéssel ?<#help><#help><#help><#help>

Zsoltika 007
Egyszerre csak egy gépre telepítheted legálisan. Ha többre is fel akarod tenni akkor meg kell venni azokra is.
Vagy marad a warezolás.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sziasztok !

Légyszi segítsetek, nagyon fontos lenne.

Egy eredeti winxp sp1-et telepítettem már több gépre éveken keresztül és mindig rendben volt minden.

A napokban egy telefonos aktiválás során közölték velem, hogy csak egy gépre lehet felrakni a winxp-m és nem kaptam számjegysort amivel aktiválni tudnám a rendszert.

Mit tudok csinálni? 2 nap van még az xp aktiválásig?
Ha rátelepítek egy nem eredeti xpt- akkor elkerülöm az aktivációt?
Esetleg létezik valami program amivel el tudom kerülni ezt a problémát ?

Heeelp !

bertino
egeh 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

gondolom arra gondolt, hogy olyan win telepítõ amibe benne van már az sp2