Pimp my ride
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
motorilag nem igazán? lol, én a 7végén láttam a mûsort elõször, kb 3 autó felújítását láttam, de azt úgy ahogy van újraépítették, csak a váz maradt meg :D
Boldog Karácsonyt!
pimp.my.ride.s02e01.dsrip-lol - fakker link:)
elkezdõdött a 2. évad - kijött a [DSRip-LOL)pimp.my.ride.s02e01.dsrip-lol
szerintem hülyeség 10-15 éves autókat optikailag tuningolni mert az az autó igyisugyis elromlik csak idõ kérdése...
az még egy érdekes rész volt amikor annyira szar volt a gyerek autója hogy vettek neki egy újjat aztán azt tunningolták...nah aztmár énis elfogadnám.
ennek ellenére elég szórakoztató a sorozat csak "X to the Z"-t nembirom:P
az még egy érdekes rész volt amikor annyira szar volt a gyerek autója hogy vettek neki egy újjat aztán azt tunningolták...nah aztmár énis elfogadnám.
ennek ellenére elég szórakoztató a sorozat csak "X to the Z"-t nembirom:P
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
általában 18-20ezer dolcsiból hozzá ki az autófelújítást. és ez mindig személyreszabott.
a tavaszi elsõ évad 15részes volt, õsszel majd vissza fog térni X!
tényleg adja itthon is az mtv? szerintem baromi szórakozató, bár asszem maradok a netes nézésnél, nekem sok a 8-10 perc reklám közben.
sorozatos torrent oldalakról volt tölthetõ (éés asszem tölthetõ most is) Pl. innen (a keresõbe be kell írni, hogy 'pimp':)
a tavaszi elsõ évad 15részes volt, õsszel majd vissza fog térni X!
tényleg adja itthon is az mtv? szerintem baromi szórakozató, bár asszem maradok a netes nézésnél, nekem sok a 8-10 perc reklám közben.
sorozatos torrent oldalakról volt tölthetõ (éés asszem tölthetõ most is) Pl. innen (a keresõbe be kell írni, hogy 'pimp':)
azt rakjak bele amit szeret az auto tulajdonosa... ha szereti a plajsztesont akkor raknak bele egyet.. erted?? egyaltalan nem hulyeseg szerintem.... orultem volna ha a szar ford tempomat megcsinalkodjak igy:)
viccen kivul.. 500-1000 dolcsis felniket dobnak fel.. a spoilerek is altalaban minimum 100 as /darab!... plusz a belso.. egyeni ulesek meg ilyen dvd lehatszo olyan dvd lejatszo??... PFFFF...vagy 1 millat koltenek az autora.. szerinted hulyeseg?...
viccen kivul.. 500-1000 dolcsis felniket dobnak fel.. a spoilerek is altalaban minimum 100 as /darab!... plusz a belso.. egyeni ulesek meg ilyen dvd lehatszo olyan dvd lejatszo??... PFFFF...vagy 1 millat koltenek az autora.. szerinted hulyeseg?...
nemcsak negerek vannak benne:P....asszem a "szerelok" fele mexikoi szarmazasu.....egyebkent nekem nincs vele semmi bajom...csak eleg hulyesegeket raknak az autokba(beepitett kivehetetlen fenykepezogep a napellenzobe DJpult az auto hatuljara etc etc....
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
ez 1 idióta néger mûsör...
mást se látni csak, nagydarab négereket, meg azt hallgatni, h: "yo! dog!" vagy "bling-bling-bling!"
szal szar mûsör...
mást se látni csak, nagydarab négereket, meg azt hallgatni, h: "yo! dog!" vagy "bling-bling-bling!"
szal szar mûsör...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
arrrol hogy van az xzibit srac es ilyen kis csoves kolkok autot ujitjak fel.. motorilag aszem nemigazan.. de kivulrol belulrol "gyonyoruve" teszik... neha ha latom akkor meglesem...
makosak azok a kis kolkok...
magyarorszagon is adjak ezt a musort?
makosak azok a kis kolkok...
magyarorszagon is adjak ezt a musort?
Miról szól a dolog?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mivan röfipofa bekötötték a TV-t?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
← ElőzőOldal 2 / 2