Shadow Hearts:Covenant

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Ha már a 3. részrõl is van szó,nem akarok új topicot nyitni nekije
Naszóval vki elmagyarázná nekem a fejlesztési rendszert? mert nem igazán értem minden pontját. Amikor a két buznyák csávónál lehet fejleszteni,ott van ezer féle beállítás (najó nem ezer^^),lehet elementált váltani, de nem értem a lényegét 😞

PSN ID.: Beegabor

Luiprima
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elfogott UMA-t ha visszaviszed az öregnek akkor vagy ad egy uj gun-fu képességet vagy egy már meglévõt erõsít.Az állat szobrokat amiket idõnként találsz Shania summonjaihoz használhatod van ami a varázslatok erõsségét növeli ha fejleszted van ami a varázspontokat csökkenti stb.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Hello!

Most azret kerenem segitsegedet ,hogy mikor Natan-nal kell csinalni mellek kuldetseket(pl;Grand Canyonal csapdaban kell ejeteni es kesobb le is kell gyozni egy oriast) akkor azokat a szobrokat amit kapok mire tudom hasznalni vagy vissza kell majd mennem az oreghez es o tanit egy ujjabb GUN FU keppeseget?

Luiprima
Igen jól gondolod a 2-bõl jól ismert negatív hõsként indult de jó útra tért jó öreg Lenny az.
Lesznek ám még ismesrõsök.

Sikerult elore haladnonma tortenetben(25 perc jatekidonel tartok😄).

nagyon bejott ez a kis Jazz-es beutesu zene ,hangulatos igy maszkalni a 30-cas evek New York-jan😊

egyebkent a Johnny segito tarsa az a Lenny akire en gondolok?

Luiprima
Johnnyval kapcsolatban lesznek még meglepetések csak nem akaraok spoilerezni de attól függetlenül nekem sem túl szimpi karakter túl gyerekes de pl Shania super és azok a csodálatos summonjai ohhh.

"szeretted a 2-õt "

mi az ,hogy? egy 10 pontos jatek!

remelem tobb foszereplo is talalkozok pl;Karin😊)

bar nekem valahogy nem szimpatikus a Johnny egyszerû bicska kese(tul uresnek tartom ezt a fegyvert mintha egy idetlen usd/vagd jatekbol kolcsonoztek volna)
de lehet ,hogy ez az allasponton meg valtozni fog a velemenyem.

Luiprima
A graf talán picit javult a humor mindig is erõssége volt a SH-knak ebben sem lesz másként pl mostani aláírásom is a macsektól való idézet. Sok szereplõ visszaköszön a 2-bõl ha szeretted a 2-õt ez is be fog jönni.

ja es persze a masik kerdesem ,hogy a humor ugyanugy atszovi az egesz tortenetett mint a 2-ben?😊

bar ahogy láttam az illusztraciok alapjan van benne egy tulmeretezett Macsek😄

nekem holnap lesz meg!

egyebkent a grafika javult a masodik resz ota a videok alapjan nem igazan talaltam kulonbseget csak minimalisat mintha az elek vegre le vannak a kerekitve.

Luiprima
Végigvittem a SH 3-at nagyon jó játék ajánlom mindenkinek. A játékidõ picit csökkent a 2-höz képest de végig nagyon jól szórakoztam. 40-45 óra alatt végig lehet vinni de én azután az utolsó mentéstõl visszatértem és elvarrtam a szálakat így 66 óráig tartott de megérte mert nagyon ötletes mellékküldetések voltak.

Luiprima
Mind a 2 játék egy gyöngyszem a SH3 mellé tenném le a voksomat mert komplexebb bár még nem játszottam végig de jóval összetetteb mint a Grandia 3 és valószínûleg játékidõbe is felül fogja múlni. A grafikája a G3-nak picit szebb a harcrendszer mind 2-nél nagyon jó. Ha megvan esetleg az 1-2része akkor pedig sorozat szinten is mindenképp érdemes beszerezni.Szal nálam hajszállal a SH3 a nyerõ.

DoNorBi
SH3-ra gondoltam

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
én most azon töröm a buksimat hogy a grandia 3 és SW3 közûl melyiket vegyem meg.
Sajnos mind2re nem lenne elég idõm de vmelyiknek nekiesnék szívesen...
luiprima te melyiket ajánlanád jobban vagy esetleg egy shadow of hearts 3 lenne a tutkó?

Luiprima
Némi tesztelés után még azt fûzném hozzá az elõzõekhez, hogy érezhetõen több lett benne a kalandelem beszélgetni kell sokat, tárgyakat kell szerezni a továbbjutáshoz stb. Kinek mi a véleménye a játékról? Vagy csak én játszom vele?

Luiprima
Egy rövid értékelést adnák a játékról hozzátéve hogy iszonyat elfogult vagyok a S.H.2 az egyik kedvenc játékom A 3. rész sok újat nem mutat a 2-höz képest sem grafikailag sem a játszhatóságban kisebb változások fellelhetõek a harcrendszerben a varázslatrendszer egyszerûbb átláthatóbb lett ugyanúgy a kombók meghatározó szerepet játszanak a zene is visszaköszönt helyenként az elõzõ részbõl. Akárcsak a 2-ben ebben is nagy szerepe van a humornak a story elég sablonosan indul de hamar érdekes és rejtélyes események közé csöppenünk szóval nem lesz vele gond. Akinek tetszett a 2. rész az bizos nagyon jól fog szórakozni aki valami falrengetõ újításra vágyott az lehet csalódni fog. Konklúzióóóó: GREAT!

Ez igaz, de ma már senki nem kezd neki egy nagyobb PS2 játék fejlesztésének! Amik most jönnek ki azokat már (jobb esetben) 2-3 éve kezdték el készíteni! 😞
Jólmondod nemkell nextgen és ha jól hallottam a ff12 nagyonjó értékelést kapott a japóknál!Lesznek itt még nagyon nagy játékok
Komolyan mondom, ennyi rpg-vel tényleg el lehet még szórakozni hosszútávon, meg még a többi játékkal ami folyamatosan érkezik a PS2-mre. Nem is kell nextgen!
PS3-at 2008-ban!!! Jeeee!<#wink>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Folyamatban van a lejövetel de ez nem 2 DVD-s mint az elõzõ rész!!Ahogy tudok írom az esszét
na erre en is kivancsi vagyok!

varjuk az esszet fanatifo😊

DoNorBi
engem igen😉

Nah megjelent az új rész!uhh vazze mennyi minõségi rpgvel van mostanában dolgunk ilyen rövid idõ alatt!!és még aKIngdom Hearts 2 ittsincs meg az ff12!
Nah éppen "szerzem" be ha érdekel valakit írók róla véleményt😊
aabyssx
Cherry-t iszok ehhez a játékhoz. Soha sem szoktam olyat inni, de tegnap nem volt más és jó volt hozzá. 😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Még régen kaptam egyet kölcsönbe, de a mentése már nincs meg. 😞

BTW Sold out van mindenhol. 😞((

www.youtube.com/aabyssx

Luiprima
Annál is inkább érdemes beszerezni mert van olyan tágy amit csak akkor bírsz megszerezni ha a memóriakártyán van mentésed az elsõ részbõl. Én is csak warezt birtam szerezni belõle azt se könnyen. Amúgy a második rész jobb persze az elsõ is nagyon jó.De a második az csoda.

aabyssx
Kicsit több, mint egy éve jött rám, hogy 'na, akkor most beszerzem'. Failed. Ritkaság.
De most már több bolt is szállít MO-ra, úgyhogy megint körülnézek.

www.youtube.com/aabyssx

Az elsõ részt látta mostanában valaki valamelyik boltban? Cheapboy listáján sincs rajta, és ha lehet majd végigjátszanám az elsõ részt mielõtt a másodiknak nekikezdenék.
aabyssx
Kib. jó lett ez a játék! Igazi felfrissülés egy ilyen nem rózsaszín JRPG.

www.youtube.com/aabyssx

Ortopéter
Kösz.
Este kipróbálom.

Luiprima
Bal oldali ajtó:-iker-íjász-oroszlán. Középsõ bal:-bika-bak-kos középsõ jobb:-skorpió-rák-halak.Jobb oldali:szûz-vizöntõ-mérleg
Amúgy minden ajtón van egy vers ami jól utal rá hogy mit kell odarakni

Ortopéter
Hali4
Segitségre lenne szükségem:
Elakadtam mikor az ajtóknál fel kell rakni a csillagjegyeket. Na ott mi a terv?

Köszi.

Luiprima
Igen ajánlott a mentés után 2 csata van kb 1/2 + óra megéri.

Sephi
Akkor a vege elott le kell menteni es ketszer kell kinyirni a fogonoszt...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Luiprima
A végén az utolsó beszélgetésnél adott választól függõen 2 fajta end movie van.

Sephi
Hat en azert meg adok neki par eselyt... igaz Gepeto-t kelletn kivagjam a sorbol de oszinten az oregge 98% Cure es neha egy egy tamad szal tokmindegy....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Luiprima
Én luciat nem igazán használtam ha fejjel lefele jön a kártya akkor negatív effectet hoz ami végzetes lehet mondjuk egy jó pozitív effect vesztett csatát is megfordíthat lutri.

Sephi
Hopp eddig a Max nekem a 3 karakteres Combo vala. De nem baj majd kiprobalom koszonom!

Lucia kartyai borzasztoan idegesitoek... egyben nagyon jok is! 😊

Luiprima
Csatlkozom Sephi-hez szerintem is inkább chip de próbáld meg kiírni egy más tipusú dvd-re s akkor kiderül nekem Aritán van egyszer sem fagyott

Luiprima
Igen errõl van szó ebben az a jó hogy a kombó miatt a 2.3.4.karakter +sebzést kap és a 4. karakternél megjelenik egy combo magic menûpont ezt választva egy speciális erõs varázslatot tud 4.nek kilõni.Ezekbõl 8fajta van de mindig random 4-et ajánl fel abból lehet választani elõször csak ???-ek vannak amig legalább 1*-er nem használtad õket.

Sephi
40% a DVD
60% a CHIP

Szvsz. De en inkabb a CHIP-re vaskolnek. Szerintem az nem szereti...
Nekem is irtak rengeben Noname DVD-ekre FFX-et es akkor mind fagyott. Kiderult hogy a CHIP volt a baj es nem a DVD.

Sephi
Na ez megint egy jo kerdesnek ad helyet.

En tobbet nem tudok a kombokrol minthogy kivalasztom az emberemet majd odarakom a masik hatahoz es amikor az jon akkor az o utese utan lenyomni a komno gombot amitol a hatanal allo szereplom nekimegy komboban. Ergo mindaketten megdolgozak az ellen....

Errol a komborol beszelsz?

Persze csinaltam mar negy emberel is de egyenlore meg nehezen megy 😞

musha
esélyes, hogy a dvd-det nem szereti (nekem semmi problémám nem volt vele eddig)

Udv. Az iment probaltam ki a jatekot, egy ideig jol is ment, de kb 15 percenkent szo szerint lefagy a jatek. Nem ugyanott, mindig mashol, es ha loadolok akkor valos idoben szamitott 15-20 percen belul megall az egesz. Nektek volt ilyen problematok? Sajna csak EMTEC dvdm volt itthon, a jobbak kifogytak, ez okozhatja? Vagy a swap magic a hibas? Egyebkent eddig 3x fagyott ki, mindig az atvezeto videok kozben, sose pld harc vagy setalas kozben. Elegge tanacstalan vagyok, mert eddig meg sose volt hasonlo gondom. A PS2t kezeltem egy fejtisztito lemezzel, de az se hasznalt semmit es Nero se irt ki semmilyen irasi hibat.

cenobite
Asszem én is megveszem a játékot, ha kijön a PAL. Az elsõ rész is nagyon-nagyon tetszett, remek humor, stb... Ahogy olvasom a post-okat, ez is meglesz. 😊

gamertag: kenobita

Luiprima
Ja ami még fontos használd a kombókat mert késõbbiekben a fõnökök ellen igazán a jó 4fõs kombók az igaziak nekem 2900-as sebzés volt a csúcsom.

Luiprima
Igy igaz az SP szintlépésenként növekszik vannak itemek amiket ha használsz permanensen nõ 1-2vel ezeket érdemes harc közben elhasználni mert ha perfect sikerül akkor a nagyobb értéket kapod mig ha simán a menûbõl akkor csak a legkisebbet. Találsz majd olyan ékszereket is amik növeleik az értéket vagy csökkentik a fogyást az elején van inkább probléma vele késõbb már nem lesz vészes pl az utolsó csatában egyszer elnyomtam egy varázslatot ami mindenkinek visszatöltött 6-ot és elég volt.

Sephi
Es meg valami. Gondolom a ellen ellemek azok a megszokot

Tuz-Viz
Feny-Sotet
Fold-Szel

nemdebar?

Sephi
Koszonom a valaszokat!

De kerdem en! A SP-et ugy nem lehet novelniha eppen vedekezek egy korben?

Luiprima
Van a tulajdonságok között egy olyan hogy SP ez az érték csatáknál minden körben fogy ha 1re csökken akkor berserkerré válik a kari ezt látod már elõre fennt a képeken ami mutatja a sorrendet hogy ki jön mikor egy arckép piros akkor abban a körben már berserkerként jön megelõzése item van 3-6-10 SP pontot visszatöltõ használni kell õket elhúzódó csatáknál.Ha már Anastasia csatlakozott neki van snap shot speckója full leirást ad a szörnyekrõl addig ha már harcoltál egy szörnnyel az bekerül a menüben a library-ba ott jelzi milyen tipusú

Oldal 1 / 3Következő →