Milyen magas vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enyém 17 (cm nem inch) vazstaqságra meg mint a Fa dezodor.
Westeles vagyok amúgy
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"9mm-es ellen hiába gyúrsz!\" \"Az árulás és a megtévesztés világában a félelem tartja életben az embert.\" \"Fac sapias et liber eris.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
magasság és fizetés közötti kapcsolat:)
kieg:
"Míg a honfoglalás korában a magyar férfiak átlagos testmagassága 169 cm, a nõké 158 cm volt, addig napjainkban ez az érték a férfiaknál 176 cm, a nõknél pedig 164 cm."
mondjuk mintha tényleg több lenne a 2 méter közeli ámde csoffadt 60-75 kilós emberke az utcán (18-22 év közötti)
Minap beleszaladtam a fényképedbe...hát nem lennék jó profilozó az tuti :DD
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
190 cm vagyok 25 éves fiu.

http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2033235
Nagyon jó a csapat, aktív üzenõfalas csevegés zajlik, illetve havonta megrendezésre kerül ún. Magastali :)
Amúgy én is így vagyok a szomszéd csajjal, egy magas velem... Kicsit fura :)
azt tudni kell rólam, hogy 191 vagyok D:
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Én nem mindig seretek angy lenni.Álandóan megnéznk,meg pofáznak h húú elszédülök ha ráá nézek(kurvaanyját amelyik ezt mondta),meg az állandó basztatások felidegesítenek.De mikor azt látom,h vki nagyobb mint én akkor meg mindig azt gondolom,h miért nem vagyok nagyobb mint õ?:)
nem szeretem ha vki nagyobb nálam.Meg van szokva h lefele kell nézni.Kényelmesebb is :)
#858:Aztak...a!Férfiból is csak elvétve látni magasakat,de egy ekkora lányt el nem tudok képzelni:O
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
22 éves, 192.5 centis csaj vagyok. :)
Közérdekû közlemény: Iwiwen van egy Magas Emberek Klubja, várjuk a leendõ tagokat :) csajok 180, pasik 190 centitõl. Havonta rendezünk ún. Magastalikat, nagyon jó a csapat!
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetõdõnek.)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?