Sakk

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
jó lenne ha feltöltené. engem érdekelnének ingyenes sakk leckék
piros mogyi
Biztos vagy ebben? Vagy csak hszt farmolsz?

Ne etesd a trollt!

tigeroo
nem elérhető
Tök jó csak egy a bibi:a sakkot nem lehet magolva megtanulni,érteni kell....
Már megcsináltam ZIP/HTML alakban is:
A sakkelméletem, avagy hogyan lehetsz mester sakkozó játszmák bemagolása nélkül is. Én megtanítalak sakkozni, de begyakorolni neked kell magadat.
A nyertes sakk játszmáim gyüjteménye a számítógép ellen.
<#vigyor0>
Sziasztok Sakk topik látogatók!
Feltettem a portálocskámra két sakk tanulmányt - dolgozatott:
A sakkelméletem, avagy hogyan lehetsz mester sakkozó játszmák bemagolása nélkül is. Én megtanítalak sakkozni, de begyakorolni neked kell magadat.
A nyertes sakk játszmáim gyüjteménye a számítógép ellen. 7db
Ez olyan új szerű felfogás szeretne lenni! Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre róla!!! Írjátok meg ide!
<#nezze> , <#taps> ,
Sziasztok!

Mûhelymunkát írok, és bár a fõ témája nem a sakk, de ha rendszeresen sakkoztok, sokat segítenétek azzal, ha kitöltitek. Egy elõfeltétele van: ha nem szoktatok meditálni, és sosem foglalkoztatok vele említésre méltóan.

Remélem nem veszitek spamnek a kérésem.

a kérdõívet itt találjátok:
https://docs.google.com/forms/d/1afoGM217-a4ohJZRtMrTSACwKEyCXWpOo_UvE124tWE/viewform

Elõre is köszi! :)

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380

Airbus A380
Mostanában a 30 perces sakkot tolom, szerintetek bölcs döntés? Azért ezt mert viszonylag tág a keret nem kell rohanni mind az 1-tõl 10 percig terjedõ változatokba, de mégse tart a "végtelenségig". PL 1 másfélórásat simán elunnék.

Airbus A380
,,Sakkjáték az életünk. Sakkot játszunk szüntelen. Mi és az Isten. Lépünk, azután csönd. Õ következik. Lép. Végre! Lépünk. Eltérít utunkról. Újra lépünk. Hallgat... Miért nem siet? Sakk! - mondja. Újra próbálkozunk. Nem adjuk föl. Már senki nincs körülöttünk. Sakk! - hangzik hangtalan. Nem! - csattan bensõnk. Futnánk, de nincs hová. A tábláról lelépni nem lehet. Nincs több lépés, érezzük: matt. Ezt már nem mondja. Gyõzött. S ekkor felismerjük, hogy õ nem ellenség. Úgy gyõzött, hogy vesztesek ne legyünk. Társunk volt, míg "szemben" ült velünk. Ellenünk játszott értünk.
Istennel sakkozom én is. Társnak tekint, szabadnak teremtett. Játszunk. Õ meg én. Figyelem... Szeme se rebben, mikor feketére lépek. Bábuim közben egyre fogynak. Fogy az erõm, fogy az életem. Nem gyõzni akar. Szeretni. Játszom tovább. Míg õ az "ellenfelem", csak gyõzhetek. Lépek... lép... Sakkjáték az életünk.”

Lékó Péter megnyerte a hollandiai sakk szupertornát!! Polgár J.a negyedik lett.
Tetsuo
:) Úgy hallottam 2 év múlva esedékes a köv VB.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

bigapó
bocs, de svájvi frank és a szerintem többet is ér:)

The Matrix has you...

Hat most elobb el kell kolteni a 0.5 milka eurot. :)

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

:)

url?

AnuluWork
A Blikk forumán felröhögtem:
"Kedves negativ hozzászólók!
Szeretnélek megkérni titeket hogy jelentkezzetek a blikkhez újságirónak. Náluk ez stilus nagyon megy.
Szerintem annyi közötök van a sakkhoz hogy reggel amikor tükörbe nézel te is a sötét parasztot látod."

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Tetsuo
Majd lekközelebb! Mikor is?

bigapó
Szép volt Peti!

Tetszett a hozzáállása és fõleg az egyik utolsó nyilatkozata: "Leszek Én még Világbajnok" :)))))

The Matrix has you...

Láma!
szép votl!

Grave Digger
csíter geci:DDD De félre a tréfát, sajnos Péter hagyta döntetlenre a 12. partit, amiben nagyon komoly elõnye volt, s ez megbosszulta magát:((

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Azert igy is 7:7 az allas, Kramnyik csak pontozassal gyozott, nem tudassal, Leko Peti legalabb akkora vilagbajnok mint Kramnyik. Szep volt Peti!

"A magyar nagymester a találkozó után úgy értékelt, lesz õ még világbajnok."
Ez tuti. Magyar az csak vilagbajnok lehet. :)

Basszameg, Petya kikapott. Tuti csalt a Kramnyik. :)

EOX

Retteketet

Bandee1987
:(

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Taranov
Megvédte a bajnoki címét Kramnyik. Na bazzeg megyek vissza focit nézni, ott legalább nem kell ennyit várni a rossz eredményre :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
Gyerekek, most megy az uccsó meccs, aki tudja, nézze élõben

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mar csak 1 menet, es vilagbajnok. 7 : 6.

A 12. menet utan meg mindig vezet. 6.5 : 5.5.

Mod: bazz, ha mar atnevezed a topicomat, legalabb a nevet ird helyesen. Le'ko' es nem Leko!!!

Tetsuo
Lékó Lékó Lékó!!

Wing Rockling
lekonyolcadi +K lett volna

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

:D
Igy meg csak matt reszeg lesz ha veszit. :)

Hat ezek mar 10-20 lepesre elore gondolkodnak, biztos felmerult benne a gyanu hogy 2 ora mulva esetleg mattot kaphat. :)

Tetsuo
Azt nem értem az orosz csávó mér adta fel? (mármint mér ajánlott döntetlent?)

"Lékó Péter világossal döntetlent játszott a címvédõ orosz Vlagyimir Kramnyikkal a klasszikus sakkvilágbajnoki címért zajló, 14 játszmás párharc kilencedik mérkõzésén, a svájci Brissagóban, ezzel 5-4-re vezet." - index.

Fasze nem tud rendesen linkelni ez a forum...

http://index.hu/sport/lekonyolcadi/

Leko Peter VEZET !!!!!!!!!!!!!!!

"A sakk-világbajnoki döntõ nyolcadik játszmájában a kihívó, Lékó Péter tankönyvekbe illõ gyõzelmet aratott a címvédõ orosz Vlagyimir Kramnyik ellen. A magyar nagymester a 32. lépésben késztette megadásra riválisát, és így 4.5-3.5 arányban már õ vezet. Amennyiben a soron következõ hat partiban megõrzi elõnyét, övé lesz a világbajnoki cím."

Tetsuo
jah

Ez is annak az eredmenye hogy mi itt szurkolunk. :D

EOX
Sakk: Lékó egyenlített

NSO, 2004-10-03 22:01

A svájci Brissagóban megrendezésre kerülõ klasszikus sakkvilágbajnoki címért zajló párharc ötödik összecsapásán Lékó Péter a világos bábúkat vezetve legyõzte a címvédõ orosz Vlagyimir Kramnyikot. A találkozón a 69. lépésben dõlt el. Az állás így most 2,5-2,5.

Retteketet

Eddig 2:1 Kramnyiknak, bele kene huzni.

Az 1. menetet elbukta, de meg lehet bicskazni az asztal alatt, vagy hasonlo... :)

Hentes Bill
hát mondjuk tõled nem is vártam

Boldog Karácsonyt!

ricsi1
hát úgy õszintén én s etudom...elõször a big brotheres petire gondoltam...:D

Oldal 1 / 2Következő →