Obscure

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
EN most alltam neki a 2. résznek, sajna az egyet nem tudtam letö... izé... :-P megszerezni... :-P tetszik a gamma, lightosabb tuelöhorror; ahhanyos... :-P elleszek vele; immmadom a télelöhorrorokat! :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

hello megvan az obscure 2 ps2 re szal ha tudnátok helpelni megkoszonném ott járok mikor legyõztem fridmant meg a quasimódóját aztán megyunk a mentõautókkal majd felborulunk szerzek 2 medált beteszem az ajtóba na azt hogy kell elforgatni hogy jó legyen kérlek segitsetek thx
Lammer
np 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

uuupss!!!! bocsika<#szomoru1>
Lammer
baszki egy hozzaszolast ha lejebb olvastal volna <#rolleyes> EZ KONZOLOS FORUM!!! a konzolos gamehoz nem kell semmi Serial ... el vagy tajolva, szerintem neked pcs verziod van...

én mikor feltettem a game-t akkor kér valami serialt tuttok segíteni?
Lammer
ez nem fikazas, csak ha nem vetted volna eszre, EZ KONZOLos forum, legyszike tedd fel a kerdesed a pcs forumban! koszi!!! 😉
EN sem megyek be a pcs forumba, hogy jajj bena vagyok mert nem indul el pl. a Doom3 NTSC modban!!! YAAAY kerem... <#bee1>
Tessek ide atfaradni!!!
mert,ha asszondom, egy tok altalanos problemaval rukkolsz elo, hogy pl. melyik karival tudnam kombinalni a masik kari kepesseget a legjobban, az oke, DE TE CELSPECIFIKUS PCS problemat vetettel fel, aminek itt nincs helye! na... irgumburgum 😛

Lammer ha nem tudsz segíteni akkor elolvasod és nem írsz semmit!!!!!!!
Én így szoktam nem pedig fikázom a másikat.
chriss
ez a game indul egy kosaras gyerekkel? na innen nemtok tovább jutni:-)
Lammer
Nem latod, hogy ez konzolos topik??? nekunk nem kell krekk!!!! <#hehe>

Nekem a dvd verzió van meg, de nincs hozzá crack!!!! Mindig kéri a eredeti dvd-t
Please help!!!!
[email protected]
grebber
Kár hogy a PC-s be nincsen coop. 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
JAJA.

Anubys
Na, ezek szerint tetszik a stuff... 😊
Szerintem baromi hangulatos lett.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

grebber
Végigtoltam már!!

A vetitõterembe ez volt a 2. utam már kelett egyszer menni oda.
Bonuszokkal is végigtolom nehezebb szinten.

Anubys
A szobából nem találsz ki, vagy nem tudod, hogy hova kell menni? A vetítõterem az a takonyka alatt van közvetlenül, szóval valamit kihagyhattál még korábbról.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

grebber
Azt már kinyirtam mert már jártam ott elõtte.

Na majd csak kitalálok innen.

Anubys
Na igen, egy kis bug van ott...
Fel tudsz menni a 2. emeletre egy ajtón keresztûl, ami eddig zárva volt.
Onnan egy hosszadalmas kolbászolás következik -hadd ne írjam le, egyirányú az egész, nem lehet eltévedni...
A vetítõterem az F épületben van, egy fõmonszta után (van egy ilyen elmutálódott kövér kiccsákó, aki úgy néz ki mint egy hatalmas adag takony két karral meg egy fejjel). Ha azt kinyírod, menj le a lifttel, ott vetítõterem.
(amúgy már egész közel vagy a végéhez)

grebber
Elakadtam de most nem találom a kiutat.

A könyvtárba vagyok ahol Walden elveszi a térképemet és bezárja az ajtót.A vetitõszobába kéne menni az F épûletbe de nem találom a kutat innen.Merre kell menni.

grebber
Na végre semmi,csak rábukkantam.

grebber
A pirossal bekarikázott ponthoz hogy jutok el mertmár vagy 3/4-ed órája csak azt kutatom de nem találom meg az utat????

grebber
Köszi!

Anubys
Az egyik ajtó egy lépcsõházba vezet, és az emeleti ajtó le van lakatolva. Találsz 3 papírpoharat abban a szobában, ahol csatlakozik hozzád a baseball-sapkás srác (nem tudom a nevét, végig Josh-t használtam). A papírpoharat megtöltötöd savval, felrohansz az ajtóhoz és ráöntöd a lakatra, máris lesz hova menned...

grebber
Na én elakadtam ott amikor egy szörny kijön a falon keresztül,lezuzom átnézem a szobát felveszem amit lehet.
Az uccsó szobában van valami savas hordó vagy mi és nem tok merre menni csak visszefele de ott nincs nincs semmi.

A savasl kell valamit csinálni help?

Anubys
Ja, egész korrekt. Hangulata nagyon ott van a cuccnak, bár parásnak nem parás. Azért vagyok k.rva büszek, mert hardban nyomtam, és kb. 5 óra alatt, elsõre... Szal azért tök király vagyok... 😊

Luiprima
A haza büszke rád 😉 S jó volt?

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Anubys
Végignyomtam... Legyetek büszkék rám! :p

Sephi
Nekem csak az a harom resz teccet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
minden resident a legjobb, meg minden, nincs nála jobb, meg zombik meg minden

Sephi
Hat oszinten nekem csak a Resident Evil 1 , 2 es Code Veronica teccet. Szvsz a tobbi felejtheto jol!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lammer
nagyon jó játék tényleg, bár a RESIDENT-hez (abszolút fansági okokból) nem érhet fel
hehe najó nem, bár más a játék egy picikét, ez olyan Mumus, meg jujj jönnek a pomogácsok feeling LOL! bár ténylegesen baró a gééém!

Sephi
Kettesben jaccani nagyon nehez mivel amikor megtamadnak akkor a kamera csak egy szereplon all... szal eleg gaz.

grebber
Én játszanék vele csak PC-n 😊 Arra ugye még nem jött ki.

képet ide

http://thenamelessphoto.com/

Sephi
Mi a haveral toljuk ketten. Ez az elso ilyen jatek amit multiba lehet!

Tyler Durden
Engem is érdekelne, de annyi jó game van mostanság és sajna azokra sincs idõm, szal ezt kihagyom

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Anubys
De, engem, csak még nincs meg...

Sephi
Ezt nem tudom elhinni. Tenyleg senkit sem erdekel ez a remek gama?

Sephi
Errol a hihetettlen jatekrol miert nem ir senki? Silent Hill + Resident Evil outbreak stilsu de sokkal tobb ezeknel.

Kezdjuk ott hogy a grafikaja csodalatos. Komolyan borzasztoan jol ki van dolgozva minden benne. Fizikaja is van ellege es sot meg amikor egy szorny elol menekultem feloktem egy szeket es ki kellet kerulni 😊

A jatek elso 10 perceben mar kirazott a hideg mivel szerintem a kornyezet nagyon paras tudd lenni. Teccik hogy az egesz olyan mint egy film. A cuccok amiket eddig talatam nagyon jol ki vannak talalva mert pl a celuxal ossze tudtam ragasztani az ellemlampat a pisztolyal 😊

A jatekban van a foszereplo es mindig van velunk egy mellekszereplo is. Egyenlore harom szereplo van es mindegyiknek van egy specko tulajdonsaga. A pasi pl leruja nekunk hogy ha a megadott szobaban van meg valami amit fel lehet venni mig az egyik csaj segit egy ket tippel. A harmadik az alitolag valami eroset tud utni de azt meg nem probaltam.

Teccet pl hogy egty ajtonal tisztan ki lehetet venni hogy uveg ablaka van. Fogtam a utot es betortem az ablakot mire a szereplo benyult es a masik oldarol nyitotta ki az ajtot.

Mint mondottam a fizika nagyon eros mert ha pl megtamadnak a szornyek es a kozelben van egy ablak, azt betorve , a feny rasut a szobara es a szornyek azonnal meghalnak.

Az user menu tok jol meg van csinalva. an egy jo kis terkepunk mindefele bejedzeseel , karakter lap es item lap. Teccik hogy az eljen , bar sotetben koszalunk , egy ido utan nappal lesz es nem kell vakozkodni.

Minden szoba fullosan 3D es minden ki van rendes dolgozva.
A szereplok sokszor beszelnek egymas kozott es ugyanugy mint a RE Outbreak-ban adhatunk parancsokat nekik es azokat azonnal vegre is hajtjak.

Talan ez eddig a legjobb jatek amit ilyen stilusban lattam es alig varom hogy tovabb jacchasam. Mondom a grafika csodalatos es ez sokat szokott szamitani. A jatekmenet meg nagyon paras es egyben erdekes is.

Attol eltekintve hogy a DVD felet tolti ki ez nem gatol meg semmit benne. Az a masfel ora amit eddig vele toltottem nagyon lekotott es meg egyszer hangsujozni szeretnem hogy mindeki probalja ki mert erdemes!