Látomás ?

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez szerintem sem vicc mert régen sosem volt látomásom meg fezsávüm és mostanába mindig van eleinte féltem tõle, de általába 1 pár másodpercik közeli dolgokat elõre láttam ami kb 1 percen belül be is következtek eleinte mindent másképp akartam csinálni,de végül elviseltem és az az érdekes,hogy mostanába mintha mikor alszok valakivel telepatikus kapcsolatot folytatnék mert mintha nem is lenne álom csak beszélgetnék valakivel és reggelre mindig csak furcsa homályaim vannak,de ezzel én régebben nem is foglalkoztam csak mostanába tetszett meg a téma...
sweech
nekem is volt egy folytatásos álmom. nem történt benne semmi, minden része annyiról szólt hogy leugrok egy háztetõrõl (olyan házak tetejérõl amik az utcánkban vannak) , éreztem hogy zuhanok de semmi bajom nem történt. viszont az egyik részben meghaltam és azóta nem folytatódott az álom

magus
akkor eloled felesleges eldugni a karacsonyi ajandekot, ugyis tudod mi lesz az...-.- no offense-.-

Én meg kimegyek a mezõre és öreg csákó látom ás! 😄D

Rafaelo
Lá Tom Ás!!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

/applause

Rafaelo
😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Pyotr
kimegyek a kertbe az apám látom-ás
😊

██

Csirke4
jaja
de azt tudod-e hogy hogyan? ;-)
Rafaelo
asszem 2012 ben van vége a maya naptárnak mert akkor jön a világvége
szóval visszaszámlálás 😊

anyad

Wing Rockling
Dehogyis. Slipknotra lehet igazán ellazulni <#eplus2>

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Csirke4
Látomás ? 😄
fluga
aaaaah smoothjazz.com ruuuulez. naon laza

Sephi megvan már az a fénykép amit Erdélyben csináltál? Érdekelne.
Sephi
Aaa dehogy! En meg a legynek sem tudnek artani 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Rafaelo
akkor te vagy az antikrisztus (anyajegy) 😄

Sephi

En nagy Oldfield fan vagyok! Ha akarol elazulni merem ajanlani az Incantation c. albumat! Az valami eszmeletlen!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Munch
Ilyet én is csináltam! Megvan DVD-n a TUBULAR BELLS II&III. Nagyon állat! Vagy ez, vagy a smoothjazz.com rádió. Kicsit ellazít! 😊

Sephi
Van olyan pont amikor az ember ki tudgya kapcsolni az elmejet es csakis a jora gondojon fu nelkul 😊 En igy csinalom minden este es tok bekesen kelek fel!

The Garrett
JAh ez is hasonlo lehet. ha nem féltem volna hogy felkeltem tesóm még talán nevettem is volna egyet a helyzeten.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sephi
En kepes vagyok atmenni egy teljes nyugalmi allapotba!

Ejszaka 1 ora utan haton fekudve behunyom a szemem es Oldfield-ot halgatok mire hirtelen olyan kellemes erzes fog el 😊 Mintha transzban lennek es meg sem mozdulok. Olyankor csak szep dolgok jutnak az eszmebe es az egesz napi idegesegemet hatra hagyom 😊

The Garrett
jah persze már full sötétben mikor lefeküdtem aludni történt.

The Garrett
hááh majd elfelejtettem. Tegnap este teljesen olyan volt mintha valaki ült volna az ágyam szélén. komolyan hülyeség, meg szerintem inkább a fáradtság, egyéb gondolatok okozták, de teljesen elhittem hogy ott ül valaki. Egyátalán nem féltem, az egész "helyzet" teljesen megnyugtató volt.

Ilyet lehet direkt is csinálni?

Sephi
Lehet a Final Destination 3 rola fog szolni 😊))

ranGer2
úúúúúú 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Wing Rockling
Eszembe jutott, régen még általános suliba volt egy furcsa osztálytársam (õ ma már drogos punk), neki mindig voltak furcsa történetei, kezdetben még hiitünk is neki, de késõbb már elkezdett hülyeségeket kitalálni. Egyszer mondta, hogy feküdt az ágyában, amikor hallott egy kellemes nõi hangot a szobáján kívülröl: Ernõ, gyere ki! Õ felállt az ágyból, és abban a pillanatban az ágyra esett egy falra szögezett könyvespolc, ha nem kel fel akkor fejbe nyomja 😊 És kíváncsik voltunk hogy igaz-e, anyja azt mondta hogy a polc valamiért tényleg leszakadt.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Nekem megy ez piálás nélkül is ha eléggé álmos vagyok és lefárad a bal agyféltekém ami az engem körülvevõ világot dolgozza fel. Sazl olyankor fáradt állapotban a jobb agyfélteke (fantázia, képzelet, kreativitás) mûködik erõsen, én néha furcsa arcokat látok így, amiket soha azelõtt nem láttam, és furcsa szituációk jellennek megelõttem, pl. gondolkodok valami mindennapi dologról a fáradt agyammal, és szinte felvillan egy kép hogy múmia fekszik az ágyamban, meg ilyenek 😊

Sephi
Az bisztos hogy ezek oda tobbet nem mennek 😊

De en megyek es csakazertis csinalok meg tonna kepet 😊

ranGer2
Elhiszem ... 😊 mi is szórakoztunk osztálykiránduláson hogy kapargattuk a falat meg susmosgtunk ill ilyen "ILYESZTÕS HANGOKAT" adtunk ki.. aztán a csajok egy kicsit be kakikáltak 😄DDD mi meg nevettünk mint a disznó.. nade ez nem osztálykirándulásos topic .. 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Sephi
Nem kamu! 😊

Komcsi ott a folt! Akarmi volt ... szellem vagy sima hiba szvsz tok poen!

ranGer2
lol mesemondó projektorral.. 😄

The Garrett
de majd az SG UFO Connectionbe linkeld 😄

Csirke4
A link jól jönne! 😊
Sephi
Most beszejunk a fotozasrol.

Nekem megszalott maniam fotozni. Akarohva megyek mindig mindent lefotozok. Tortent egy februari napon amikor fent voltunk Szovatan (ez egy tok jo kis rekreacios falucska Szekelyfoldon) es ugy delutan fele elmentunk inni. Sokan meseltek hogy a Medve to kornyeken regebben egy kisebb falu volt de mar elhagyatott regota. Lementunk megnezni es megtalatuk. Kisseb hazroncsok voltak ... falak legfobbkent. En persze mindent fotoztam mint allat. Negyen voltunk aznap ott. Csinaltam vagy 50 kepet. Amikor haron nap mulva hazaerkeztunk es ramasoltam a gepre a kepeket az egyik kepet nem a szokasos mondon nevezte el a gep. Nekem Polaroidom van es a kepeket igy nevezi el PIC_0001.JPG , PIC_0002.JPG stb stb.

Ez a kep amirol szo van furamod PIC_7000.JPG nak volt elnevezve... a szokasosnal nagyobb kiterjesztesben volt. Mig a tobbi kep 777 kb kozott tolunk ez 1.7 megas volt. Az ACDSEE nem akarta rendesen kinyitni ezert megprobaltam sima explorerel majd lattam hogy az se megy A kepen harom baratomnak kellet volna legyen ahogy bealtak tok vigan mosojogva es a hatterben az egyik odon regi hazmaradvany ami a legjobban megtetszett nekem. Ami meg furabb volt hogy ezutan a kep utan a ket ellem ami a gepembe volt fullosan kifogyott pedig meg messze birnia kellet volna.

Eltelt egy kis ido es elvittema kepeket a fotoshoz hogy rendes albumba teheto kepeket csinajon beloluk de veltlenul ott maradt az a rosz kep is.

Ekkor este kicsit megijedtunk mert az a kep is ott volt amit en nem tudtam ACDSEE-vel megnezni es a kepen ahol ok harman voltaktisztan ki lehet venni egy szurkes feher foltot ahogy az egyik fal mogott kikandikal. A frasz jott rank.

Ismerosom meg van rola gyozodve hogy szellem bar en nem igazan hiszem hogy az lenne. En inkabb hibara gyanakodok... de azert kicsit paras. Majd ki is kutatom a kepet es bescanelem es ide belinkelem.

Csirke4
Kabátot simogattál.
Az idegen helyek néha kiválthatnak bennünk ilyesmit. Az emberi szem és agy hajlamos arra, hogy a megszokottat keresse a szokatlanban.
Éjszaka, sötétben, félúton az álom és a valóság között még nagyobb az esélye, hogy találkozunk olyan dolgokkal, amelyek nincsenek is ott.
Én egyszer éjszaka kimentem a mosdóba, szokásom szerint megsimogattam a kutyámat az elõszobában - reggel döbbentem rá, hogy fél éve elvesztettük szegényt. De akkor mit simogattam? Vagy ami rosszabb: kit simogattam?

Narancs
Hú velem olyan volt annó pár hete, hogy oszt kiránduláson éjjel fölriadtam, és láttam, hogy az 1ik lány ott alszik összekucorodva az ágy mellett...még a kapkötöjét is tisztán láttam...aztán kihúztam vizelni, én menetközben láttam, hogy csak 1 hátizsák van ott.
Aztán a klotyó padlóján láttam egy haverom egy pillanatram, amint a fajanszot átölelve alszik, de mikor beléptem már csak egy gyûrött szõnyeget találtam ott...
Nagyon beszartam, hogy csak úgy magamtól haluzok...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Siet két percet? :-)))
Én néha vagyko úgy, hogy eszembe jut valaki, és 1-2 perc múlva találkozom vele. Mintha megérezném, hogy szembe fog jönni.
Néha van még olyan (ez több ismerõsömnek is van) hogy úgy érzi: ismétlésben jár, ez már pontosan így megtörtént vele.

Munch
Hehe. 6:30-kor szoktam kelni, de kíváncsiságból 6:05-re állítottam az órát. 6:03-kor felébredtem. De miért? 😄

The Garrett
az nagy fless 😄 szoktam enis 😄DDDDDD

ranGer2
én ha sokáig dörzsölöm a szemem akkor furcsa szinek és formák jönnek elõ.. 😄

Random_
A vöröses köd nem a vér lehet ami a szemhéjadban áramlik?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

gergou
A kep minoseget illetoen, olyan mint mikor kinyitod a szemedet, es hirtelen becsukod, eltakarod a kezeddel, es latod a kepet amit elotte neztel... Ez is ilyen formaban lathato, csak mozgokepes anyag...

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
Ennalam allandoan elojon, de hozzateszem koncentralni kell, nekem kb 20 perc utan jon elo... es egesz nap nem hagy nyugodni, ha becsukom a szemem mar elo is jon, van ugy, hogy kinyitom a szemem, egy sotet helyen pl, es ott is latom, neha ilyeszto... jah, es ez olyan is szokott lenni, hogy folyamatos piros kodszeruseget latok aramlani magam korul kulonbozo formaban...

The Garrett
hat igy telt eddig minden hegyaljafesztival... semmi ilyet nem tapasztaltam

gergou
Hozzateszem allittolag ez az elvonasi tunetektol van, de nem hiszem, hogy az ilyen szinten kepes lenne megdolgoztatni az emberi agyat.

gergou
En egyvalamit nem ertek:

Probaljatok ezt ki: Kb 2-3 nap pialas utan tortenik meg ez a dolog, ugy, hogy elso nap iszol, es lefekszel aludni, masnap masnaposan ebredsz, azonnal elkezdesz megint inni, es az egesz napot vegigvedeled... Masnap mikor felebredsz erdekes dolgok fognak tortenni... Nem leszel masnapos, es ha behunyod a szemedet olyan dolgokat latsz, hogy hihetetlen... tullkeppen mintha egy filmet nezne az ember... Majdnem teljesen ugy latni mint a valosagban, csak picit gyengebbek a szinek, es homalyosabb... Hozzateszem itt az ember teljesen jozan... Teljesen valtozo, hogy miket lat az ember, a noktol a gyilkossagokon at mindent, mintha ott lehetnenk mindenhol... kb 3 secenkent valtozik a helyszin... Probaljatok ki, kurvara erdekes😊

nekem is van ilyen órás dolog. Pl én általában minden nap 11:11:11-kor nézek rá az órámra. szinte sohasem kesek meg egy mp-t sem.

Sephi
Hya... az oreg banyas alom. Horrorfilmben illo bazeg.

Oldal 1 / 6Következő →