Sakk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

◾ A sakkelméletem, avagy hogyan lehetsz mester sakkozó játszmák bemagolása nélkül is. Én megtanítalak sakkozni, de begyakorolni neked kell magadat.
◾ A nyertes sakk játszmáim gyüjteménye a számítógép ellen.
<#vigyor0>#vigyor0>
Feltettem a portálocskámra két sakk tanulmányt - dolgozatott:
◾A sakkelméletem, avagy hogyan lehetsz mester sakkozó játszmák bemagolása nélkül is. Én megtanítalak sakkozni, de begyakorolni neked kell magadat.
◾ A nyertes sakk játszmáim gyüjteménye a számítógép ellen. 7db
Ez olyan új szerű felfogás szeretne lenni! Nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre róla!!! Írjátok meg ide!
<#nezze>#nezze> , <#taps>#taps> ,
Mûhelymunkát írok, és bár a fõ témája nem a sakk, de ha rendszeresen sakkoztok, sokat segítenétek azzal, ha kitöltitek. Egy elõfeltétele van: ha nem szoktatok meditálni, és sosem foglalkoztatok vele említésre méltóan.
Remélem nem veszitek spamnek a kérésem.
a kérdõívet itt találjátok:
https://docs.google.com/forms/d/1afoGM217-a4ohJZRtMrTSACwKEyCXWpOo_UvE124tWE/viewform
Elõre is köszi! :)
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Istennel sakkozom én is. Társnak tekint, szabadnak teremtett. Játszunk. Õ meg én. Figyelem... Szeme se rebben, mikor feketére lépek. Bábuim közben egyre fogynak. Fogy az erõm, fogy az életem. Nem gyõzni akar. Szeretni. Játszom tovább. Míg õ az "ellenfelem", csak gyõzhetek. Lépek... lép... Sakkjáték az életünk.”
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
url?
"Kedves negativ hozzászólók!
Szeretnélek megkérni titeket hogy jelentkezzetek a blikkhez újságirónak. Náluk ez stilus nagyon megy.
Szerintem annyi közötök van a sakkhoz hogy reggel amikor tükörbe nézel te is a sötét parasztot látod."

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Tetszett a hozzáállása és fõleg az egyik utolsó nyilatkozata: "Leszek Én még Világbajnok" :)))))
The Matrix has you...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Ez tuti. Magyar az csak vilagbajnok lehet. :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://index.hu/sport/lekonyolcadi/
"A sakk-világbajnoki döntõ nyolcadik játszmájában a kihívó, Lékó Péter tankönyvekbe illõ gyõzelmet aratott a címvédõ orosz Vlagyimir Kramnyik ellen. A magyar nagymester a 32. lépésben késztette megadásra riválisát, és így 4.5-3.5 arányban már õ vezet. Amennyiben a soron következõ hat partiban megõrzi elõnyét, övé lesz a világbajnoki cím."
NSO, 2004-10-03 22:01
A svájci Brissagóban megrendezésre kerülõ klasszikus sakkvilágbajnoki címért zajló párharc ötödik összecsapásán Lékó Péter a világos bábúkat vezetve legyõzte a címvédõ orosz Vlagyimir Kramnyikot. A találkozón a 69. lépésben dõlt el. Az állás így most 2,5-2,5.
Retteketet