Spanyol foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GROUP 5
Armenia 0-2 Turkey
Belgium 3-2 Estonia
Turkey .......... 3
Belgium ......... 3
Spain ........... 3
Bosnia/Herz ... 0
Armenia ........ 0
Estonia ......... 0
REAL MADRID

REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Érdekes hír 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#vigyor1>#vigyor1>
REAL MADRID
Valencia 3 - 0 Mallorca
REAL MADRID
nem kéne ugatni,ha egyszer nála is elnéztek valamit,meg ha róla kapták a gólt...
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
jo sok mákostésztát kell enni ahhoz, mint 06-ban
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
2. ( 3.) Olaszország 1404
3. ( 5.) Németország 1364
4. ( 2.) Brazília 1344
5. (10.) Hollandia 1299
6. ( 1.) Argentína 1298
7. (15.) Horvátország 1282
8. ( 6.) Csehország 1146
9. (11.) Portugália 1104
10. ( 7.) Franciaország 1053
...26. (30.) Svédország 801
...36. (33.) Dánia 722
...52. (52.) Magyarország 591
...100. (82.) Albánia 359
...134. (134.) Málta 204
REAL MADRID
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2éve nagyon irigyelltem az Olaszokat de most már mindenki a Spanyolokat irigyli és 2év múlva mikor ez a csapat felturbózbva megnyeri a VB-t még sokkal jobb lesz ez a Világ!!
SPANYOLORSZÁG EURÓPA TRÓNJÁN!!!!!!!!
Pase lo que pase, ESPAÑA SIEMPRE!!
meg arrol is egy képet mikor a Real megkapja a kupát 😊
raknám ki iwiwre mint büszkeségek xd
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
engem meg nem lehet, örök sg-s vagyok 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
A medve nem játék.
ez a topik soha nem pörgött.csak az olasz drukkerek vannak úgy oda a válogatottért,mintha magyarországnak szurkolnának...
ha az olaszok nyerik meg,még mindig élne az a topik van egy olyan érzésem 😊
ReaL MaDRid x siempre
BUDA > miskolc.
Légyszives osszátok majd meg ha lesz, thx! 😊
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Viva Espana !4
REAL MADRID
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...