NOKIA 6630
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na megvettem a telót!!!
a galébiában leeht hogy váltani a telefon ill a momo kártya adatai közt mint a 6600 nál??
thx
a galébiában leeht hogy váltani a telefon ill a momo kártya adatai közt mint a 6600 nál??
thx
!Forza Ferrari!
Sry, de aznap nem jött, szombaton és tegnap pedig elfelejtettem😄
Ma jön haverom, neki 6230-asa van, majd azzal csinálok róla, de ha bemész pl. egy Media Markt-ba meg is foghatod meg minden.
letudod fényképezn ia telódat pár szögbõl??
meg csak ilyen fos gyári képek vannka róla!
jah és nemtudjátok hogy ezt a dv mmc-t is olvassa a kártyaolvasó?
annak mindegy nem?
meg csak ilyen fos gyári képek vannka róla!
jah és nemtudjátok hogy ezt a dv mmc-t is olvassa a kártyaolvasó?
annak mindegy nem?
!Forza Ferrari!
64MMC+ a 10 alap
64?😄DD
nah amúgy nemtom hogy elég lenne e nekem mer a mostaniban már 120 mb foglalt
nah amúgy nemtom hogy elég lenne e nekem mer a mostaniban már 120 mb foglalt
!Forza Ferrari!
Mondjuk, engem ez nem nagyon idegesít, elég ez a 74 mega.
Én T-Mobilenál vettem, 64MB-ost adtak hozzá és ez sztem sima. De nézd meg az oldalukon, az a tuti.
én úgy tudom hogy csak sima rs mmc jó bele, de ebben nem vagyok biztos
How much can you take,before you snap?
kira thx!
de melyik mmc vel müxik??
van az az rs dv mmc meg a sima rs mmc.
rs mmc is jó bele?
de melyik mmc vel müxik??
van az az rs dv mmc meg a sima rs mmc.
rs mmc is jó bele?
!Forza Ferrari!
Nekem egy 64 MB-os van benne. DV-bõl tudtommal jelenleg csak 256-ost lehet kapni és nyáron jön az 512-es.
Az szerintem nagyon jó ár!
Fogalmam sincs 😞
"Az árakra nem rakódik ÁFA, mert a cégünk jogosult különbözeti adózás alapján számlázni."
na ez mit is akar jelenteni? most nics agyam az ilyenekhez(nem mintha amyúgy lenne)😄
na ez mit is akar jelenteni? most nics agyam az ilyenekhez(nem mintha amyúgy lenne)😄
Milyenek?
Csináljak képet?
igen, a 3000 az a szállítási költség. de küldtem egy mailt nekik úgyhogy majd megmondják 😄
Hát nagyon nem😄
De ha beleteszed a kosárba, akkor úgy írja, hogy +3000FT és összesen 85000-et kell fizetni.
De ha beleteszed a kosárba, akkor úgy írja, hogy +3000FT és összesen 85000-et kell fizetni.
bocs 120000 HUF 😄
vhogy kderítem 😄
mert azért nem mindegy hogy 83000 vagy 12000 HUF
mert azért nem mindegy hogy 83000 vagy 12000 HUF
Szerintem benne van az áfa is
hmm, 83000 az baráti ár, feltéve ha el tudom adni a 6600ám. amúgy ez nettó vagy bruttó ár? mert nem láttam sehol feltüntetve
ppcom.hu-n tudod megnézni
mennyibe is dobnak egy ilyet gyárilag függetlenül?
Ha nem is a 3g miatt, de hidd el ha van rá keret akkor nagyon megéri.
én szándékozok venni egyet, csak nem tom, h megéri e lecserélni a 6600ám a 3g miatt.
Senkinek nincs ilyen telefonja?<#confused>#confused>
A nokiaprogramok.hu-n kívûl tudnátok még mondani valami jó 6630-cal foglalkozó oldalt?
Nokia 6630 ... nem az a telefon amit szimplan a tudasaert megvennek.
Szamomra 3 dolog kell egy telefonban:
Nokia.
Symbian.
Stereo MP3.
Ezt jelenleg 2 telefon tudja a hazai piacon: NGage es 6630.
No en ezert veszek 6630-t ^.^ Digifenykepezo ... nem erdekel. Van Canon EOS300D, IXUS V3 amit fotozasra hasznalok ... ezt telefonalasra.
Szamomra 3 dolog kell egy telefonban:
Nokia.
Symbian.
Stereo MP3.
Ezt jelenleg 2 telefon tudja a hazai piacon: NGage es 6630.
No en ezert veszek 6630-t ^.^ Digifenykepezo ... nem erdekel. Van Canon EOS300D, IXUS V3 amit fotozasra hasznalok ... ezt telefonalasra.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Ma láttam egy eladónál a piacon. 125-ér.
Érdekes hogy ránézésre bazi nagynak látszik de kézbe véve az az érzés mintha nem azt a telefont fognánk hanem egy sokkal kisebbet. plusz még "lapát" kezem sincs. A gyors sms irást viszont neheziti hogy piszok közel vannak a nyomogombok. Viszont könnyen elérhetöek a billentyük a hüvelyk ujjal. Hiába a játékosan lekerekitett forma, komoly mint egy májgyuszi.
A 3G még bizony odébb lesz mert hogy még EDGE-t sem épitették ki rendesen. Nyugodtan kihagyhatták volna belöle a 3G-t. Helyette rádiót meg infrát kellett volna. Minden esetre én lemondok a 6230 lecseréléséröl.
Érdekes hogy ránézésre bazi nagynak látszik de kézbe véve az az érzés mintha nem azt a telefont fognánk hanem egy sokkal kisebbet. plusz még "lapát" kezem sincs. A gyors sms irást viszont neheziti hogy piszok közel vannak a nyomogombok. Viszont könnyen elérhetöek a billentyük a hüvelyk ujjal. Hiába a játékosan lekerekitett forma, komoly mint egy májgyuszi.
A 3G még bizony odébb lesz mert hogy még EDGE-t sem épitették ki rendesen. Nyugodtan kihagyhatták volna belöle a 3G-t. Helyette rádiót meg infrát kellett volna. Minden esetre én lemondok a 6230 lecseréléséröl.
6630 nak kamerája tényleg nem nagy szám!
de gx40 kamerály már valodi digi gépel összemérhetö! Én már képeket is látam rola
De továbra is ez a 6630 forum.
vélemények, hozzászolások, kritikák várom!!
de gx40 kamerály már valodi digi gépel összemérhetö! Én már képeket is látam rola
De továbra is ez a 6630 forum.
vélemények, hozzászolások, kritikák várom!!
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!