Windows XP 64bit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna nem tudom én semmilyen tûzfalat sem használok, csak a windows tûzfalat, csak vírusírtót

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Rusy milyen tûzfalat használsz?
Én most szedtem össze hozzá a 64bites cuccokat (driverek, stb.)
De tûzfal ügyben még nem kaptam megerõsítést. Gondoltam rá, hogy megpróbáljam egy NOD32 2.7(x64),Windows Defender 64 és a jelenlegi ZoneAlarm Pro version:7.0.302.000 tûzfalammal, reméljetõleg ezzel az utolsóval nem fog összeakadni...

infidel

Gaben78
30 napos activation key-es xp64 et sikerült felraknom, ki lehet ölni vhogy? 😞 pls

ok!

Zsoltika 007
A 64 bites teljesen különálló oprendszer nem lehet csak egy update-el elintézni. Link nincs, ez nem warez fórum. Keress utánna torrenten vagy dc++on!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

üdv az xp 32bites rendszerem/simplicity/ hogyan tudom online frissiteni 64bitesre,van ennek vmi módja?vagy vhonnan le kell töltenem a teljes 64es rendszert,ha igen linket adnátok
kösz

igen igen, 1 magos procim van...

PíszLávJuniti
Ez jó hír, mert eddig nem sokan erõsítették meg, hogy észrevehetõen javult volna alkalmazások sebessége. Mivel így fogalmaztad meg, gondolom egy procid van. Kétmagossal eddig nem tapasztaltam azt, hogy valamire ne érne rá a gép.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Szerény véleményem szerint amit tapasztaltam, nem akarok itt kamuzgatni meg bebeszélni magamnak a dolgokat teljesen objektíven megközelítve a dolgot szerintem gyorsabb, pl a half life 2-õt próbáltam, az teljesen fullon megy 1 giga ddr 800-as ram kingmax, néha be be akad, még kéne 512, de a 32 bites alat ilyenkor már játszhatatlan, csak egy nod fut a háttérben msn skype, játékok alatt szerintem sokkal jobb, amit én észrevettem, sokkal jobb a memóriakezelése, és hogy is fogalmazzak tud "több fele koncentrálni", ha valamit csinálsz pl másoltam winyóról winyóra, közben filmet néztem, még mindig gyorsan indult el a böngészõ, nem darált a winyó 10mp-t mire nagynehezen bejött, nemtudom én maradok ennél, eddig semmilyen progival nem volt gond minden felment powerdvd bsplayer torrentprogi stb, sõt total commander is.
egy szó mint 100, szerintem nagyon gyors, de tudjuk hogy az 32 bites is nagyon gyors (saját tapasztalat), amikor felmegy, és nincs semmi csak nod 32 a háttérben, amikor már a tálca alján fut 10 progi, ugyanúgy lelassúl pár héten belül, nekem ez egy 2napos xp, majd egy hónap múlva talán többet tudok mondani...

PíszLávJuniti
gyorsabb ?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

na mostmár minden megy felraktam egy csomó progit és megy tökéletesen

Na mostmár csak a hangkártya nem jó, azzal próbálkozok

uh most látom hogy nem jót szedtem le az enyém asus m2n-e, szedem és próba

Na feltettem eddig minden ok, de a hangkártya meg a hálókártya az istenér nem akar felmenni, pedig az asus oldaláról szedtem le a drivert asus m2n am2 nforce 4

oké nagyon szépen köszönöm akkor megpróbálkozok vele, bár nekem most a 32 bites a c, felrakom d-re

Bucser
A windowsnak saját bottscreenje van. ha raksz meléé másik windows-t felismerik egymást.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

és mivel választod ki melyik jöjjön be biosba? vagy van valami bootmanagered

Bucser
Nekem a 64 bites az elsõdleges rendszerem és 32 bites a másodlagos. de egyik sincs a C boot partíciómon. szóval 64 bit azF-en 32 bit az E-n. Tökéletesen mûködik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

még egy kérdés, ezt ugyanaz winyó másik partíciójára fel lehet tenni? úgy mint pl 32 bites xp, úgy hogy a 32 bit volt elõbb fenn?

okok köszi, mindegy valószínûleg felrakom másik partícióra és tesztelem, mert azért ledurni nem merem a régit

Bucser
Nem minden program támogatja. például tûzfalról nem tudok, hogy lenne 64 bites windows-hoz.

Hello, most egy nagyon hülye kérdést fogok feltenni, érdmes e átállni xp sp2-rõl, am2-es procim van 3600+athlon, és a drivereken kívû amit olavstam hogy 64 bitesek kellenek, ilyen progik mint a nero, winrar, poverdvd stb ezek felmennek? vagy ebbõl is kell 64 bites, vagy csak a driverek a lényeg a progik ugyanúgy felmennek

PíszLávJuniti
A kétmagos procit jobban ki tudja használni mint a 32 bites?
divx/xvid betömörítéshez létezik / érdemes 64 re váltani?

Bucser
EZ AKKORA SZAR MÉG MINDIG!!

"We need to open a 32-bit version of Internet Explorer

You can still install updates for your 64-bit version of Windows. However, you need to use a 32-bit version of the browser to view the website.

Opening in: 6 seconds "

Na jó Fuck<#mf1> XP 64bit
Nem szenvedek vele tovább.Jöhet vissza a Vista<#heureka>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem tudom mitévõ legyek most<#nemtudom>
Kéri a product key-t az meg nincs<#falbav>

Rage47
amúgy meg leszedtem a 64bitest... meguntam h csomó dolog nem megy, ráadásul nem is tapasztaltam h gyorsabb lenne bármi is. Tehát inkább megvárom mig lesz normális hun Vistax64
Rage47
én még nem is láttam olyan 64 bites wint amihez kell key 😄
Nincs nfo-m ez a gondom sajnos.

autoszimulator
nfo-t nyissad meg jegyzettömbbel -.-

.: mobilize.hu :.

6 infó file-t jelöltem ki torrenten amibõl egyet sem indít el,googlen nem találok semmit key-ügyben ez a topic +tök olvasatlan tehát reménytelen úgylátom a kulcs megszerzése 64-bites Winhez😞

Ajjaj,Product key érdekelne engem de nem találok(bénázok😊
Légyszi help!

Rage47
netlimiter a neve
Használ közületek vki sávszélesség szabályozót? Ha igen, milyet?

Zsoltika 007
Legfeljebb majd vistára. Erre már nem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Bucser
Sajna nincs már meg az archive (amirõl telepítettem, de én emule-ból töltöttem). A feltelepítettet meg nem tudom elküldeni.

Rage47
nekem is meglenne minden, egyedül a szkennerem és a nyomtatóm drivere nem akar müködni😞
sztetek van rá esély, h régebbi szkenner driver-böl csinálnak 64bitest is?:S
Magnum PI
Felment a Tiny oldalára: "TINY Software No Longer Available"

Próbáltam keresni a google-el de nem találtam. Nem tudnád elküldeni emailben vagy adni egy linket?

[email protected]

Bucser
Tiny Firewall AMD64 Én ezt használom. 6.5.126

Magnum PI
Sziasztok!

Már mindenem megvan x64 alá de tûzfalat még nem találtam. Nem tudnátok ajánlani valamit?

ILLNeo
Azt te biztos jobban tudod, úgyhogy nem is vitatkozom veled

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

dotkom
a vista már kész van. és be is lehet szerezni innen onnan a végleges RTM verziót. de ami dobozost te kipróbáltál sztem azt ott nyomtatta neked a szomszédban a béla...

http://atwwebmaker.tx.hu/

autoszimulator
<#banplz>

.: mobilize.hu :.

ILLNeo
Igenis Gates bácsi. elnézést.
(Fejjezzük ezt be)

XP64

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Zsoltika 007
Már kint van a végleges. Nem fejlesztenek semmit. A kód le van zárva. Most már a gyártás folyamata van értsd készítik a lemezeket és dobozolják a terméket. De ahogy érzed.

ILLNeo
Nem kell elhinned. Professzor úr. Nekem elég ha én tudom.
Örülnék ha vigyáznál egy kicsit a kapára a szádban.
Nem azért írtam le mert Csipkerózsika hátára volt írva. Hidd el.
De nekem mind1.
Egyébként meg nem is tudtam, hogy a Vista FAQ kapcsolatban van közvetlenül a Vista fejlesztõkkel... de szólj nyugodtan, hogyha igen.
Én csak segíteni akartam............

Zsoltika 007
Nézz már át pöppet a Vista topikba! Köszi! Fent a FAQ a barátod. De ha akarod égesd csak magad.

Elsõ bekezdés:
"Elkészült már a végleges verzió?
Igen"
<#lama>
Amúgy meg nem itt kellene kamuzni mert dobozos verzió nincs még. Most gyártják de sebaj te biztos... <#taps>

ILLNeo
Mert a hálózati beállításoknál leáll a telepítés egy híba miatt...
<#idiota>Végleges mi....
Na mind1

Csak szólok, hogy eredeti dobozos végleges Vistát próbáltam. Nem RC2-s.
Egyébként ez még mindig az XP64 topic.

ILLNeo
és próbáltad már telepíteni az általad véglegesnek vélt verziót?

Zsoltika 007
Eléggé.