Obscure
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
EN sem megyek be a pcs forumba, hogy jajj bena vagyok mert nem indul el pl. a Doom3 NTSC modban!!! YAAAY kerem... <#bee1>#bee1>
Tessek ide atfaradni!!!
mert,ha asszondom, egy tok altalanos problemaval rukkolsz elo, hogy pl. melyik karival tudnam kombinalni a masik kari kepesseget a legjobban, az oke, DE TE CELSPECIFIKUS PCS problemat vetettel fel, aminek itt nincs helye! na... irgumburgum 😛
Én így szoktam nem pedig fikázom a másikat.
Please help!!!!
[email protected]
Szerintem baromi hangulatos lett.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A vetitõterembe ez volt a 2. utam már kelett egyszer menni oda.
Bonuszokkal is végigtolom nehezebb szinten.
Next PC upgrade: 2022
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Na majd csak kitalálok innen.
Fel tudsz menni a 2. emeletre egy ajtón keresztûl, ami eddig zárva volt.
Onnan egy hosszadalmas kolbászolás következik -hadd ne írjam le, egyirányú az egész, nem lehet eltévedni...
A vetítõterem az F épületben van, egy fõmonszta után (van egy ilyen elmutálódott kövér kiccsákó, aki úgy néz ki mint egy hatalmas adag takony két karral meg egy fejjel). Ha azt kinyírod, menj le a lifttel, ott vetítõterem.
(amúgy már egész közel vagy a végéhez)
A könyvtárba vagyok ahol Walden elveszi a térképemet és bezárja az ajtót.A vetitõszobába kéne menni az F épûletbe de nem találom a kutat innen.Merre kell menni.
Az uccsó szobában van valami savas hordó vagy mi és nem tok merre menni csak visszefele de ott nincs nincs semmi.
A savasl kell valamit csinálni help?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
RESIDENT
-hez (abszolút fansági okokból) nem érhet fel
hehe najó nem, bár más a játék egy picikét, ez olyan Mumus, meg jujj jönnek a pomogácsok feeling LOL! bár ténylegesen baró a gééém!
http://thenamelessphoto.com/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Kezdjuk ott hogy a grafikaja csodalatos. Komolyan borzasztoan jol ki van dolgozva minden benne. Fizikaja is van ellege es sot meg amikor egy szorny elol menekultem feloktem egy szeket es ki kellet kerulni 😊
A jatek elso 10 perceben mar kirazott a hideg mivel szerintem a kornyezet nagyon paras tudd lenni. Teccik hogy az egesz olyan mint egy film. A cuccok amiket eddig talatam nagyon jol ki vannak talalva mert pl a celuxal ossze tudtam ragasztani az ellemlampat a pisztolyal 😊
A jatekban van a foszereplo es mindig van velunk egy mellekszereplo is. Egyenlore harom szereplo van es mindegyiknek van egy specko tulajdonsaga. A pasi pl leruja nekunk hogy ha a megadott szobaban van meg valami amit fel lehet venni mig az egyik csaj segit egy ket tippel. A harmadik az alitolag valami eroset tud utni de azt meg nem probaltam.
Teccet pl hogy egty ajtonal tisztan ki lehetet venni hogy uveg ablaka van. Fogtam a utot es betortem az ablakot mire a szereplo benyult es a masik oldarol nyitotta ki az ajtot.
Mint mondottam a fizika nagyon eros mert ha pl megtamadnak a szornyek es a kozelben van egy ablak, azt betorve , a feny rasut a szobara es a szornyek azonnal meghalnak.
Az user menu tok jol meg van csinalva. an egy jo kis terkepunk mindefele bejedzeseel , karakter lap es item lap. Teccik hogy az eljen , bar sotetben koszalunk , egy ido utan nappal lesz es nem kell vakozkodni.
Minden szoba fullosan 3D es minden ki van rendes dolgozva.
A szereplok sokszor beszelnek egymas kozott es ugyanugy mint a RE Outbreak-ban adhatunk parancsokat nekik es azokat azonnal vegre is hajtjak.
Talan ez eddig a legjobb jatek amit ilyen stilusban lattam es alig varom hogy tovabb jacchasam. Mondom a grafika csodalatos es ez sokat szokott szamitani. A jatekmenet meg nagyon paras es egyben erdekes is.
Attol eltekintve hogy a DVD felet tolti ki ez nem gatol meg semmit benne. Az a masfel ora amit eddig vele toltottem nagyon lekotott es meg egyszer hangsujozni szeretnem hogy mindeki probalja ki mert erdemes!